Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla daha ayarlarlarsa tribünlere de ayrı ayrı isim verirler muhtemelen. Açık , numaralı felan hespinin ismi değişecek =P Toyota tribünü olsun biri adamlarda kaçmasın hehe
Mesaj tarihi:
Livered said:

Vodafane arena saçma olmuş bence en azından bir şekilde İnönü ismi olması lazımdı bir yerlerde. Vodafone İnönü Arena olabilirdi.

ayıp .

Vodefone arena inönü spor kompleksi yaptılar işte. Vodafone şeref stadı olsaydı keşke. İlla arena diyecekler.
Mesaj tarihi:
iyi oldu bu. az maz daha once çok daha az kazanıyorduk sponsorluklardan. hem vodafone logo ile formada olursa daha yakısır gibi toyota'dan. beko'nun yeri apayrı ilk göz ağrımız.
Mesaj tarihi:
Forma üstünden yapıyorum ben o hesabı, biz şimdi toyota dan 4 mü ne alıyoruz sanırım, 3+2 = 29M diyor, 5 sene için yıllık 5,8 e geliyor normal yani, 3 sene için 9,67 ye geliyor ki bu bayağı fazla. O sebeple + lar dahil zannediyorum. Yada kendi aralarında farketmez derneğe daha az klübe daha fazla gitsin felan diye ayarlama çektilerse ondan hesap tutmuyor da olabilir.

10 sene stad 116 = 11,6m biraz fazla gibi
15 sene stad 116 ise = 7,73 buda az gibi =P
Mesaj tarihi:
Stad ortada yok ama stad isim hakkı bu seneden başlamış yani adamlar 1 sene hava parası veriyorlar. Sadece inşaatta vodafone arena yazıyor o kadar =P Forma ise seneye başlıyor toyotayı şutluyorlar =(
Mesaj tarihi:
bence o kadar uzun süreli anlaşmak saçmalık belki 4 sene sonra 2 kere şampıyonlar ligini kazancaz dünyanın en iyi kuluplerinden olcaz o zaman biz zarar gireriz .
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Forma üstünden yapıyorum ben o hesabı, biz şimdi toyota dan 4 mü ne alıyoruz sanırım, 3+2 = 29M diyor, 5 sene için yıllık 5,8 e geliyor normal yani, 3 sene için 9,67 ye geliyor ki bu bayağı fazla. O sebeple + lar dahil zannediyorum. Yada kendi aralarında farketmez derneğe daha az klübe daha fazla gitsin felan diye ayarlama çektilerse ondan hesap tutmuyor da olabilir.

10 sene stad 116 = 11,6m biraz fazla gibi
15 sene stad 116 ise = 7,73 buda az gibi =P

bence çok iyi fiyatlar. GS ve FB ile karşılaştırsan ki GS'nin marka değeri şu an TR'deki en pahalısı olarak düşünürsen cidden iyiye anlaşılmış. Göğüs reklamı değeri iki katına çıkmış.
  • Yeni Oluştur...