Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 en azından Toki'ye stad peşkeş çekip dağ başında oynamıyacağız maçları. yine eski yerimizde olacağız..
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 çarşı böyle giderse yedirmezler o yeri :D
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Vodafone sponsorluk için devletten stad bitecek teminatı almış, anlaşma o yüzden imzalanıyormuş. Sponsorluk anlaşmasının bu zamana uzamasının sebebi zaten adamların bu konudaki çekincesiymiş.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Makaryos said: en azından Toki'ye stad peşkeş çekip dağ başında oynamıyacağız maçları. yine eski yerimizde olacağız.. Stadyum keyword'ünü duyunca summon olma algoritmanız ne sizin? Bi bilelim.. Bir 8-0'lık Ankaragücü, bir de o stadın bedavaya yapılmadığını kafanız basmayacak sanırım sizin gibilerin. Dağ başında filan ama cayır cayır 2 senedir döndürüyor kasayı. Umarım Beşiktaş da ulaşır bu gelire
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 tayyar efendi çarşıya laf atmış madem bu akdar duyarlılar stadın yerine park yapılması için eylem yapsınlarda görelim demişler.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Stad bedavaya yapıldı şimdi kabul etmek gerek hacı da işte standart olarak bu tartışma döngüsü çok can sıkıyor artık, oldu bitti. Aynı olaydan bizde faydalanabilirdik, teklif gelmedi mi? Geldi. Bedavaya çıkardık bir yere metromuzda yapılırdı ama zor yoldan, bana kalırsa da doğru olanı yaptık. Neyse konu bu değil, can sıkıyor bu tartışmalar artık. said: BİLGİ | Beşiktaş'ın Vodafone'la yapacağı anlaşmayı duyurmasından sonra, hisselerinde %9.21 artış oldu. 2 gün üst üste iyi şeylerin olmasına alışkın değil Beşiktaş taraftarı, inanmıyorum halen Vodafone anlaşmasına asdfsd
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ligtviptal diye trend var. Çok komik ama Fenerliler ligtv gsye çalışıyor diyip iptal ediyor gsliler paralar sıkecılere gidiyor diyor. Bir kısım para veriyoruz keyfınıze göre ses kısamazsınız diyor en mantıklı gerekçede bu.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 İngiltere'deki bir çok internet sitesi ve bir spor kanalı BJK'nin Büttner'i kiraladığını son dakika olarak vermiş biraz önce, öyle diyorlar bakalım.
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Lig tv iptal etirmek icin bir nedene gerek yok, ben alamadim bu sene cunku herifler satamadi bildigin kabiz dolandirici paketleri sayesinde, adam gibi tahahut verilmeden aylik para verdigin paketi yok, ya tahahut yada kkdan pesin taksit
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Valla ben geçen sene başında çok iyi kazık yiyip bıraktım ligtv yi, 4 senedir mi ne üyeydik bu sene otomatik yeniledik felan dediler ben yazın kullanmayıp eylül açtıracaktım yine dedim. O zaman iptal edersek farkı ödemeniz lazım dediler ne kadar tutuyor dedim. Superfinal geyiği ile o 2 ayın parasını 150-200 lira mı ne yapmışlar bayağı kötü bir fatura çıktı anlayacağınız. Şimdi her aradıklarında bir güzel sıvıyorum kendilerini =) Digi de d-smart da kullanıcılarını soyabildiği kadar soyuyor , eğer çıkmak üzereyseniz tarife dışı fiyatlarla sizi elde tutmaya çalışıyorlar. 70-80 ödeyen acaip enayi durumuna düşüyor.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 digiturkplay 10 numara. ayda 20 tl 10 ay mis. Yok tahahhut yok digiturk ekstra fatura ödemesi işin olmuyor. HDMI dan bağlıyorum tv ye gayet temiz gorüntü. Ek olarak 150mbs usb wireless aldım 20 tl ye sinyal kalite sorunu da olmuyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 souldarkorn said: digiturkplay 10 numara. ayda 20 tl 10 ay mis. Yok tahahhut yok digiturk ekstra fatura ödemesi işin olmuyor. HDMI dan bağlıyorum tv ye gayet temiz gorüntü. Ek olarak 150mbs usb wireless aldım 20 tl ye sinyal kalite sorunu da olmuyor. aynısını yapıyoruz bizde, onu geçtik mesela ben bazen dışarıda oluyorum yanımda laptop, tablet açıyorum. Arkadaşa gidiyoruz onun pc'den aç izle, sınır yok. Trafikte kaldığımda cep telefonumdan bile açıp maç izlemişliğim var ssdfsad En güzeli, ama ibneler bu sene buna da bir standart kalite birde hd kalite diye ayrım yapmışlar. 210TL'ye almıştık biz geçen yıl tüm ligi, HD dahildi. Bu sene sadece dandik görüntü 250TL... HD 350TL
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 pektemek iptal oldu gene heralde hayır müzmin sakata cıkacak adamın adı ama colman ayısının yaptıgını kime yapsan ayagını eline alırdı
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 said: TRANSFER | Beşiktaş ve Manchester United, Alexander Büttner'i 1 yıllığına kiralama konusunda büyük oranda anlaşmaya vardı. (DHA)
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 http://spor.internethaber.com/video-galeri/6613/bebe-buttneri-harcadi.html
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ben bunu yeni gördüm ya adam görün adam http://s1.directupload.net/images/130818/sdvnmitg.swf
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 herkes yapıyo lan bunu
Lombardi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Pektemek 2 hafta yok Bide colman serefsizi aciklama yapmis " hirsim tecrubem vs vs vs istemezdim vs vs ozur dilerim. " Adamin ayagi kirilsa ne yapcaktin be adam. Zaten kac sezondur cekiyor pektemek.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BSD7A8KCIAAQbJT.png Soteye güzel yatmış ama o bembeyaz gömlek direkt ele vermiş.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Saat 10 daki anlasmayi naklen veren kanal var mi?
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 10da basın toplantısı varmış sözleşmeyi koymuşuz
Öne çıkan mesajlar