Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha önce Kartalyuvası internet sitesinden alışveriş yapmış olan var mı?

Geçen hafta üye olup alışveriş yaptım, ne üyelikle ilgili ne de alışverişle ilgili mail gelmedi, ürün de yok hala piyasada beklemedeyim
Mesaj tarihi:
ne kadar ağır saçlamamışsınız yahu. melo ile fernandes çok farklı tipte oyuncular. fernandes selçuk'dan da melo'dan da kıymetli ve yetenekli bir futbolcu. verimleri tartışılır, sezondan sezona değişiyor.

beşiktaş'ın GS veya FB ile kadro rekabetine girmesi mümkün değil. farklı bütçenin takımıyız. ikisinin de kadrosu bizden çok üstün. hatta daha ideal 11'imiz bile yok şu an. başka takımla kıyaslaman için en azından her pozisyonda tatmin edici bir adamın olması lazım.

bu arada o tabloda sivok'un 100k euro tek seferlik bonustur. maç başı öyle ücret olmaz :)

önder özen röportajını henüz okumadım. fernandes'in takımdan ayrılması ancak sözleşme uzatmaya ikna edilemezse olur. almeida'ya ise 3.5m euro teklif edilseydi çoktan yollanmış olurdu.
Mesaj tarihi:
Toplantı yarına ertelenmiş, ana kararların alınacağı. Sebebi de işte Fikret Orman'ın İstanbul'da bugün olamayacak olması vs.

Fernandes'e son teklif yapılmış, daha önceki tekliflerin de üstünde var olan sözleşmeye göre uçuk bir teklif diyor duyumu alan abimiz, fazlasıyla güvenilir bir kaynaktır. Kabul ederse kalacak, etmezse gelen 4-5 teklif varmış onlar değerlendirilecek.

Almeida'ya 3.5 milyon euroluk teklif var West Ham'dan, gitmeyi kabul ederse kesin satıyoruz. Görüşmeleri başlamış. %100'ü bizim olacak paranın yanılmıyorsam.

Onun dışında bir olay yok. Maça gitmeyelim diye bilet fiyatlarını da zirve yaptılar işte o kadar
Mesaj tarihi:
Kart 1903 projesinden bu yana fiyatlandırmalar hep yanlış, kombine satış olayı sadece kasımpaşa için ama bana kalırsa oda patlıcak o yüzden onlarda maçların bir kısmını olimpiyatta bir kısmını kasımpaşada yapalım dediler, bence kasımpaşa olayı tamamen patlıcak ilerde.

Hepsini olimpiyata alsınlar ama şerefsiz demirören ordan bile taş koyuo 21.45'te maç mı olur hele olimpiyat stadında.

birde 30 tl bilet fiyatı çekmiş klüp minimum onlarda ayrı gerizekalı. Sezon maçı derbi yap 20tl dolsun işte stad zaten gece olduğu için epey kişi gitmicek birde fiyatlar yüksek olunca dolmaz stad.
Mesaj tarihi:
Ya lig başlıyor hala sol bek yok , inanılır gibi değil be. Trabzon öttürecek o kanadı direk. Bizim üstün scout ekibimiz bunca zaman içerisinde bir sol bek bulamamış mı yani helal olsun.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Holebasi almadilar mi hala lol

O konuda bildiğim bizim 2 milyon euro teklif ettiğimiz, onların daha fazla istediği yönünde

Tolga transferinde yaptıklarını yapıyorlar. Başka kişilerle de prensip anlaşması vs. yapılıyor bu arada ki Antonini diğer adaylar arasında ağır basıyormuş. Önder Özen ve Bilic, Holebas'i çok istiyorlarmış ama

Holebas iyi adamda aslında bas 3'ü falan al, cimrilik la bu yapılan asdfsda

BiTcH_oFBaT said:

abi hani kombine dışında satış olmayacaktı vs vs? kimi yiyo lan bunlar?

RTE'deki maçlara satılmayacak bilet, birkaç haftaya komple tüm maçlarda satılır.
Mesaj tarihi:
reampage said:

Kart 1903 projesinden bu yana fiyatlandırmalar hep yanlış, kombine satış olayı sadece kasımpaşa için ama bana kalırsa oda patlıcak o yüzden onlarda maçların bir kısmını olimpiyatta bir kısmını kasımpaşada yapalım dediler, bence kasımpaşa olayı tamamen patlıcak ilerde.

Hepsini olimpiyata alsınlar ama şerefsiz demirören ordan bile taş koyuo 21.45'te maç mı olur hele olimpiyat stadında.

birde 30 tl bilet fiyatı çekmiş klüp minimum onlarda ayrı gerizekalı. Sezon maçı derbi yap 20tl dolsun işte stad zaten gece olduğu için epey kişi gitmicek birde fiyatlar yüksek olunca dolmaz stad.

aynen gs olimpiyatta oynarken maçları çok ucuzdu diye hatırlıyorum.

Kasımpaşa olayı ilk maçta patlar zaten yoğun protesto alacak sonra olimpiyata taşınacak sezon ortası yine kombine çıkarırlar.

600tl lik alacaktım kalmamış
1200 lük var şimdi değmez o da olimpiyat için hele nefretimi belli etmek için sokaklara döküldüğüm adamın stadı için hiç değmez :)
Mesaj tarihi:
Rhom said:

Daha önce Kartalyuvası internet sitesinden alışveriş yapmış olan var mı?

Geçen hafta üye olup alışveriş yaptım, ne üyelikle ilgili ne de alışverişle ilgili mail gelmedi, ürün de yok hala piyasada beklemedeyim

Bugün de ses seda yok sdf, bi haltı adam gibi yapsa şu camia kurban kesicem.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Esh said:

Holebasi almadilar mi hala lol

O konuda bildiğim bizim 2 milyon euro teklif ettiğimiz, onların daha fazla istediği yönünde

Tolga transferinde yaptıklarını yapıyorlar. Başka kişilerle de prensip anlaşması vs. yapılıyor bu arada ki Antonini diğer adaylar arasında ağır basıyormuş. Önder Özen ve Bilic, Holebas'i çok istiyorlarmış ama

Holebas iyi adamda aslında bas 3'ü falan al, cimrilik la bu yapılan asdfsda

BiTcH_oFBaT said:

abi hani kombine dışında satış olmayacaktı vs vs? kimi yiyo lan bunlar?

RTE'deki maçlara satılmayacak bilet, birkaç haftaya komple tüm maçlarda satılır.

ya ben onun cimrilik olduğunu düşünmüyorum. 1 m euro ile gençlere yatırım yaparsın. 1m para değil beşiktaş gibi bi kulüp için ama birine 1m fazla verirsin bunun arkası gelir. tolga olayında olan da bu bence..
Mesaj tarihi:
Holebas'ı çok istiyor yönetim, bizimkine yakın çapta bir ligde kendini fazlasıyla kanıtlamış harika bir bek Holebas. Tamam belki çok üst düzey bir adam değil ama Türkiye'deki en iyisi olabilecek kapasitede. Bu çapta bir adamı getirtme ve en büyük sorununa çare yapabilme çözümün varsa, ve her şeyden daha da önemlisi bunu yapmak için çok kısa bir süren varsa ufak miktarların hesabını yapmaman gerekiyor.

Lig 1 hafta sonra başlıyor, halen sol bek yok takımda. Ersan, Elazığspor'da sol bek oynamıştı ama o zaman daha zayıf ve atletikti. Artık o mevkiiyi karşılayamıyor, ama yedeklenir onunla. Bize iyi bir bek gerekliydi bulduk. 2.5-3m arası bir para rahatlıkla verilebilir.

Tolga olayında mesela ısrar edilmesi ve bana kalırsa inanılmaz bir paraya transfer edilmesi çok çok büyük başarıdır ama o zaman süren ve ciddi bir alternatifin vardı. Olmasaydı üzülürdün, ama koymazdı. Eski potansiyellerden yeni dengesiz kalecilerden Cenk, Almanya'dan aldığın Günay ve hatta Sinan Bolat deniyordu. Tolga'yı kaybetsek yeri bir şekilde doldurulur, ama solda alternatifin yok. Onu demeye çalışıyorum. Zaman da yok.

Bunun yanında şimdi haber verdiler bana da :D

said:
AC Milan News ‏@Milanello 21m
Trabzonspor have made a €2m offer to Milan for Luca Antonini. They have offered the player a 2-year contract. @OfficialAnto_77

Antonini'yi hamle olarak kullanıyor bizimkiler diyorlardı, öyle olmuş ama TS'yi yemlemişiz galiba sdfsda
Mesaj tarihi:
Büyük toplantı yarın yapılacakmış, kesin olarak. http://s1.directupload.net/images/130814/scj7nodk.swf

Artık Fernandes'in durumu belli olacak. 3.5 milyon euro yıllığa kadar yükseltilmiş galiba ücreti. Kabul ederse onunla devam, kabul etmezse L. Moskova'dan 8 milyon euroluk teklif varmış. O değerlendirilecek. 4 milyon euro para gelir kasamıza olursa. Transferi Erdil Arpacı yürütecek, eski yöneticimiz ve sağlam bir oyuncu menejeridir. Zamanında Ricardinho'yu vs. de o getirtmişti. Skorer'e konuştu kendisi, onu copyleyeyim direkt

said:
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Manuel Fernandes’in satışı konusunda menajer Erdil Arpacı’ya satış yetkisi verdi.
Portekizli futbolcuyla sözleşme yenilemek isteyen, ancak imza parası istemesi nedeniyle uzlaşma sağlayamayan siyah-beyazlılardan Fernandes’i isteyen Lokomotiv Moskova 4 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan, bundan dolayı da ocak ayında başka bir takımla imza atmasında yasal bir sorun bulunmayan Fernandes, şimdi anlaşma sağlayamazsa mukavelesi bitince bedelsiz olarak kulüpten ayrılabilecek.

Bu gelişmeleri dikkate alan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Atiba’nın transferinde kulübe büyük fayda sağladığı belirtilen Arpacı’ya transfer konusunda yetki tanıdı. Atiba Hutchinson’un transferinde komisyon aldığı belirtilen Erdil Arpacı, “Profesyonelim. Para alabilirdim ama istemedim. Üstelik 1 milyon euro indirim yaptırdım. Bundan dolayı da Başkan Orman, Fernandes ile ilgilenmemi istedi” diye konuştu.

Portekizli futbolcunun menajeri Barboza’nın ilk olarak 4 milyon euroluk öneriyle geldiğini, kendisinin devreye girmesinin ardından bu rakamın önce 6, sonrasında da 8 milyon euroya çıktığına değinen Menajer Erdil Arpacı, “Yönetim, satmamak için geri adım attı. Ancak 4 ay sonra bedelsiz olarak başka bir takıma imza atma tehlikesi de var. Zaten kalmak istemeyen bir futbolcuda böyle bir sıkıntı da var” yorumunu yaptı.
Mesaj tarihi:
Ferdi giderse gitsin, kimse Beşiktaş'tan daha büyük değildir ama onun yerine ronaldinho'yu almak yetmez bence, sadece taraftarı oyalarlar + TR'de oynatmazlar pek.

bize melo gibi ortasaha ve sağlam bir golcü lazım kanımca.
Mesaj tarihi:
Sağlam golcü allahın emri bizim artık, elimizde kaç tane forvet var ama hiçbiri tam anlamıyla bir bitirici değil.

Almeida desen tam bir pivot santrafor, dünyadanın belki en iyilerinden olabilecek kapasitede ama günümüzde pivot santrafor diye bir olay hem kalmadı, hemde devamlılığı yok.

Pektemek desen her şeyden biraz var, benzerlerine oranla üstün olduğu tek yanı yok. Mental olarak eğitilse çok üstün bir yetenek olabilecekken müzmin sakat olması ona da engel oldu. 25 yaşına geldin, eğitsen de artık yerel yıldız sıfatından öteye geçemez. Yine de inanılmaz potansiyelli adam ya neyse

Eneramo desen o da Pektemek'in kaslı zenci hali, injury prone değil sadece ama geçirdiği menisküs ameliyatı onu da müjdeler şekilde resmen, umarım gerçekleşmez.

Ömer desen keza o da, destekleyici forvet. Asli işi gol atmak değil, attırmak. Kanat forvet olayını kusursuza yakın yapıyor, harika bir mental eğitim görmüş fark ettiriyor ama potansiyelli olmasına rağmen başka hiçbir ekstra fark yaratacak özelliği yok.

Holosko desen kanatta oynamaya o kadar alıştı ki zaten artık kanat oyuncusu, tartışmaya katmamak gerek.

Dentinho var forvet işte birde, o da apayrı bomba... Kanat forvet o da, bitiricilik yok denecek kadar az.

Elde o kadar forvet var, ama devamlılık problemi olan çağ dışı Almeida kadar bitiriciliği olan ve gerçekten oynadı mı ne alacağını bilebileceğin tek adam yok. Almeida gol atamasa da inanılmaz alan açıyor, çizgiye giriyor vs. iş yapıyor ama onda da sözleşme sorunu var. Zaten onunda kafa BJK'de değil. Pektemek ona en yakın adam ama yıllardır adam eksiltmek ve ileride top tutup, taşımak dışında ekstra yaptığı hiçbir işini göremedik.

Bize çok net bitirici bir santrafor şart, bitikte olsa Adebayor istenmesinin bir sebebi de bu aslında. Eneramo iyi transfer ama senin bitiricilik sorunun varken, Almeida'nın durumu ortadayken Pektemek'in zencisini alırsan kontenjandan bir bitiricilik yeri harcamış olursun.

Forvet bu saatten sonra Almeida satılmadığı sürece yalan olur. Almeida satılsa bile 3.5 milyon eurodan bahsediliyor. O paraya bu zamanda, ligler başlamak üzereyken hiçbir şekilde üst sınıf bir bitirici alamazsın.

Ronaldinho gelse iş değişir ama, forvet arkasında Ferdi yerine takımı oynattırır ve çevresindeki herkese ballı ekmek dağıtır. Atletico MG'nin forvet hattı BJK'den daha kötüydü, ona rağmen özellikle Bernard'la ve Rever'le birlikte takımı şampiyonluk potasına sokmayı başardılar. Şampiyon yapamadılar ama olsun :D Brezilya'ya göre çok daha ağır savunma futbolu oynanıyor burada gerçi ama Drogba ile yakalanan etkiyi yarı yarıya çok rahat BJK'ye de aktarabilir. Milan'daki bitik Ronaldinho yok 2 senedir Brezilya'da, ciddi ciddi kafasını tekrar futbola vermiş. Barca'dakinin çeyreği değil tabii ama olsun :)

Ronaldinho gelecekse forvetsizliğe varım ben, devre arası zaten takviye yapılır takımın durumuna göre. Diğer türlü var olan takıma bir bitirici çok ağır şekilde lazım gözüküyor. İkisinden biri, marketin transfer ya Ronaldinho olacak ya da Adebayor.
  • Yeni Oluştur...