Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Taraftarın içinden nasıl tezahürat yapmak gelir onu bilemem. Adam AKPlidir ona göre davranır. Herkesin kendi bileceği iş. İnsanlar tribündeyken kendi vicdanı, haysiyeti nasıl hükmediyorsa ona göre davransınlar. Şahsen kombine alacağım varsa da bu şartlar altında almam. Alana da gidip niye alıyorsun demem. Fikret Orman sevgisinden almıyorlar çünkü. İki tane kendini bilmez haddini aştı diye klübe küsecek değilim.

Öte yandan taraftarına o dikteyi yapan yönetim çok net haysiyetsizdir.

Spor bakanı kendi işine geldiği gibi söyler. İçişleri bakanı da kendi işine geldiği gibi söyledi. İşin aslı şu an anlaştıkları tek klüp var. Bil bakalım hangisi.

Küfürü savunduğum yok, nereden çıkarıyorsun bilmiyorum. Gerçi bu konuda net bir istisna çizip küfür serbest dersem içim sızlamaz.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Emre Can bizde raad diyen olun arkadaş, bu haber doğruysa sen alaman mısın =)

http://skorer.milliyet.com.tr/emre-can-bayer-leverkusen-de-/galatasaray/detay/1745104/default.htm

Alaman değilim de cidden şaşırdım. Ha alaman olsaydım keşke o ayrı mesele.

Cidden bittiği söyleniyordu hani basın filan değil, yönetim tarafından kaynaklar. Acaba bu TR'ye satmayın geyiği mi doğru veya bizimkiler Bayern istediğinde satma maddesine filan mı karşı çıktılar anlamadım. Ama cidden üzgünüm, çok iyi olacaktı Galatasaray için. :(
Mesaj tarihi:
reampage said:

İsmail Cevahir inönüde iftar vericekmiş, bu herif bir daha ki seçimlerde başkan olur herhalde.

Ya bu adama nasıl sinir olyuorum o pankart olayından beri öyle böyle değil. Adama hem bir yaptırım uygulanmadı hem de utanmadan inönüne birşeyler yapmasına izin mi verilecek yazıklar olsun ya.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

reampage said:

İsmail Cevahir inönüde iftar vericekmiş, bu herif bir daha ki seçimlerde başkan olur herhalde.

Ya bu adama nasıl sinir olyuorum o pankart olayından beri öyle böyle değil. Adama hem bir yaptırım uygulanmadı hem de utanmadan inönüne birşeyler yapmasına izin mi verilecek yazıklar olsun ya.

3-5 bir şey atıyordur kasaya

ya da marketing transfere katkı payı sözü vermiştir.
Mesaj tarihi:
Malesef herşey para. Kaynak yaratmak zorunda takımlar, Galatasaray kepaze sezonunun ardından feda demedi, üstüne gitti Muslera, Eboue, Melo vb. adamları alıp daha da borçlandı Hakan Balta dışında tüm ilk 11'i yeniledi, bir ertesi sene Sneijder ve Drogba. Büyük kumar, tutmasa mahvolmuştuk net
Mesaj tarihi:
Tutmama dediğim olay, geçen seneyi şampiyon tamamlayamamak, bu sene CL gelirlerini garantilediğimiz için sıkıntı yok. Şu an daha maç oynamadan 8.6+5.5 milyon euro ayakbastı+yayın gelirine sahibiz, Beşiktaş merchandise+maç günü geliri+oyuncu satışı+sponsor kalemlerinden bu kadar parayı göremez 1 senede. Gruptan çıkmanın çeyrek finale gitmenin getirisi en fazla 6-7 milyon euro, e CAS'ın da vereceği karar belli. 3. bile bitirsek seneye yine CL grup gelirleri. Bizde bir sıkıntı yok artık :D 17 sponsorlu bir takımdan bahsediyoruz

Ha ayrıca 2.5 senelik satılan locaların bu sene tekrar yenilenmesi, zamlı kombinelerden 47.000 tane satılması, 129 TL'lik formaların Ağustos başı itibariyle rekor sayıda satılması falan filan. 2 senelik proje kusursuz işledi, TFF boynumuzu bükse de daha da ileriye gideceğiz. Darısı yeni stadyumunuzla sizin de başınıza
Mesaj tarihi:
BJK Tv veriyor da takım çok kötü rakip, ona rağmen 2-1 yeniliyor Beşiktaş. Savunma zaten sorunluydu da en az Galatasaray kadar hücum gücü vardı geçen sene takımın, şu an o da yok iki pas yapamıyor takım rakip alanda

Almeida ağır isteksiz, yıldız forvet gelmesi de zor, Pektemek'i %100 hazırlaması lazım Bilic'in. Gol atamaz takım bu gidişle

Ha bu arada 3G ile maç yayını :D
Mesaj tarihi:
Terra Brasil'e konuşan Sambacı yıldız, "Beşiktaş'a transfer mi oluyorsunuz?" sorusuna, "Atletico Mineiro dışında hiçbir şeyi düşünmüyorum ve burada çok mutluyum" cevabını verirken, menajeri ve abisi olan Roberto Asis'in neden Türkiye'ye gittiğini de açıkladı.

Abisinin menajerliğini yaptığı diğer oyuncular için Türkiye'ye gittiğini ifade eden Ronaldinho, "Abim oraya kendi futbolcuları için gitmişti. Beni de sormuşlar. Buna karşı yapabileceğim bir şey yok. Dediğim gibi Brezilya'da mutluyum" ifadelerini kullandı.

(goal.com)
  • Yeni Oluştur...