Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sırf Ronaldinho gelmedi diye yalancı başkan damgası vurup çocuk gibi küsecek bir yapım yok allaha şükür. Yazdıklarımdan fantazi yaratmayalım lütfen.

Birçok konuda eleştiriyorum başkanı, seçim dönemide yazmıştım. Çok tutarsızlıkları var, ve hiç gelişme de göstermiyor. Ha başarılı olursa tebrik de ederim helal olsun bir kaç sene dişimizi sıktık ama deydi de derim, yanlışmışımda derim. Bunları demirören baştaykende söyledim batırıyor bizi de dedim kaç sene boyunca. Mantıklı düşünmenizde fayda var , türkiyede kimse yıllar boyu başarısız olupda yerinde oturamaz , başarı kriteri nedir burada tabi ki şampiyonluk. Ben öyle bir vizyon göremiyorum diyorum, bu zaten basket takımına yaptıklarından belli. Büyük hedefleri olan biri olsaydı zaten şampiyon olan sağlam bir kadro ile devam etmeye çalışırdı. Şu geçen sene işe yaramayan başarısız transferlere verilen paraların yarısı ile basket takımı rahatçana ayakta kalırdı. Bu sene iyi bir yerde bitirilmediğinde çatlak sesler çıkmaya başlar zaten, hele ilk 3 de bitirilmediyse vay haline.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Kontrol Onder hocada halen rahat olun, sadece %100 degil.

Sezer haric her transfer onder hocanin son izni ile yapildi. Sezer yonetim transferi

Birde tolga transferine onay vermis, butceyi vermis gerisine pek karismamis diye duydum. O transferi ANC ugrasti ve bitirdi zaten

Sefa gelsin Sefa lan..

Sefa, Önder Özen faktörüne rağmen 5 milyon euro'dan aşağı satılmaz. Bundan önce ucuza kapattığınız oyuncular kaliteli yerlilerdi. Sefa muhtemelen Alper ile birlikte en büyük yıldız potansiyeline sahip oyuncuydu Anadolu'da sezon biterken

Beşiktaş bu parayı sponsorsuz ödeyemez, sponsor da Sefa için aracı olmaz
Mesaj tarihi:
Ömer transferinden kayseriyi kazıkladık zaten sanırım. O adamı bize vermezler kesinlikle. Bildiğim kadarıyla Ömer antalyada satış opsiyonlu kiralıktı, kayseriden gelmeydi. Biz antalya ile anlaşıp satış opsiyonunu kullandırtıp onlardan alınca kayseride havayı aldı. Kayserinin elinde olsaydı onada 3-5 milyon isterdi kesin =)
Mesaj tarihi:
O yapılan legal fakat hiç etik değil, ama söz konusu Kayseri olunca helal dedim Beşiktaş'a. Anasını satayım zaten piyasa yüksek Anadolu fiyatı var her oyuncunun, bir de Kayseri fiyatı var. 8.6 milyon euro para ödedik Amrabat için adamlara, yerli de değil, düşündükçe elim ayağım titriyor sdfhsf
Mesaj tarihi:
Ömer bu sene ortasında bir yere kiralık gönderilmek istense olmuyor o zaman di mi ? Geçen sene Batuhan'a olan olay gibi , İspanya'ya gidiyorum diye heveslendi sonra kalmıştı :D

Senede 2 transfer yapıp , 3 takımda oynayamama olayı ?
Mesaj tarihi:
Ya Fikret Orman seçim süresince çıldırdı, onun etkileri halen devam ediyor.

Geçen yıl dili yandı, sezon sonu üst üste doğrular yapmaya başladı. Lakin seçimde sanki Adalı'ya kaybedecekmiş gibi çıldırıp, kontrolü kaybedince şuan ona olan güven yine diplerde

euroleague hedefi olan basketbol takımı dedin, belki de geçen yıl yapman gereken küçülmeyi bu yıl yaparak geçen yılla birlikte 3-4 sezonu belki çöpe attın.

devasa sponsorluk dedin, 2 ay oldu halen ortada bir şey yok.

önder özen dedin, gençleşme ve doğru transferler dedin. Gittin adama sormadan sezer'i menejeriyle anlaşıp alıyorsun.

adam 3-4 garanti olsun diyor, francolarla kurulacak bir takım zorla üçe oynasın ama onlar pişip ileride şampiyon olsun değil, hep 3. olalım biz bize yeteriz kafasında

fikret orman pişiyor gerçi, geçen yıl katettiği gelişim bile alkışlık. Ben çoğu uygulamasına karşı olsam da ve gördünüz gibi laf soksam da en azından bu döneminin sonuna kadar beklememiz gerektiğini düşünüyorum. FO kötü bir adam değil, ultra yeto sadece

Bak Ünal Aysal'a, öyle yerlerde öyle demeçler veriyor ki yalan dozu masallarla denk olsa da inanılmayacak kadar gerçek bile olsa taraftar çoşuyor, medya çoşuyor, kulüp bir şekilde oradan kâra geçiyor.

Yöneticilik budur, mesela yabancı sorununa 1.5 senedir zerre ses çıkarmayıp bu dönemde sanki bir anda GS'yi engellemek için ortaya çıkarılmış gibi işi şova dökmeleri bile yöneticilik başarısıdır. Nasıl prim topladı GS orada öyle böyle değil. FO nun yarısını yapamıyor, Gezi parkında BJK son 20 yılda olmadığı kadar prim yapmışken onu bile değerlendiremedi...
Mesaj tarihi:
Bu kadar ikiliemde iken hükümet baskısı bir yanda taraftar baskısı bir yanda stad işlerini götürebildi adam, halen her dakika taş koyulmaya çalışılıyor.

Halen orasının tekrar yapılacağına inanmayan hala orası Beşiktaşa yar edilmeyecek diyenler var.

Adam hükümeti karşısına alıp tamamen rest çekebilmesi için ekonomik bir bağımsızlığı olması gerekir, sonuçta o adamda orda babasının hayrına değil bir çıkarı yok, diyoruz ya 3 büyük klüp başkanı olmak çok prestijli bir olay diye, son zamanlarda bence artık o olay tamamen ters tepmeye başladı, Azizin durumu belli, FO'danda Demirören kadar nefret eden insanlar var.

Adamın orda para kazandığını düşünenler felan bile var ya, GEZI'den siyasi partiler bile çıkar bulamazken Beşiktaş bunu nasıl kullanabilirdi. Ayrıca prim yapan ÇARŞI ve zaten ÇARŞI'yı sosyal yönünü bilen biliyordu yıllardır.
Mesaj tarihi:
Benim gözümde Fikretin bariz olarak yanlış yaptığı kart 1903 projesi var, işletmeci yönü kuvvetli madem ama o tür bir sözleşme hemde ihale olmadan bende saman altında buzağ aramaya başlarım.

Kesin bir rant peşkeş var o sözleşmede, kaç kart satmış BJK şuana kadar 300binleri en iyi zamanında fener bile zor satmışken hedefi ona göre ayarlamak mantık dışı.

Sadece stad bile herifin bütün yanlışlarını götüren bir doğru, kusura bakmayın başarı bekleyen ronaldinho bekleyen taraftar var doğru ama önce bir 150 tane locamız olsun ondan sonra 2 tane ronaldinho alırız.
Mesaj tarihi:
arcane said:

Şu kombine taahhütnamesinden sonra ağzı ile Ronaldinho tutsa yaranamaz bana sdfsdf. Fiko istifa!

Keşke ya keşke istifa etse yazık günah adama bişiler yapmaya çalışıyor.

Lanet olsun yani istifa etsede oda kurtulsa bizde.

Beşiktaşa başkan olmak isteyen binlerce adam var gelir cemaatden birileri hemen.

Tayyipin maddesi o direk, ÇARŞI'dan korkunun maddesi, çokta güzel oldu şimdi orantısız zekanın ürünlerini görürüz şerefine tayyip diyince alsınlar kombineleride görelim.
Mesaj tarihi:
suan tayyipden korkmayanın aklından süphe ederim hele tamamen devlete baglı bir stad projen varken adam arada kalıyor haliyle azıcık empati pls tis is bizinis
Mesaj tarihi:
fikret gitmeyecek. bağıranı tutamazlar kombine almaz bağırır. kombineliler de bağırır. kaç bin kişiyi stada mı almayacaklar? erdoğan stadı bile kalmaz yıkarlar orayı.

hükümet imzalatacaksınız bak heee yoksa karışmam demiş dayamış maddeyi. başkan da çıkarları doğrultusunda peşkeş çektirmiş. eminim ki içinden bir ses bu madde tırıs gider yine bağırırlar demiştir.

beşiktaş taraftarı stada giden kişilerden ibaret değil sadece. kaç milyon taraftar var. kağıtta yazana göre özgürlük dağıtılmıyor. otoritenin her yapacağız deyince yapamayacağını 1 ay önce gördük daha.
Mesaj tarihi:
Politik davranmak ayrı yandaş olmak ayrı. Taahütname ile kendi taraftarını susturmak başbakan ile oruç açmaya, spor bakanına yalakalık yapmaya benzemez.

Ne olacak yani AVM mi yapacaklar? Yedirmezler. Bu şartları ne GS ne de FB başkanı kabul ederdi. Arena açılışını unuttunuz galiba? Hem stadı devlete yaptırtıp hem de ağzının payını verdiler. Kendi taraftarını ezdiren başkan mı olur yahu. Niye? RTE stadında oynayabilmek için...

Beşiktaşlılık duruşu insanlara hakikaten birşeyler ifade ediyorsa şu hareket dünyanın en iyi başkanı bile devirir.

https://www.bjk.com.tr/tr/cms/degerler/31/
said:
HALKIN TAKIMIYIZ

Tevazuyu hiç bir zaman elden bırakmayız.
İnsanlar arasında ırk, dil, din, renk, mevki, cinsiyet ayrımı gözetmez, herkese hoşgörü ile yaklaşırız.
Alınterinin, emeğin değerini biliriz.
Toplumsal sorunlara duyarlıyızdır, haksızın karşısında oluruz.

Taraftar olarak bile biraz haysiyetli olmak lazım.
Mesaj tarihi:
evet arena açılışından evvel GS'nin terör örgütü ilan edilmiş bir taraftar grubu vardı.

Sen günümüzün şartlarını es geçip direk benzerlikler üzerinden karşılaştırmaya çalışırsan o zaman gerçek suçluları değil işine gelmeyenleri asarsın.

Ayrıca GS Arenanın bedelini ödedi
Mesaj tarihi:
arcane seninle hemen hemen aynı şeyleri söylemek savunmak istedim ben de. bundan 20 sene sonra beşiktaş slogan attırmadı diye hatırlanmayacak bu olay. fikret orman otoriteye boyun eğdi, fikret orman yalakalık yaptı, fikret orman slogan attırmamaya çalıştı olacak. çünkü beşiktaş yine toplumsal olaylara tepkisiz kalmayacak.

taraftar halkın taraftarı, futbolcu halkın futbolcusu çünkü. mesela ben kendi adıma fikret ormanı onaylıyor muyum? onaylamıyorum. ancak taviz vermek kolay değil. yaptığı şey onun camiaya katkı vereceğine inandığı bir karardır. günümüzde birşeylerin ilerleyebilmesi için birilerinin ilkelerini feda etmesine birşey diyemem. evet onaylamam. ama kötüleyemem de.

çünkü beşiktaş istediği şekilde oynamış olacak, beşiktaş yine istediği tepkiyi koymuş olacak. aynı galatasaray gibi. stadını yaptır. tepkini koy. maçını oyna. tepkini koy.
Mesaj tarihi:
Köprüyü geçene kadar diyorsunuz da bizim kesim bunu kaldıramaz. Yani stad yapılacak diye kendi değerlerimizden ödün verecek , satacak halimiz yok. Fikret orman sesini çıkarmıyor diyorsunuz da sesi anca işte millete şöyle yapacağım böyle yapacağım derken çıkıyor, 2 senedir demirören den hesap soracak güya. her bir halt zaman aşımı oldu zaten sayesinde, herifi çaktırmadan koruyup duruyor. Daha olumlu bir hareketi de yok.
Mesaj tarihi:
Bu olayın suçlusu hükümet, Fikret Ormanı istediğiniz kadar ateşe atın ama asıl problem bu kadar direnişin bu kadar olayın amacının ne olduğunu hemen unutursunuz.

Zaten bu baskıya boyun eğmemek için bütün herşey, sen eğer ekonomik gücünü devlete bağımlı olarak elde ediyorsan o zaman köprüyü geçene kadar kime ne diyeceğin belli, istersen haysiyetsiz ilan etsinler.

Bana kalırsa Tayyip tarafından faşist diktatör ilan edilmiş birinin ismini muhafaza edebilmesi bile yandaş olmadığının bir göstergesi.

Bu tahaüttün gerçek sorumlusuna karşı savaş veriyoruz, burda yine olduğu gibi orantısız zeka ile baş edebiliriz.

Ama siz bu işin gerçek sorumlusunu unutup cezayı şahıslara keserseniz bir Tayyip gider başka Tayyip gelir, bir Fikret gider öteki Fikret gider.

Bu adamalar Beşiktaşın çıkarlarını korumak zorunda Başkanın birinci önceliği klübün çıkarlarını korumaktır, bu yüzden bir siyasi yönü olamaz, bugün hacıosmanoğlu gibi AKP taraftarlığı yapsa o başka bir oluşumun çıkarı için klübünü kullanmış olur.

Birine yandaş diye itham etmeden önce epey tartmak lazım, zaten bu kadar kolay insandan nefret edilebildiğ bir dönemde işimize gelmeyeni yandaş diye boyarsak o zaman, hükümetin yaptığından farkı kalmaz.

GS ve FB ile karşılaştırmak başka bir hata olur, ARENAYI aldı ama sonra başbakana sövdü demek bak kendin diyorsun ARENAYI aldı ama.. sonra sövdü. Neden almadan önce sesini çıkarmadı.

ÇARŞI çıkardı inanılmaz işler başardı hükümetin nefret odağı oldu, terörist ilan edilmeye çalışıldı. Ve şuanda hükümet kinci başbakan elinden geleni ardına koymadan baskı ve yıldırma uyguluyor.

Ama siz bunun sorumlusunu Fikret Orman diye görüp ona tepki alırsanız, öteki tarafta baş aktör şovunu yapmaya devam eder.
Mesaj tarihi:
Arena daki yuhalamanın sebebi farklı yanlız. Milletin tepkisi yokken sen adamların merhum başkanı hakkında ileri geri konuşursa destek mestek beklemesin zaten. Bu stadı yaptıktan sonra gelipde 'seba'nın hali gözümün önünden gitmiyor ne kadar zavallıydı o zaman' tarzında bir laf ederse mesela millet o herifi oraya gömer herhalde. Bunu yapan başbakan değil tabi ama kendi adamlarındandı sonuçta.
Mesaj tarihi:
Birde öteki takımlarla yine karşılaştırmadan evvel şunuda göz önünde bulunudurun, GS'de yada FB'de bu kadar olgunlaşmış sivil bir taraftar oluşumu yok.

Bireysel olarak aktif olan taraftarlar çoğunluk demokratik olsa bile ÇARŞI kadar büyük bir tehdit arz etmiyorlar.

Bana kalıra olayın mantıklı yaklaşımı hükümet böyle bir baskı yaptı Fikret risk aldı ama ticari bir risk almaktan kaçınarak, ben her halükarda 14 bin kombinemi garanti altına alayım, zaten madde şaka gibi 14 bin kişi aynı anda slogan atsa sen hangilerinin kombinelerini geri alıcaksın. Saçmalık bir bakıma.

Kombineleri sattıktan sonra giderim olimpiyata, GS gibi 2-3k kişiyede top oynamam diye düşünmüş olaiblir.

Sonuçta her ihtimali düşünmeleri lazım.zaten 2x olucak kombineler atatürkte geçen kendiside soledi bir olay olursa atatürke gidicez diye.

Onun muhasebesini yapmışlardır kesin.
Mesaj tarihi:
Bu kadar tırt bir savunma görülmedi. Hükümetten bana ne yahu. Gözümde yatacak yerleri yok. Önceden yazdığım gibi, politik olmanın da bir limiti vardır. Başkasının çıkarları doğrultusunda taraftarının kombinesini iptal etmek gibi bir planlama içine giremezsin. Girersen de hükümet yaptırdı diye ağladığında gülerler.

Ne olurdu o taahütname kabul edilmese? Şerefimizle Olimpiyat'da oynardık. İlk biletli maç oynansın asıl baskıyı o zaman görürsün. Biletle girenin kaybedeceği tatlı kombinesi olmayacak. Hele bir de olaylar büyürse üstüne federasyon kaynaklı sorunlarla da uğraşmak zorunda kalacaksın. Tayyip bunlar benim adıma olan stadta oynuyor, benim için taraftarlarına taahütname bile imzalattılar, üzerlerine fazla gitmeyelim mi diyecek sanıyorsunuz? Şimdiden kuyruğunu bacaklarının arasına sıkıştırmış, Beşiktaşlılık duruşunu ayaklar altına aldırtmış Fikret Orman o zaman ne yapacak merak ediyorum.

Klübün çıkarları klübün, taraftarın haysiyetiyle de orantılıdır. Manevi değerler de söz konusudur. Sırf maddiyatla kerhane de yürür. 100 senelik spor klübünün bir farkı olsun.
  • Yeni Oluştur...