nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Densiz said: niye web, niye java :/ doğru düzgün bir client olmayınca bana çok yalan geliyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ohaa 2 yıl önce gaza gelip 2 hafta oynayıp bıraktığım karakterim duruyormuş lan vay anasını sayın seyirciler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 22 si akşamı çıkacak diyor, ama oyuna girebiliyoruz? :D Bir hesap açtım, köşeyi döndüm. Mağara buldum. Gireyim dedim "sadece üyeler girebilir" dedi. Eyvallah dedim. Az aşağı indim, portal vardı, gireyim dedim "sadece üyeler girebilir" dedi. Silah craft ettim. Kullanayım dedim "sadece üyeler kullanabilir" dedi. Bende bari ot yolayım dedim. Girdim bostana "sadece üyeler yolabilir" dedi. Bende eyvallah dedim kapattım :D birde f2p demişler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 f2p'liyi yok sanirim ama girebiliyorsun evet. 22'sinde HTML5 client ile geliyor, su anda beta filan girme yolu var ama normal sunucuda oynayamiyorsun sanirim beta girince, cok agir calisan bir sunucuya atiyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 of girdim yarım saat oynadım oyunun ne kadar kötü olduğunu hatırlayıp çıktım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Cikti. Bakiyorum simdi yeni hesapla. Yeni client'e hala duz girilmiyor ama, suradan girin: http://www.runescape.com/beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bi el lol atıp geliyorum hemen. Oyundaysan Nickini yazarsan sana tell atarım oyunda :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Bir saat oynadim, cok lagliydi, ismi hatirlamiyorum ama =( Bu gun tekrar bakacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Oyunda tıklayıp 2 saniye givbi bekleme oyunun standartı söyliyim lag değil : P Sen tıkladığın an işliyor ama sana geç geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 şöyle bir client olayı varmış. tabi yine ortada bir setup yok ama en azından browser çalıştırmak zorunda değilsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=P_jfSdXD6hM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 şuda client i imiş. bi deneyeyim. Bunda reklam varmış. Üstdeki olay daha iyi. http://www.runescape.com/downloads/runescape.msi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Fakkoo said: Oyunda tıklayıp 2 saniye givbi bekleme oyunun standartı söyliyim lag değil : P Sen tıkladığın an işliyor ama sana geç geliyor. abi bu cok kotu bisey degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Oynayamadim, grafikler sonunda guzel olmus browser oyunu icin ama o lag ne. Yok, kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 clientde o olay daha az. Tıkladığından yarım saniye sonra hareket ediyor. Ama bende beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Giovanni said: Fakkoo said: Oyunda tıklayıp 2 saniye givbi bekleme oyunun standartı söyliyim lag değil : P Sen tıkladığın an işliyor ama sana geç geliyor. abi bu cok kotu bisey degil mi? abi samırsam bu olay Java base olması yüzünden ya.Html5 de aynı nane olacak gibi. Evet çok kötü önceden oynanıyorduda şimdi cidden çekilmiyor 2 gün oynadım pes ettim.Alışmışız smooth catchylere kötü geliyor artık runescape kontrolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 HTML5 oynadim ben sadece, cekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 aynen abi eskidenn bayıla bayıla oynuyordum ama ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Trailerı izledim eskiden Estatica diye mi ne bir oyun vardı ona benzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar