senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 gobek konusunda cok dertliyim hic acmayin o konuyu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 imamizer said: senko said: navyamphs said: son olarak, seko style paramla döverim sizi diyebiliyosan aşağıdaki yavruyu al. 2500 lira, akıyoooooo ahah benim pisiklet bu :D canavar yalniz bu alet, akiyor hakikaten 2500 lira verince kendi mi pedal çeviriyo allasen. pisiklet işte. ederi maks 200. beinm gibi adam 300luk pisiklete mi binsin lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 beldesan FTW... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bisiklet alcam da hep kötü kazalar yaptım ya 1-2 saat kiralayıp hevesimi alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 daha gecen hafta 55 ile giderken tekerlegim mazgala girdi akabinde de gidon gogsume girdi :) kazadan kacis olmuyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 iyi kurtulmuşsun daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 SeaGle said: senkocum titanyum alasimli pisiklete binecegine gobegini erit, o hafiflemeyi yakalayacaksin zaten sfgacsfb alakası yok. siz anadolunun güzel ve yobaz insanları kendiniz kaynattırdığınız tente borularından bisiklete bindiğinizden bilmezsiniz de, 100kg de olsan 50kg de olsan bisiklet çok farkediyor. hacı amcalar boşuna mersedese binecek değil ya, bu da aynı hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 lan bizde de para var, zaman var ama tatil yapacak kimse yok. asıl fakirlik bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 senko said: daha gecen hafta 55 ile giderken tekerlegim mazgala girdi akabinde de gidon gogsume girdi :) kazadan kacis olmuyor malesef. oha manyak mısın lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Arkadaş milenyumu da geçtik, bisiklet ne yaa. Mechalar binmemiz lazım bizim. Napıyor bu bilim insanları ? Nerede kaldı süper icatlar, robotlar... Anca büyük hadron çarpıştırıcısı. Bir işe yarayın lan. Bilim dünyası, yan gelip yatma yeri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 kozalak said: senko said: daha gecen hafta 55 ile giderken tekerlegim mazgala girdi akabinde de gidon gogsume girdi :) kazadan kacis olmuyor malesef. oha manyak mısın lan? yokus assagiya yola paralel mazgal koyanlar utansin tekerlerde ince olunca lap diye saplandim. on cantlar iptal su an, hafta icinde yaptircam onlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 artık hız yapmazsın akıllanmışsındır umarım :D ben de 76 yı bulmuştum. çok tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 benim birader bisiklet istiyordu ,eleman öss'de derece yaptı ilk 100 fln , bmw istese m3 almak zorundayız neyseki pisikletle yetindi harbi delikanlı cocuk olduugundan gittik dekatlon diye bi yer varmış spor magzası , bisikletler iyi güzel hoşta 350'den başlıyor lan dedim 350ye ne bisikleti , gittim metrodan aldım 270 lira ,vitesli mitesli ,ümit bisiklet markası,10 numara bisiklet aradaki farkla metrodan kolisiyle çuklat fln aldım ailecek yedik mutluyuz ama bisiklete binemedik daha "akoru" yapılmak zorundaymış , ümit bisiklet bayisi bulmk zorundaymışım , saçmalıga gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 alaydın biyankiyi o kadar derece yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bisiklet endstrisinde bianchi'nin adi gecmiyor ya ilk 100e girsem direk s-works isterdim araba fiyatina bisiklet zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bu x yılında fakir olmak kalıbını seviyordum ya. yıllardır her sene ulan millet uzaya çıktı biz 2009 da 2010'da fakiriz diye söyleniyordum. neyse artık fakirler düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 benim gücüm bunu yetti kendisi çalışır ilerde kazanır ,blanca mı istiyo çunli mi riyu mu ne istiosa alır alkole zinaya anca para yetiştirebilirken bide pahalı bisiklet mi kasacam pedala basınca gidio hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 DoGMeaT @ ümit bisiklet çok tırt geçenlerde fabrikasına girdim fuar için bisiklet yapıyorduk merdiven altından hallice :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 abi ümit ne ya. neyse konu dağılmasın sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 maaşın az olmasıyla bağlantılı olarak fakirliği anlarım ama bazı tipler de maaşı yüksek olmasına rağmen fakirlik sınırında yaşıyorlar. harcamayı bil arkadaş harcamayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 kariyerin çok yanlış o zaman ya öyle bi durum varsa. aldığım paranın 1/3'ü kiraya gidiyor ona yanıyorum ben :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Kira konusuna hiç girmeyelim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Fin said: kariyerin çok yanlış o zaman ya öyle bi durum varsa. aldığım paranın 1/3'ü kiraya gidiyor ona yanıyorum ben :< Benimde yaklaşık 5,5-6 da biri kiraya gidiyor her gün bir ton küfür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 lojmanda kalın, paslı su aksın ama kirası ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Merak etme kira verdiğimiz evlerde de suların hiç bir farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar