Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 yılında fakir olmak

Llama

Öne çıkan mesajlar

biraz sözlük başlığı gibi oldu ama
çok acı şeyler hissediyorum

tatile gidemiyorum istediğim telefonu alamıyorum ayakkabıyı ha diye alamıyorum 10 liraya 2 bira alırken depozito için 2 şişe götürüyorum falan

hep bir parmak hesabı hayat geçiyor..
kentkart yukliyemiyorum ve artık bisikleti terci ediyorum falan

babamın eski gömleklerini giymeye başladım yeni gömlek almış hevesi ile çok acı çok uyku girmiyor gözüme
Sosyal ağlarda paylaş

sigara,alkol azalt hatta kullanma. ev yemeğine aban (bi paket mercimekle çok güzel yemek yapılıyo 2 gün gidiyo 2 lira). ortaya çıkan parayla 3 er 5 er yatırım yap borsa,fon falan. interneti kotalıya çevir, lüksden biraz uzak dur (digitürk falan gibi ekstra şeyler). alışverişlerini taksitli yap vs.

parmak hesabı yapıyosan bari maksimum düzeyde yap sonrasında toparlayıp düzene bindirip biraz rahat edersin
Sosyal ağlarda paylaş

çalışıyoruz ediyoruz ama yine borç gırtlakta. sonra insan kendine soruyor tabi "benim çalışmadan önce hiç borcum yoktu" sonra insan kendini cevaplıyor "işe girince g.tün kalktı savurdun parayı" sonra insan cevabına cavp veriyor "oğlum para harcamak için kazanılmıyo mu?" , "tamam harca da iki kuruş da at kenara ayı" , "doğru konuş lan benle" , "sana iyilik yapılmaz nankör pezeveng" , "senden iyilik isteyen mi var" , "aman aman silktir git , bidaha da senle muhattab olmam" , "ay yapraaaam, ne olur muhattab ol" , "kes lan yeter silkerim yolunu" , "küfür etme it"...

işte muhabbet uzuyo gidiyo. sonra ayne karşısında bileklerimi kesmeye çalışırken kendime geliyorum asdasfafs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...