Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 biraz sözlük başlığı gibi oldu ama çok acı şeyler hissediyorum tatile gidemiyorum istediğim telefonu alamıyorum ayakkabıyı ha diye alamıyorum 10 liraya 2 bira alırken depozito için 2 şişe götürüyorum falan hep bir parmak hesabı hayat geçiyor.. kentkart yukliyemiyorum ve artık bisikleti terci ediyorum falan babamın eski gömleklerini giymeye başladım yeni gömlek almış hevesi ile çok acı çok uyku girmiyor gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Lama seni tanımıyorum ama seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 We all know that feel... /hugs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 sigara,alkol azalt hatta kullanma. ev yemeğine aban (bi paket mercimekle çok güzel yemek yapılıyo 2 gün gidiyo 2 lira). ortaya çıkan parayla 3 er 5 er yatırım yap borsa,fon falan. interneti kotalıya çevir, lüksden biraz uzak dur (digitürk falan gibi ekstra şeyler). alışverişlerini taksitli yap vs. parmak hesabı yapıyosan bari maksimum düzeyde yap sonrasında toparlayıp düzene bindirip biraz rahat edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Kisisele topak acamiycak kadar da fakir degilsindir heralde. Niye fakirsin? yardimci olmak istiyorum, gel su durumu bi analiz edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Madalyların var. En buyuk zenginlik onlar. Sat gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 katliamci said: Lama seni tanımıyorum ama seviyorum. niye seviyon ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 nordlydian said: Madalyların var. En buyuk zenginlik onlar. Sat gitsin. sizler olmasınız valla bu madalyalar olmazdı iyiki paticik var para istemiyor rahat rahat takılıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 tütün al tütün raahtlar ekonomi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindsnake Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 sana bi fight club lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 gel seninle bir yemeğe gidelim babuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Abi adamın derdi tasarruf edip kenara attığı parayla bi yerlere gitmek ayakkabı almak değil ki. Adam elinde winston sigarası, ayağında almak istediği ayakkabı tatile gidip akşam plajda depozitolu şişeleri fütursuzca kırmak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ayrıca serkan izmirde en ucuz tatili izbanla gideceğin foçada yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ikinci iş şart o vakit part time falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Fakirlik iyidir. Elindeki küçük şeylerin kıymetini daha çok anlarsın. Çare Amway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Kalbin zengin olsun yeter deyip kaçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 senin iş güç yokmuydu ? ofis karı kızlı fotolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Dartanian said: Ayrıca serkan izmirde en ucuz tatili izbanla gideceğin foçada yaparsın. kardeşim izindeyim zaten.. evdeyim fransa bisiklet turunun son haftasını izlemek için aldım izni artık bi daha kine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 çare amway ne ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 la olm bu da iki gün sonra trilyonluk adam çıkar fazla kaptırmayın kendinizi nincayı hatırlayın... nincayı hatırlayın.. nincayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 sequo'yu mu samınlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 çalışıyoruz ediyoruz ama yine borç gırtlakta. sonra insan kendine soruyor tabi "benim çalışmadan önce hiç borcum yoktu" sonra insan kendini cevaplıyor "işe girince g.tün kalktı savurdun parayı" sonra insan cevabına cavp veriyor "oğlum para harcamak için kazanılmıyo mu?" , "tamam harca da iki kuruş da at kenara ayı" , "doğru konuş lan benle" , "sana iyilik yapılmaz nankör pezeveng" , "senden iyilik isteyen mi var" , "aman aman silktir git , bidaha da senle muhattab olmam" , "ay yapraaaam, ne olur muhattab ol" , "kes lan yeter silkerim yolunu" , "küfür etme it"... işte muhabbet uzuyo gidiyo. sonra ayne karşısında bileklerimi kesmeye çalışırken kendime geliyorum asdasfafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Hedef koymak, secmek-buyutmek-degistirmek gerekiyor. Problem kazanmakmi harcamakmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ne kadar kazanırsanız o kadar harcarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Olm benim yaptığımı yap zengin karı bul evlen. Bi sn Tamam geliyorum hanımım, sen nasıl istersen efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar