Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ziplayan Kirpi Oyunu

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Cok buyuk bisey degil ama yine de paylasayim istedim.

Siteye nasil ziyaretci cekelim diye dusunurken bi oyun koyalim, millet gelir belki, hatta oynadikca indirim falan alsinlar diye dusunduk, gece 2-3 saatte soyle bisey cikardik ortaya.

Fikir orjinal degil, oyun ve gorunum ustune duzeltilmesi gereken yiginla sey var ama olsun, sonucta calisiyo, haliyle paylasiyorum. =)

http://www.kirlikirpi.com/oyun/zipzip.html

Oyun tipi baya klise oldugundan mutevellit oturup satir satir kodlamadim, en hazirindan alip grafikleri ve arayuzu duzenledim. Tanidik gelirse AYNISI VARDI!!! diye galeyana gelmeye gerek yok. =)

edit : Soyle olsa guzel olur boyle olsa sahane olur diye eklemek istedikleriniz olursa cekinmeyin, ya bu oyun gelisecek ya da yerine yenisi gelecek fikirlere gore. Haliyle super fikir deyip uygulama sansimiz var.
Sosyal ağlarda paylaş

e temiz olmus işte gayet. yormanın alemi yok bencede zaten.

beyaz bulutlar dah erken gelebilir bence, abide paltformlaın boy farklı olabilir.

butür oyunlarda orka planın deişmesi yavas yavas espriler sakalar gelmesi falan önemli baya öle bi artwork işine girebilirsiniz iş gücü varsa bu konuda.

onun dısında acceleration falan hiç dokunmayın konrollere böle temiz dah aiyi
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

%20 indirimim var da, nerden?

Abi ajans ustunden alacagin herhangi bir hizmet icin kullanabilirsin bunu. Ister alacagin teklif fiyat ustunden, istersen de onumuzdeki gunlerde siteye yerlestirilecek paket hizmetler (web sitesi, kurumsal kimlik vesaire) ustunden o kadarlik indirim alabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

aşağıdaki kodu girin diyo da kod %kaç indirim geliyosa ona göre değişiyo. kirpi40indi girin diyo ben kirpi75indi girsem 75 gelicek misfdg

%40'dan otesi yok. =)

Kupon kodu hikaye bu arada. Yani yalan degil, o indirimleri alabilirsiniz istediginiz kadar, istediginiz kere ama ziyaretci toplamak icin yaptik bunu. Gelip soyle bir sey lazim kimseyi uzeceklerini sanmiyorum. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla dedigim gibi gece yarisi baslanip sabah dogru bitirilen bisey bu, haliyle mazur gorun azcik.

Ama hosumuza gitti ugrasmak, bos vakitlerde bu ve benzeri projelere devam edicez gibi gorunuyor.

Bu ara karakter cizebilecek arkadasa ihtiyacimiz var lakin gonullu olarak katilmasi gerekiyor zira isin bu kismini para icin yapmiyoruz.

Ha olur da kazanirsak, proje falan satarsak o zaman baska tabi. =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...