di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Selam, Cok buyuk bisey degil ama yine de paylasayim istedim. Siteye nasil ziyaretci cekelim diye dusunurken bi oyun koyalim, millet gelir belki, hatta oynadikca indirim falan alsinlar diye dusunduk, gece 2-3 saatte soyle bisey cikardik ortaya. Fikir orjinal degil, oyun ve gorunum ustune duzeltilmesi gereken yiginla sey var ama olsun, sonucta calisiyo, haliyle paylasiyorum. =) http://www.kirlikirpi.com/oyun/zipzip.html Oyun tipi baya klise oldugundan mutevellit oturup satir satir kodlamadim, en hazirindan alip grafikleri ve arayuzu duzenledim. Tanidik gelirse AYNISI VARDI!!! diye galeyana gelmeye gerek yok. =) edit : Soyle olsa guzel olur boyle olsa sahane olur diye eklemek istedikleriniz olursa cekinmeyin, ya bu oyun gelisecek ya da yerine yenisi gelecek fikirlere gore. Haliyle super fikir deyip uygulama sansimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Oyun özelinde mi fikir sorun bilemiyorum ama madem tanıdık oyun, en azından sağ sol solid duvar olursa daha eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Bu oyunu biliyorum ben. icy tower, aynısını yapmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 YABDIM DİYE BAĞIRIRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 yapmızfddım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Black-ice said: Bu oyunu biliyorum ben. icy tower, aynısını yapmışsınız. Icy Tower degil de yine benzer biseyden aldik caktik iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 doodle jump olmuş ya :) bence kontroller hafif hantal kalmış. sağa doğru atlarken sol tarafa hareket etmek istersen yavaş kalıyo gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 e temiz olmus işte gayet. yormanın alemi yok bencede zaten. beyaz bulutlar dah erken gelebilir bence, abide paltformlaın boy farklı olabilir. butür oyunlarda orka planın deişmesi yavas yavas espriler sakalar gelmesi falan önemli baya öle bi artwork işine girebilirsiniz iş gücü varsa bu konuda. onun dısında acceleration falan hiç dokunmayın konrollere böle temiz dah aiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 abv tim gerildim şirkete akşam akşam 1662 so far Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 %20 indirimim var da, nerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 10900e kadar %40 indirim dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 aşağıdaki kodu girin diyo da kod %kaç indirim geliyosa ona göre değişiyo. kirpi40indi girin diyo ben kirpi75indi girsem 75 gelicek misfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 synthesizer said: %20 indirimim var da, nerden? Abi ajans ustunden alacagin herhangi bir hizmet icin kullanabilirsin bunu. Ister alacagin teklif fiyat ustunden, istersen de onumuzdeki gunlerde siteye yerlestirilecek paket hizmetler (web sitesi, kurumsal kimlik vesaire) ustunden o kadarlik indirim alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Xenocide said: aşağıdaki kodu girin diyo da kod %kaç indirim geliyosa ona göre değişiyo. kirpi40indi girin diyo ben kirpi75indi girsem 75 gelicek misfdg %40'dan otesi yok. =) Kupon kodu hikaye bu arada. Yani yalan degil, o indirimleri alabilirsiniz istediginiz kadar, istediginiz kere ama ziyaretci toplamak icin yaptik bunu. Gelip soyle bir sey lazim kimseyi uzeceklerini sanmiyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 KidLazer said: 10900e kadar %40 indirim dsfs Tebrik ettim yalniz. Ben daha 8bin'i goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 üstte bi açık mavi alan var skor yazıyor altındabaloncuklu arkaplan var kirpi nerde? oyun nerde ? operada açıldı hromeda saçmaladı. -- şimdi chromedada açıldı alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ya şöyle şeyleri görünce sarıyorum fena 10111 yaptım daha da kasmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 @di eyv :p daha çıkılır da sıkıldım gözü yiyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 gameplay yok grafikler kötü 2/8 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 grafikler uzaktan 10 yakından 0 ortalama 7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Valla dedigim gibi gece yarisi baslanip sabah dogru bitirilen bisey bu, haliyle mazur gorun azcik. Ama hosumuza gitti ugrasmak, bos vakitlerde bu ve benzeri projelere devam edicez gibi gorunuyor. Bu ara karakter cizebilecek arkadasa ihtiyacimiz var lakin gonullu olarak katilmasi gerekiyor zira isin bu kismini para icin yapmiyoruz. Ha olur da kazanirsak, proje falan satarsak o zaman baska tabi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 %40 indirimim var boşa harcatmam yedirtmem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 O degil de bi score board caksam simdi oraya, uyuz oldugunuz tipler gelip koysa cocugu score board'a gorurum ben oyun ne kadar kotuymus, grafikler nasil vasatmis. Agziniz burnunuz yamulur 2gun 5 gece. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 indirim için kasmak gerekmiyo ki. kodlar sabit olduuğu için oynamadan bile direk %40 alabilirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 şaka yapıyorum ciddiye aldın arkadaş sen de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar