Cons Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 yada yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Cons said: hey arkadas, sagol der belki babasi Allah belanı versin senin, sen nasıl bir adamsın ya HAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Vingthor said: Havuc yiyen kiz mi bu yok abi o kiz polen. hic isim olmaz onlar salak kari. bide gümüs tepsi nedir lan. bi cicek bir cikilata degil miydi olay. bide cikilata neden 400tl. yemem lan ben onu kiyamamsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 aslında parasal kısım değil de aileyi saydırma kısmı başlıyor artık o çok büyük sıkıntı. kız ailesine takıksa yada ailesini saydırma derdindeyse eğer; aşkım kandil annemleri ara kutla aşkım anneler günü annemi ara aşkım babalar günü babamı ara aşkım ramazan bütün sülalenin elini öpücez tek tek gezip aşkım kurban geldi hadi bi tur daha el öpeli aşkım annemleri bu aralar aramamışın ara lütfen. sen aslında kızın ailesiyle evleniyosun dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Sade çukulataya 250 verdiydim ben, bir de gümüş olmamasına rağmen böyle taşaklı bir tabak gibi bir şey de 400 küsüre aldıydık. Sektör adamı silkmeye yönelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Abi ya o cukulatay yicen ya babasininkini yicen hangisini tercih edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 samaella said: Ailesi ile nekadar tanışıklık yşadın o önemli bir mevzu. Çikolata ( Kezban olmayan bir süslemeyle. Ben Venüs pastanesinden aldım süperdi ) https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q77/s720x720/1044603_10151541580921247_141651222_n.jpg Çiçek ( güllü lilyumlu klasik apaçi stayla yaptırma bence, kızın elbisesine de uygun renkler tercih et ) https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1000760_10151541564431247_284589179_n.jpg Baklava ( pek gerekli değil ama istersen yaptır. Tepsiyi paşabahçeden aldıydık ) https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1040833_10151541580696247_1001561890_o.jpg Yukarıdaki çikolata 400 tl mesela. Fakat bu dış dalgaları ayrı yerden alabilirsin daha uygun olur. Eminönü mercan yokuşunda yüzbinlerce gümüş tepsi satan yerler var. Veya paşabahçe gibi yerlerden şık güzel tepsi de alabilirsin. Kıyafet olayında nasıl rahat oluyosan öyle giyin. Ben vişne çürüğü pantalon altına adidas ayakkabı aldım. Spordum tamamen. Tabi o senin ve karşı ailenin arasındaki ilişkiye de bakar ama şahsen isterken takım giyseydim nişanda pelerin takardım :D Kızı verdikten sonra herkesi öp sonra kıza ufak bişi tak. ( Bileklik, kolye vs tarzı sembolik değeri yüksek olan bişi olsun) Aile arasında nişan yapıyosanız karşı tarafa bohçayı bir sor, sanırım gene çiçek gidecek nişanda. 400 tl nasil cikolata ya ? kap dahil mi o ? cikolatanin fiyati venuste bile 70 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ya da babasınınkini çikolataya bulayıp yiyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Seele said: bide gümüs tepsi nedir lan. bi cicek bir cikilata degil miydi olay. bide cikilata neden 400tl. yemem lan ben onu kiyamamsss Tepsiyle çikolatayı ayrı yerden yaptırabilirsin diye söyledim onu. Belki daha ekonomik olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Venüs'te çikolata bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 AY ALLAHIM ÇOK SIKILDIM YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 evlenilir mi lan hiç çok saçma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 bide saçma sapan para saçıyosun ne malca ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 fizban said: 400 tl nasil cikolata ya ? kap dahil mi o ? cikolatanin fiyati venuste bile 70 tl. Toplam 400 tabi. 2.5k kg falan o alet. 150 tl ye çük kadar tepside veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 400 TL'lik çikolatayı Beşiktaş'da ilk antremanına çıkan Ronaldinho'ya almam be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Pelitte 600 lira bu arada :D Divan pastanesinde iyiydi ama hatırlamıyorum fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 kızı istemeye gidiyon abi o kadar masraf saçma bence de ya. bildiğin para tuzağı lan. ben bi çiçek bi çuku yaptırdım gittim aile büyükleriyle. amcam istedi kızı , adam topluluk önünde konuşamadı heyecanlandı lan bildiğin kekeledi dağ gibi adam ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 discovery channel pis işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 http://i47.tinypic.com/264rolc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 samaella said: Pelitte 600 lira bu arada :D Divan pastanesinde iyiydi ama hatırlamıyorum fiyatı. abi millet o paraya ev aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Çikolata önemli ya. Benim ilk boşluğuma geldi Godiva'ya sordum. Sonra Bind'e razı oldum. Başta ona da razı değildim de işte ölümü görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 summon @Suark aga gümüs tepsiyi bana ver. cikilatalar yenmemisse onlarida alabilir. bide ben mi cok fakirim siz mi cok zenginsiniz anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 vecihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 abi bakma bunlara, ha param var diyorsan o ayrı ama daha bastan pahalı seylere alıstırırsan, beklenti artar, bu sana ileride bilumum ev esyası, takı, kiyafet gibi seylerin de uber fiyatlarla geri donusune yol acar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Abi gidip godivadan alir misiniz multi paket truf-cukulata? Kizi vermezlerse de ablasi kardesi falan tav olur o tada. Anneler bile dusuyor trufe bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar