arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 önemli diil, alıştım :P (ooff off nası gaz verdim artık bu gazla bi duel yaparız herhalde ;) )[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 said: arcane, 26 September 2003 23:45 tarihinde demiş ki: hehe yavaş al[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! ehehe bak ben ne demişim? said: smerten, 26 September 2003 23:40 tarihinde demiş ki: hesabını bı alamayalım ynaı..[hline] yaa.. biraz dikkat okumada kerdeşim :)[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Nefr Efendiiiii *! bi kutu süt çıkarır* Hatırlıyor musun bunu ? Dünki özel mesajının bedelini ödeyeceksin ! *! biiijiiiiuunnggg saber ı açar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Saberi bakıma verdim be, kaçak vardı. Yoksa alırdım aklını iki dakkada ama işte bekliicez mecburen.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 hala oradaysan sana birşeyler öğreteyim küçük jedi..[hline]Sam, 25 October 2003 17:01 tarihinde demiş ki: okE B@b$ 9r4l5IN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 şu oyunu sırf havanı söndürmek için alacağım, işini iyi bilen pazarlama müdürü seni.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 delikanlı jedi ofisteki download kasan kişiyi hisseder, direk bulur olmuyor Nefr bey, 5000 yıldır padawansınız.. Sam aynı gazla ben de ut 2003 patch herşeyi çekmiştim ama oyunu yüklemeye üşenmiştim hehe[hline]Sam, 25 October 2003 17:01 tarihinde demiş ki: okE B@b$ 9r4l5IN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Tüm Paticik ahalisine duyurulur; Şu üstte görmüş olduğunuz şahıs, arkeyn efendi, saberımı görünce önce yemek memek ayağına 2 saat kaytarmış, sonra da ısrar edince Ally Mc Beal'in arkasına saklanmış ve kaçmıştır. Arkeyn'e bundan böyle padicik diye hitap edilmesi uygundur, böyle padawana bu yakışır.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 yane dial up olmasa gelicem dağıtacam göreceksiniz olay budur diceksiniz.şimdi işin yoksa git kablo falan al oyunu tozlu rafların arasında çıkart yükle,bağlan dağıt ortalığı işte bunlar kolay işler aşın artık bunları :)[hline]sapsam sapım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Tüm paticik ahalisine duyrulur, Beni bu dünyada Nerf'ü 565. kez yenme zevkinden daha fazla mutlu edebilecek tek televizyon dizisi vardır, iddia edildiğinin aksine bu dizi ekmek teknesi dir Ayrıca bu şahıs gündüz kapışmadan kaçmak için iş arkadaşlarına zorla kazaa açtırtmıştır, sonra ping i bahane edip oyundan kaçmıştır Ortamda bi padicik varsa kendisidir, kendisi benle oynarken asla tab tuşuna basmaz.. :D[hline]Sam, 25 October 2003 17:01 tarihinde demiş ki: okE B@b$ 9r4l5IN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Darth Vader vs Luke :D[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 said: Natural_Jedi, 27 October 2003 22:20 tarihinde demiş ki: yane dial up olmasa gelicem dağıtacam göreceksiniz olay budur diceksiniz.şimdi işin yoksa git kablo falan al oyunu tozlu rafların arasında çıkart yükle,bağlan dağıt ortalığı işte bunlar kolay işler aşın artık bunları :)[hline]sapsam sapım +1 Bana denk Jedi veya Sith bulamayinca gomdum saber i.,Sattim x wing imi.Simdi tatoonie de bir arazim var. Desert Rose yetistiriyorum,,, Bu ciceklerde hem cok pahali hemde cok zahmetli be canim,2 dakka duele gelemiyolar. Hemen solyolar. o yuzden gelemiyorum, yoksa dagitirim alayinizi :D[hline] Beni taniyan herkeze selamlar. Kendinize iyi bakin Hosca kalin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Ya bu ekmek teknesi hala devam ediyor mu, yoksa bu arkeyn beni kandırıyor olabilir mi? =P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 hieeeytt ![hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 mix.gen.tr ye bekleriz canım.. ben bile eziliom siz noolursunuz bilemem:P oynayamıom şu oyunu bi turlu warya of of..[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mixte samaroglani pozisyonuna dusuyorum arada, ama arkeyn sagolsun duzeltiyor moralimi, ne fedakarlıklara katlanıyor moralimi düzeltmek için, ne saberlar yiyor kafaya göze anlatamam =P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 mix bize gelsin kardeşim.. yüksek ping bozar beni ! :D Nefr yine kimden mindtrick yedin de böyle hayallere kapıldın hehe[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 ping iyiymiş de çok kalabalık 1v1 ne güzel hiç bekleme yok :D[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Nefr nerelerdesin ? bu kadar mı korktun benden nete bile girmiyorsun... :lol:[hline]they say... when you hunt the engineer - the engineer also hunts you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 offf : Bende uninstal ettim yauw.. ama du yeniden yükliyim :] bi haftadır takılmıyordum Arci efendi,gece bekliyorum duele ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 kerten kelebek kerten kelebek uzaklarda naboo gezegeninde iki küçük jedi yaşarmış... :) *! biijjuviyunn saber ı açar*[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Jedii Academy 1.01 Patch[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 delikanlı adam elinde ışıklı parlak şeyler tutmaz[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ben varım:) yüklü hala valla bilgisayarda. Hatta 5-6 tane hiç int. cafeyle işi olmayan kişi internet cafede deli gibin jedi academy oynuyoruz force mod hede hödö indirip feci oluyor:-)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 modsuz, patchleyin, hazır durumda bekleyin ip yazıp kapışırız :)[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar