Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Torrentler ile alakam torrent.eu dan aratmak ve indirimek ile sınırlı. Hakkını vermeden kullandığım ortada, düzgünce kullanabilmek için neler yapılabilir diye bakınıyordum. Seedbox bayadır denk geldiğim birşey. Ne işe yaradığını az çok okusam da mekanizmayı bir bilenin anlatması daha hoş tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Senin yerine upload yapsin diye sanal sunucu ya da servis kiraliyosun. Tum olayi o seedbox'un. Private tracker'da degilsen ya da ratio kasman gerekmiyosa ya da PAYLASMALIYIM!!!! diye olup bitenlerden degilsen ihtiyacin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Aket-Atum said: Torrentler ile alakam torrent.eu dan aratmak ve indirimek ile sınırlı. Hakkını vermeden kullandığım ortada, düzgünce kullanabilmek için neler yapılabilir diye bakınıyordum. Seedbox bayadır denk geldiğim birşey. Ne işe yaradığını az çok okusam da mekanizmayı bir bilenin anlatması daha hoş tabi :) Abi private trackerlarda belirli bir ratio tutturman lazım ve bunu yapman request falan yapmazsan düz upload ile baya zor oluyor (hele ki düşük internet hızın varsa) O yüzden yüksek download ve upload hızı süren bir tane seedboxa aylık para veriyosun. Torrentleri seedbox'ın arayüzünden ekleyip indiriyosun sonra silmiyosun o da upload yapmaya devam ediyor sende dosyaları ftp ile çekiyosun. Olayı bu torrent.eu'dan dosya aratıp indiriyorsan senin ihtiyacın olan bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bi de şey olayı var, mesela torrent portları kapalıysa, sadece http falan açıksa üniversite, iş yeri vesaire seedboxa indirtiyosun sonra upload ediyo onu ftp veya http portundan dl ediyosun sen de rahatça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 yazmış ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 guvenlik acisindan da gerekli goren var seedboxlari. aslinda sadece private trackerlar basli basina guvenli. bu da extra guvenlik ssagliyor iste. guzel bisey sonucta evinde max 60-70 kb/sn gordugun torrent seedboxta 30mb/sn upload gorununce mutlu oluyor insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 TL'de bir ay kullandım dünyalığımı yaptım, ama mirror uplaod yapman lazım, başka bir trackerdan bire bir aynısını kendi seedboxuna indirip sonra ordan upload yapmak istediğin trackera uplaman lazım. biraz kasış güncel şeyleri kovalamak gerekli Torrentleech için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Şunu kullanıyordum ComicBT için: https://whatbox.ca/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 https://seed.st/ şunu kullandım 6 dolarlık olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 FREE SEED Yapıyorum isteyenler için... Deli dana gibi seedlerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 cantug hani mail atiyodun sanki sen bana. laf olsun diye mi durttuydun yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Evet ya pardon :( yapmami bekledigin bisi varsa ama hemen yaparim buyur... Aslinda chat seklinde iki laf etmemiz gerek gtalk yada skype ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 cutorrent.com kullanıyorum ben de 14 dolar 500gb 100mbit çok hız gerekmeyip çok alan gerekiyorsa buı en iyi seçeneklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 6 dolarlık en iyi ya 100gb zaten yeterli 2 mb upload hızıda iyi bir tracker için nasıl upload yapmanız gerektiğini biliyorsanız oda iyi onun dışındakiler çok pahalı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Whatbox.ca'dan cok memnun kalmistim ben. VPN, SSH gibi seyler de veriyordu. Indirdigin seyleri dogrudan stream edebiliyordun FTP'den. Iki ay kullanip ComicBT'de 600GB kasip, biraktim zaten. Sunu kullanmistim: http://cl.ly/image/0I0J2z2u3P47/Screen%20Shot%202013-07-18%20at%2009.15.33.png Yaninda cok hizli calisan USA VPN de vardi, OpenVPN sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 reampage said: TL'de bir ay kullandım dünyalığımı yaptım, ama mirror uplaod yapman lazım, başka bir trackerdan bire bir aynısını kendi seedboxuna indirip sonra ordan upload yapmak istediğin trackera uplaman lazım. biraz kasış güncel şeyleri kovalamak gerekli Torrentleech için allaan belası TL 2-3 ay siteye girmedim diye silmiş hesabımı, 0.7lik ratiom vardı arada kullanıyodum az az pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 gir IRC'ye tatildeydim felan de açarlar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 fake ile yapmıştım zaten ama fakele bile zor tutuyordu ratio, adamlar indirmiyor bildiğin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 60gb bi bufferım var bekletiyorum bu aralar bida seedlicem seedboxla seedlenio ya ama işte güncel şeyleri başka trackerlardan indiricen sonra hemen burda gelip seedlicen o arada 400-500mb bazen 2-3gb yapıosun hemde hiç dl yapmadan sadace ul yazıoyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 O kadar da gerek yok aslinda buna, TL kasmak filan gereksiz. TorrentDay, PirateBay ve ComicBT kullaniyorum sadece; ComicBT icin gerekti bir seedbox rahat etmek icin. TorrentDay'de kendim yaptim sadece stream edilmeyen kablo dizilerini indirerek: Iki dizi varsa o hafta, sonraki bolum gelene kadar seed ediyorum iste ikisini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 okul bandwithi falan sömürüp izlemeyeceğin, dinlemeyeceğin, oynamayacağın şeylerin arşivlerini yapmıyorsan gereksiz. dosyaları up tuttuğun zaman puan veren trackerlar var. bu puanlarla upload hakkı alıyorsun. ratio osura osura yetiyor. yani seedbox sadece bu hakkı vermeyen trackerlar için işe yarar. onların da özel birşey sunduğu yok. yerine rapidshare gibin günümüzde artık hangi download servisi kullanılıyorsa ona para vermek çok daha rahat olur. misal ben sanırım 2 senedir kullanıyorum bu trackerı: Uploaded: 1.148 TB Downloaded: 1.052 TB böyle bir upload yapmadım yani hep puanla aldım. ondan önce de benzeri bir tracker kullanıyordum. nadiren olur da bunlarda birşeyi bulamıyorsan zaten piratebay'de kesin buluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Ozel olarak gerek yoksa Usenet'e para vermek daha akilkari bence. ComicBT icin ozel olarak gerekti, o da seed ettigin sey basina puan veriyor ama 64GB SSD var bende, yeni bir harici disk almak yerine 30TL verip seedbox aldim, 600GB puan biriktirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 şu sıralar kullanan var mı? feralhosting.com ve whatbox.ca arasında kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Ben whatbox.ca kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim daha ikisi arasında kalmıştım ben de bu olsun dedim whatbox'dan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Bunneh said: Ben whatbox.ca kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim daha ikisi arasında kalmıştım ben de bu olsun dedim whatbox'dan aldım. whatbox ın hangi paketini kullanıyorsun acaba? bir de monthly traffic olayı sıkıntılı değil mi yetmez gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar