Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çeşme - Aya Yorgi

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Burada Paparazzi'ye gidiyoruz ama bu sefer farklı yere mi gitsek bilmiyorum.

seçenekler kafe pi var en ucuzlarıymış ama bütün gün bangır bangır müzik çalıyorlar bi gün kafa dinlemeye gidiyoruz onda da kafamdan olmak istemiyorum

sole mareye gitmedim ama orası da yüksek sesli müzik yayınlıyor diye duydum

en iyileri dedikleri babylon var ama orası biraz tuzlu galiba

marrakesh mi ne var bi de orası hakkında bi bilgim yok yalnız nası bi yer

daha önce bunlardan birine gitmiş olan var mı? Paparazzide 15 tl otopark dahil kişi başı 40 tl harcama kuralı var ki gayet makul yiyip içiyorsun o parayla gayet tüm gün. ılıca taraflarında veya çeşmenin diğer yerlerinde daha güzel yerler var mıdır? yarın sabah gidicez de bi yoklayayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

babylon çok mu pahalı ya

giriş 40 tl diyor bunun içinden harcama yapamıyorsak bi bira da 20 tl falansa 200 liraya zor çıkarız oradan :/

altınkumda adam gibi beach club var mı peki? hem çok uzak hem de fun beach diye bi yer buldum kişi başı 60 tl denizi de buz gibi gitmeyin yazıyordu fb sayfasında dsfsd

ya da boyalık beach diye bi yerler varmış ama ben hiç gitmedim daha önce
Sosyal ağlarda paylaş

Boyalık tarafı güzeldir, İstanbullu adam sıkılabilir ama, mekanlardaki herkes çocukluktan yazlık arkadaşı

Çeşme'de çok fazla üzüyorlar dışarıdan gelenleri, 34 plakalıları, bir mekan seçeceksiniz sırf oradan devam edin tavsiyem. 3. girişiniz bedava olur bu adam nasıl olsa yer içer diye. Ben Babylon'dan şaşmam fakat senin kriterlerin daha çok Paparazzi, Sole Mare

Ya o değil de Çeşme'nin fiyat algoritması bir acayip, İstanbul'da çalışıp yıllık iznini Çeşme'de geçirmek isteyen arkadaşlara tavsiyem bir İzmirli olarak o kadar yol/otel/yeme içme(yol yordam bilmiyorsunuz çünkü o tarafta alınmaca yok) parası harcayacağınıza Dünya'da, Avrupa'da bir yerde tatil yapın aynı hesap, hem vizyondur, kültürdür. Çeşme çığrından çıktı
Sosyal ağlarda paylaş

Kafe Pi ucuz falan degil. Otoparka 10 lira alıyolar, giris 30 lira. Ustelik icerde yemek olayı tam bir iskence. En son pazar gittigimde gunun 2 saatini yemek yiyebilmek icin harcadım.

Kalabalıktan oturacak yer yok, yer bulsan siparis alacak adam yok, siparis veriyosun yemegin gelmesi bir saat. Hepsi bitiyo bir de hesap odemek icin bekliyosun.

Bunun dısında kafepi'yi seviyorum ben. Yas ortalaması en dusuk yer olabilir. Ama deniz kenarındaki sezlonglar super keyifli. Bangır bangır muzik de yok eskisi kadar. Ozellikle ikinci iskele tarafına muzik sesi gelmiyor. Aksamuzerine dogru perkusyon falan ile birlikte dans pistine donuyo ortalık.

Marrakech iclerinde en sosyetigi. En kucuk olanı aynı zamanda. Rezervasyon sart. Giris 40 lira. Profesyonel foto mak. falan almıyolar unluler geliyo diye. İkramlar falan oluyo, hizmet en iyi. Ama icerde biraz giriyo iste. Cesme ortalamasına gore fena degil yine de. Kasıntı mekan sadece biraz.

Paparazzi mum'un dedigi gibi digerlerinin yanında aile mekanı gibi kalıyor. Damsız alan tek yerdi gecen seneye kadar. Bu sene degisti mi bilmiyorum. Ayrıca iclerinde en ucuzu da sanırım burası. Aile mekanı gibi ama cok sıkıcı degil. Yuksek sesli muzik yok, sezlonglar biraz sıkısık duzen.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

chrome said:

abi denizi bok gibi oraların ya

deniz keyfin garipmis.
bodrum turkbuku ve cesme ayayorgi turkiye'nin en iyi denizine sahip iki yer bence.

yuh.
hiç mi gitmedin. suyun tuzluluğu bir acayip çeşmenin geri kalanı gibi değil. deniz çok derin ve taşlık. kum yok. neresi güzel allasen.
Sosyal ağlarda paylaş

@chrome sen baska yerden bahsediyosun herhalde, benim gittigim ayayorgi senin bahsettigin gibi bir yer degil.

ege denizinin tuzu bolgeden bolgeye ne kadar degisir bilemeyecegim. tuz sevenler icin antalya var. ben sevmiyorum. cesme'de deniz gayet az tuzlu. en az tuz oranı icin karadeniz'e gitmek gerek, şile, ağva, kerpe, kefken falan.

@bonepart ılıca cok sıcak oluyo. evet soguk deniz seviyorum. ama nefes alınmayacak kadar degil. serin olsun sadece, denize girdigimi anlayayım. ılıca cisli cocuk havuzu gibi.

soguk deniz olarak yine izmir'den demircili'yi tavsiye ederim bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

toggie said:

chrome said:

abi denizi bok gibi oraların ya

deniz keyfin garipmis.
bodrum turkbuku ve cesme ayayorgi turkiye'nin en iyi denizine sahip iki yer bence.

yuh.
hiç mi gitmedin. suyun tuzluluğu bir acayip çeşmenin geri kalanı gibi değil. deniz çok derin ve taşlık. kum yok. neresi güzel allasen.

Aya Yorgi böyleyse Türkiye'nin kalan tüm koyları Mariana çukuru.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...