hidan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Vingthor said: 'bunlar' "şunlar" nasıl?
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 annen baban nasıl ne yapıyorlar iyiler mi?
hidan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Vingthor said: annen baban nasıl ne yapıyorlar iyiler mi? anlaşıldı sanada "şu" demeliyim
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 downwhereiam said: Siz bu kafada olduktan sonra bence özerklik değil bağımsızlık istemeleri lazım. istemek bedava
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Sparkcaster said: of sene 2013 hala milliyet diye birşey olması. Sorma!
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 kürt olmak utanılacak birşey mi?
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 çok utanıyorum ben hep yanaklarım kırmızı kırmızı. kürt diyolar ihihihihi diye gülüyorum
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Vingthor said: çok utanıyorum ben hep yanaklarım kırmızı kırmızı. kürt diyolar ihihihihi diye gülüyorum
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Vingthor said: çok utanıyorum ben hep yanaklarım kırmızı kırmızı. kürt diyolar ihihihihi diye gülüyorum Mmmmhmmmhmm kürt vingthoru http://i.imgur.com/yNdM4kq.jpg
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 hadi xunn dünyası beşiktaş, beyoğlu ve online oyunlarda tanıştığı korelilerle sınırlı, politik bakış açısı da forçen'de mapler oluşturup ortadoğu'ya hindistan'a atom bombası atan amerikalı velet seviyesinde olan, sinizmden muzdarip kentsel marjinal bir arkadaşımız. onu şimdilik geçelim. ama başka topiclerdeki politik tartışmalara aktif olarak katılanlar, "törörist ama onlar yha uf" yaklaşımı üzerinden paragraflar döşeyenler, xunn'un açtığı lakayıt yolda faşistliklerini nasıl da ortaya dökmüş, seviyelerinin "kürtler cahil ve kokuyor"'dan ileride olmadığını nasıl da belli etmişler. anti-faşizmi politically correctness olarak gören bu eblehliğe tekrar ve tekrar modernleşmeden, ekonomik problemlerden veyahut kürt akademisyenlerden falan bahsetmek yerine, çevresini, ülkesini ve hayatı yorumlama yol-yordamının ne kadar cahilce olduğunu belirtmek ve böylece kredisini kesmek çok daha yerindedir. böylece bu troll tipi yolunu-yordamını değiştirmese bile; bilmediği, ilgilenmediği konularda boş bir özgüven ile faşistlik yapmadan önce bir kere daha düşünür. lan der, ben "ouww çok skandal insan" olarak kalayım, pek sıradan kişiliğimi zayıflıklarımı belli etmeyeyim bilmediğim konularda...
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 moncici boşuna yazma abi. ahmet bok attığı okula giremez bile o yüzden. akademiyle bu kadar alakasız bir adamdan beklenecek yorumlar bunlar. wit ve pun uğrunda gerizekalılık yaparak meşruluğunu yitirdi.
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 benim derdim ahmet değil yeni ahmetler olmasın :D
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ahmet tek abi. tüm hıyarlığına rağmen seviyoruz.
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 herşeyin sizin dediğiniz gibi olduğunu kabul edelim ama ''kürtler cahil ve kokuyor'' önermesi çok doğru ya. şunun aksini ispatlayacak hiçbir delil yok dünyada. Diyarbakır'dan bir arkadaşımız vardı okulda, bizim eve geleceği zaman önce hamama gönderiyorduk kendisini iyice temizlendikten sonra bize katılmasına izin veriyorduk. 4 sene sonra ancak ve ancak 5 yaşındaki çocuklar kadar Türkçe konuşmasını öğretebildik. (Ama şunu kabul etmeliyim çok güzel çiğ köfte yapıyor şirifsız..)
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Anekdotun rasyonel bir politik argümanın temellerini oluşturacak teşekkürler.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Cumlenin icine "konjonktur" u eklemeyi unutmussun abi.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Kürtlerle dalga geçmek komik olduğu sürece dalga geçmeye devam edeceğiz http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/34977630.jpg
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 downwhereiam said: Anekdotun rasyonel bir politik argümanın temellerini oluşturacak teşekkürler. AHAHHAHA
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 moncici said: hadi xunn dünyası beşiktaş, beyoğlu ve online oyunlarda tanıştığı korelilerle sınırlı, politik bakış açısı da forçen'de mapler oluşturup ortadoğu'ya hindistan'a atom bombası atan amerikalı velet seviyesinde olan, sinizmden muzdarip kentsel marjinal bir arkadaşımız. onu şimdilik geçelim. ama başka topiclerdeki politik tartışmalara aktif olarak katılanlar, "törörist ama onlar yha uf" yaklaşımı üzerinden paragraflar döşeyenler, xunn'un açtığı lakayıt yolda faşistliklerini nasıl da ortaya dökmüş, seviyelerinin "kürtler cahil ve kokuyor"'dan ileride olmadığını nasıl da belli etmişler. anti-faşizmi politically correctness olarak gören bu eblehliğe tekrar ve tekrar modernleşmeden, ekonomik problemlerden veyahut kürt akademisyenlerden falan bahsetmek yerine, çevresini, ülkesini ve hayatı yorumlama yol-yordamının ne kadar cahilce olduğunu belirtmek ve böylece kredisini kesmek çok daha yerindedir. böylece bu troll tipi yolunu-yordamını değiştirmese bile; bilmediği, ilgilenmediği konularda boş bir özgüven ile faşistlik yapmadan önce bir kere daha düşünür. lan der, ben "ouww çok skandal insan" olarak kalayım, pek sıradan kişiliğimi zayıflıklarımı belli etmeyeyim bilmediğim konularda... adam şiir gibi yazmış
Öne çıkan mesajlar