Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Abi yabancilar ilgi gormeye alisik degil. Bir de ben coguyla arkadas oluyorum zaten geldiklerinde, baya mutlu oluyorlar. Dun bi cifti aldim sahile goturdum once bira midye yaptik sonra pideciye goturdum sonra bitez dondurmacisina falan, bes kurus harcatmadim adamlara. Mest oldular bu jeste dogal olarak , ben de iyi zaman gecirmis oldum. Simdi hollandaya gidince 2 kova joint hakkim oldu. :P insanlarla iliski kurmak cok onemli hizmet sektorunde. Anliyosun ki insanlar nereye giderse gitsin baya rencide olmuslar, ne hikayeler anlatiyolar turkiye hakkinda uzuluyorum. Adeta gumbet express cektirmisiz turiste. Ayrica itiraf ediyorum , heralde 2003 falandi kokorec icin bostancida bulusacaktik. Kimse gelmemisti , ben de ayip olmasin diye axedice i goreyim diye asagi inmistim, ama sonra kokorecin cazibesine dalip 2 yarim bi ceyrek yiyip eve cikmistim sdfs. Icimde ukte kaldi ozur diliycem o gun bugundur ama 10 sene sonrasina kismetmis. Hatta o bulusmaya kedi falan gelecekti, direk usenip satmisti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Süper bir işletmeci valla. Gelesim geldi çok fena. İki gün ayarlarsam ben çok hoş olur, hatun zaten öğretmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ilk tanıştığımız buluşma kokoreççide değil miydi karakedi bonepart axedice fedaykin falan? hatta esh'i ben çağırmıştım o da evi yakın diye, yoksa önemli bir şahsiyet değildi sdfsdf. yalnız ne özlemişim kokoreçi be. şimdi sıcakta çekilmez. havalar soğusa da yesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 axedice said: BonePART said: bi paticik bulusmasında elleriyle voic3 ye durum yapmıstı yankı porsiyon adanadanda voic3 içine bişi atmışızdır diye yememeişti korkup AHAHAHAHAHAH ya şunu kaçırmıştım ben. O dönemler zaten buluşmuyordunuz benimle, gel diyip bostancıda bekletiyordunuz falan =( olm biz senne hic alakamız yokken dyna ben sen gawain spectator felan tophanede nargile içömedik mi resimleri va rbende hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 arcane said: ilk tanıştığımız buluşma kokoreççide değil miydi karakedi bonepart axedice fedaykin falan? hatta esh'i ben çağırmıştım o da evi yakın diye, yoksa önemli bir şahsiyet değildi sdfsdf. yalnız ne özlemişim kokoreçi be. şimdi sıcakta çekilmez. havalar soğusa da yesem. Yok bu o degil, ben net hatirliyorum olayi. Sen de gelecektin hatta da gelmemistin. Olay soyle olmustu heralde axe onceden evden cikmisti , sonra forumda herkes yan cizince kimse gitmemisti falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 arcane said: ilk tanıştığımız buluşma kokoreççide değil miydi karakedi bonepart axedice fedaykin falan? hatta esh'i ben çağırmıştım o da evi yakın diye, yoksa önemli bir şahsiyet değildi sdfsdf. yalnız ne özlemişim kokoreçi be. şimdi sıcakta çekilmez. havalar soğusa da yesem. ilk buluşma tamamen random bi olaydı abi karakedi ben fedo felan baya muhabbet ediyoduk bi defa bülocanlar beni aradı işim vardı karakedi ve fedo gitti zaten onnar universiteden arkadaslardı sonra ikincide geldiler beni aldılar koko yedik resim felan çekjtik sonra millet bizde gelicez diyince 3üncüye foruma yazdık epey adam gelmişti e hade bişi yapalım napalım kaat oynayalım diyip fenere gitmiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Esh said: Abi yabancilar ilgi gormeye alisik degil. Bir de ben coguyla arkadas oluyorum zaten geldiklerinde, baya mutlu oluyorlar. Dun bi cifti aldim sahile goturdum once bira midye yaptik sonra pideciye goturdum sonra bitez dondurmacisina falan, bes kurus harcatmadim adamlara. Mest oldular bu jeste dogal olarak , ben de iyi zaman gecirmis oldum. Simdi hollandaya gidince 2 kova joint hakkim oldu. :P insanlarla iliski kurmak cok onemli hizmet sektorunde. Anliyosun ki insanlar nereye giderse gitsin baya rencide olmuslar, ne hikayeler anlatiyolar turkiye hakkinda uzuluyorum. Adeta gumbet express cektirmisiz turiste. Ayrica itiraf ediyorum , heralde 2003 falandi kokorec icin bostancida bulusacaktik. Kimse gelmemisti , ben de ayip olmasin diye axedice i goreyim diye asagi inmistim, ama sonra kokorecin cazibesine dalip 2 yarim bi ceyrek yiyip eve cikmistim sdfs. Icimde ukte kaldi ozur diliycem o gun bugundur ama 10 sene sonrasina kismetmis. Hatta o bulusmaya kedi falan gelecekti, direk usenip satmisti adam. Pek bişey kaybetmemişsin kardeşim. Kokoreç iyi seçim olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bi kere halı saha maçı sonrası bostancıda yemiştik ama kokoreç yankı. serenin ağzı doluyken fotoğrafları var hatta duvarıma astım. adsffdfsfddsf. ben bodruma geliyorum uğrarsam bana da arkadaşlık eder misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Sly-One said: bi kere halı saha maçı sonrası bostancıda yemiştik ama kokoreç yankı. serenin ağzı doluyken fotoğrafları var hatta duvarıma astım. adsffdfsfddsf. ben bodruma geliyorum uğrarsam bana da arkadaşlık eder misin ? Sap sap gitmeyin cocugun yanına ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ben 6 yaşımdan beri sap olmadım sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Sly-One said: bi kere halı saha maçı sonrası bostancıda yemiştik ama kokoreç yankı. serenin ağzı doluyken fotoğrafları var hatta duvarıma astım. adsffdfsfddsf. ben bodruma geliyorum uğrarsam bana da arkadaşlık eder misin ? Nereye geliyosun, hangi tarihte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Sly-One said: ben 6 yaşımdan beri sap olmadım sakin. Ok SÜLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Sequo said: Sly-One said: bi kere halı saha maçı sonrası bostancıda yemiştik ama kokoreç yankı. serenin ağzı doluyken fotoğrafları var hatta duvarıma astım. adsffdfsfddsf. ben bodruma geliyorum uğrarsam bana da arkadaşlık eder misin ? Sap sap gitmeyin cocugun yanına ya :D Ahaha bunu soyleme ihtiyaci hissetmemistim aslinda insanlar anlar diye :P. neyse ki sly kardesim karizmasiyla yillardir sap gezmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 a Esh said: Sly-One said: bi kere halı saha maçı sonrası bostancıda yemiştik ama kokoreç yankı. serenin ağzı doluyken fotoğrafları var hatta duvarıma astım. adsffdfsfddsf. ben bodruma geliyorum uğrarsam bana da arkadaşlık eder misin ? Nereye geliyosun, hangi tarihte? bu akşam. 5-6 gün, bodrum merkez. baktım sizin otele yeri biraz ters ama buraya yankıların otel muhteşem bize kalmadığımız halde çok misafirperver davrandı türkler çok rererö demek isterim. ya da sen gelecen merkeze gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Esh said: Sequo said: Sly-One said: bi kere halı saha maçı sonrası bostancıda yemiştik ama kokoreç yankı. serenin ağzı doluyken fotoğrafları var hatta duvarıma astım. adsffdfsfddsf. ben bodruma geliyorum uğrarsam bana da arkadaşlık eder misin ? Sap sap gitmeyin cocugun yanına ya :D Ahaha bunu soyleme ihtiyaci hissetmemistim aslinda insanlar anlar diye :P. neyse ki sly kardesim karizmasiyla yillardir sap gezmiyor. sly sap değil bildiğin baltanın komplesi de ondan sap gezmiyo len eauheahueahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bu arada foruma yıllardan sonra 2. ye sırf yankının otel vardı la o noldu diye geldim bu konu en üstteydi. (1. tunca-ezel evliliği) biz balta olmasını da iyi biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Tabi goruselim olm, yarin yogun degilim. Ya da simdilik oyle gozukmuyor diyelim. Gece 11den sonra musait oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 o zaman siyaeao. ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 tunca ezel evliliği ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 BonePART said: tunca ezel evliliği ne lan Ahahah sen kacirdin mi o konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 olm bi donem foruma küsmüştüm o zaman mı acep yada ne bilem aq nişanlımla gezmişimdir sosyal hayata dalmışımdır o aralar sizin gibi sürekli bilgisayar başında oturan adam mıyım ben esnaf lokantasında yemek yiyen adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Yok la daha yeni mevzu o. Bi de elinde ayfon olduktan sonra istersen scuba diving yap, forumu takip edersin yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Esh said: Yok bu o degil, ben net hatirliyorum olayi. Sen de gelecektin hatta da gelmemistin. Net hatırlıyorsan benim net gelmiş olmam lazım sdfsdf. O dönemde satış koymazdım. Başka birşey olmuştur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ÖZET GEÇ AGA 150 SAYFA TOPİK OKUTMAYIN BANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Olm tuncayla ezel evlendi işte özeti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar