diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 öğrenciyken yaz okuluna kalan üst sınıflara evimi kiralıyodum. bende bi nevi bu otelcilik sektöründen gelmeyim. sorularınızı alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Esh said: Abi kendimi "sabah sabah seda sayan" a davet edilmis kubat gibi hissettim (: Abi Esh, Eshreff, teamspeakte geçen Yankı ismi. Bu bağlantıları yeni kurabildim lan. Meğer zenginlerde dota oynuyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 hauuuzkiiipiiing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Sequo said: Aklıma Ali Kurt geliyor öyleydi dimi adı ashudhausdhad http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2011/09/alikurt-530x709.jpg Ne çok mel gibson dedi ya la Ilginc bi adam abi. Koyu fenerli olmasi ilk tanistigim gun hayal kirikligi yaratmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Esh said: Sequo said: Aklıma Ali Kurt geliyor öyleydi dimi adı ashudhausdhad http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2011/09/alikurt-530x709.jpg Ne çok mel gibson dedi ya la Ilginc bi adam abi. Koyu fenerli olmasi ilk tanistigim gun hayal kirikligi yaratmisti. Adam galatasaraylıyım dedi olm o gün:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Koyu fenerli olan arkadasiydi o zaman , karistirdim sdf. 10 sene once gormustum en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Esh said: Koyu fenerli olan arkadasiydi o zaman , karistirdim sdf. 10 sene once gormustum en son. Benim torunum inanılmaz zeki, biz voleybol oynarken sahaya topu atıp saha dışına kaçıyor dediğinde bittim zaten. Övüne övüne anlatıyor bunu. Sen benim kuzeyi görsen 5+1 de sımaçör, 4+2 de pasör oynuyor diyecektim ahsduhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 abi 2 kişi cuma akşamı gelsek, pazar sabahı çıksak nedir bunun bize maliyeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 chrome said: abi 2 kişi cuma akşamı gelsek, pazar sabahı çıksak nedir bunun bize maliyeti? 450 aviro paticiğe %10 indirimi var işte 400 avro ya kurtarırsınız xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 chrome said: abi 2 kişi cuma akşamı gelsek, pazar sabahı çıksak nedir bunun bize maliyeti? Min 3 gece. Ama tarihler alakasizsa 2 gece de verebilirim, ne zaman gelmeyi dusunuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ağustos 20 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Sequo said: chrome said: abi 2 kişi cuma akşamı gelsek, pazar sabahı çıksak nedir bunun bize maliyeti? 450 aviro paticiğe %10 indirimi var işte 400 avro ya kurtarırsınız xd avro ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 23-24 agustos oluyo zaman. Yer var 2 gece toplum 250€ ya veriyim odayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Deniz de yakın olaymış eyimiş valla bayramdan önceki haftasonu filan gelirdim bende 2 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 abi deniz değilki admaların olayı doğa orman felan denize servis çekiyo zaten galba yankı eauhehuaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 yanki zevk denizinde yuzduruyor sizi zaten ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Tabi canım format başka zaten de. Hani ben bu tip bir yer istiyorum huzur istiyorum. Hatun deniz de istiyor derken gidebileceğimiz iki gün alt üst ikimizinde istediği olur diye demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 orçun sizin otel noldu lan sizinki denzie yakındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ya deniz olayi bodrumda biraz sacma . Butun yabancilar "dogal olarak" sessiz plaj soruyorlar. "Vallahi yok" diyemiyorum. Olanlar da cok uzak, mazi, kisebuku falan cok guzel yerler ama git-gel 3 saat. Yaliciftlik iyi bir alternatif ama arabayla 30-40 dakika bizim buradan. Ne bileyim bu muzikli beach kulturunun azalarak bitmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Müzikli beach olayına ben de sıcak değilim. Ama işte iki denize girelim felan filan. Ben gerçi havuzcuyum ama kuğularla mı yüzüyonuz sizin hotelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ehe yok ya, ordek vardi da kis aylarinda tilki sansar falan kapiyo geceleri. Ben de kucuklukten aliyorum, buyuynce turkbuku sahiline saliyorum( orada bir suru ordek var, iyi de besleniyorlar) ya da komsu ciftlige veriyorum. Su an yok mesela, ama agustosa dogru ordek yavrusu alabilirim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Esh said: 23-24 agustos oluyo zaman. Yer var 2 gece toplum 250€ ya veriyim odayi. 250 euro 2 geceliğine ise dostum, you got yourself a deal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Evet 250€ 2 gece, mail at bana bilgileri, ya da ozelden yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 tamam. konuşayım arkadaşla da. ok i alırsam sana geçerim özelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Hemen yan cizdi ya arkadas istemedi dicek simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar