Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 böyle acaiplikler olsa alırım hepsini http://www.brandchannel.com/home/image.axd?picture=2012%2F7%2Fpepsi_japan_new_flavors_442.jpg http://smt.blogs.com/.a/6a00d8341c68f553ef0134803dd4e9970c-800wi http://japanesekat.files.wordpress.com/2009/06/dsc07303.jpg http://s3.amazonaws.com/readers/2011/08/16/9-diet-pepsi-jazz_1.jpg http://s3.amazonaws.com/readers/2011/08/16/1-pepsi-fire--pepsi-ice_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Hiyarli var lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ayrıca kapağın altında tekrar deneyin yazıp her seferinde kapağı kapatıp açıp 'tekrar deniyorum ahı ahı' diye bana espri de yaptırmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 güzel normal kola yapamayınca ilginçli yapmışlar bi sürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Kampanyasız ve ucuz olan versiyonlar olsun. Cips içinden bedava çıkıyor onu bile almaya gitmiyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 nordlydian said: - size olan son saygı kırıntılarım da seda sayanla bitti. Onu akıl eden arkadaşı gönderin veya idam edin. Reklam departmanınıza veya ajansınıza günde en az8 saat coca-cola reklamı izletin. Ayşe teyzeye nasıl ulaşılırmış öğrensinler. ok abi. yazdıydım sebebini de tabi keywordu gorup hate basmaya gelince arada okunmayan sayfalarda kaldı. reklam departmanı diye bişey yok, marka ekibi planlamasını ve uygulamasını yapar, reklam ajansı da fikri olusturup reklamı ceker. pazar payı alma hedefini gerceklestiren bir projeydi. basarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Yanında tabak çanak gibi şeyler verme durumu bana hiç cazip değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 coca colaya sataşan reklamlar çekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 vaperon said: syn~, hedef kitle A ve B grubu değil diyorsun ancak özenti toplumu olduğumuzu tamamen unutuyorsunuz. Reklamlarda ünlüleri kullanarak değil, ünlüleri gerçek hayatta kullanarak bir yere gelebilirsiniz. Dizilerde herkes tarafından takip edilen atıyorum, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, vb ünlülerin dizilerinde ürün yerleştirme ile babalar gibi ilgi çekersiniz. bu bir. İkincisi pepsi.co.jp'den biraz feyz alın. Otun bokun pepsisini çıkartıyorlar. Yoğurdun anavatanında yoğurtlu pepsi nasıl olmaz?asdf eyv abi aklımıza gelmemişti. anlattıgım uzere, 100 lira harcayıp 5 senede seni ikna edecegime, product placement ile, önceligim 1 lira harcayıp kısa ROI ile kayseriyi ikna etmek. oralara da gelecek zaman. samimi olarak 100lerce milyarlık tuketici arastirmalari, pazar arastıramalarından cıkan sonuclardan, kendi icgorunuzun daha yerinde olduguna inanıyor musunuz lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 NeoStyle said: coca colaya sataşan reklamlar çekinbu yasa yakında geciyor olarak. şenlenecek ekranlar. turkiyede yasaktı rakibi ima etmek veya bizzat kullanmak reklamlarda, ama artık yasal olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 fenn said: Yanında tabak çanak gibi şeyler verme durumu bana hiç cazip değil.bu sebeple threadin basligi, ne kampanya size cazip gelir. reklamı nasıl cekelim, ne promosyon yapmayalım, tadımızı degistirelim mi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 synthesizer said: pazar payı alma hedefini gerceklestiren bir projeydi. basarılıydı. harbi mi? o reklamları izleyip pepsi alan mı oldu? benım valide alsa annelikten terk ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 hangi ulkede yasadıgından haberdar degilsin herhalde asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Regal çatır çatır sataşıyor, fairy en iyi benim diyor pepsi aynı türlü yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 synthesizer said: bu sebeple threadin basligi, ne kampanya size cazip gelir. reklamı nasıl cekelim, ne promosyon yapmayalım, tadımızı degistirelim mi değil. Yazdım zaten ucuz kampanyasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 steam code verseniz forum pepsiden çok pepsici olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Riddle lı puzzle action adventure oyun yapın. İp uçları kutularda falan olsun. Pepsi İsland, pepsi island 2 , Return of the pepsi island yapın işte. Yalnız oyunun ana karakteri pepsiman olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 fenn said: Regal çatır çatır sataşıyor, fairy en iyi benim diyor pepsi aynı türlü yapabilir yok benim dedigim daha bu tatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bi defa normal pepsi ambalajından bir cacık olmaz artık. aynı haltın laciverti misali sanki başka bir ürünmüş gibi farklı ambalajla (hatta yeni tatla veya twist geri gelsin) hedef kitle seçiceksiniz. seda sayanla da olmaz bu iş sdfsd bi de şu kötü reklamların savunması benim hedef kitlem ora yea çok 1990. anam babam grafiker de reklam şirketlerinde. metin yazarları falan bayağı kendi yaptıkları kötü reklamları beyeniyor yav. turkcell gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 facebook ile entegre oyun çıkarın en güzeli. pepsi crush saga.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 tövbe de lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 knoxville said: seda sayanla da olmaz bu iş sdfsd oldu bile abi. daha neyi diretiyosunuz? ben begenmedim, gayet geçerli bir yorum. ama olmaz demek malesef sadece sizin konudan bihaberliginizi sergiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 nordlydian said: facebook ile entegre oyun çıkarın en güzeli. pepsi crush saga..oyun geliştirme bedeli ve yayın/duyurma maliyeti yerine, mevcut oynanan oyunlarda kredi veriyoruz (CCS ozelinde, peak entegrasyon yapmıyor. ama bubble witchte falan varız). cost efficiency tabiki önceligimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Pepsi kapatsın gitsin ya, LeCola hatta ColaTurka bile daha başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 oglum ananıza mı küfrettik ne bu nefret lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar