Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xHac2txO7hY#t=283s
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 toggie said: Ne yapmasını onerirsin UEFA'nın? Yargısız infaz buysa yargılısı nasıl oluyo bi anlatsana ogrenelim. yargıtay sonucunu bekleseydi madem bu kadar bekledi, hadi uefanın kararları normal diyelim o zaman ülkede işler uzadıkça uzuyor esh demiş zaten 2 yıldır hiçbirşey çıkmadı diye.
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Yargıtayı niye beklesin ki. Yargıtay ya onayacak ya da tekrar görüşün bu dosyayı diyecek. Zaman geçtikçe UEFA'daki diğer takımların da bu mevzuda UEFA'ya tazminat davası açma olasılığı artacak. Cidden şu 2 sene ceza o kadar az ki. Ama gel gelelim ki Aziz başta olmak üzere basın yolu ile ceza almayacağız pompası yapıldığı için şimdi sonuç hayal kırıklığı oldu.
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 tff en son bakan suat kılıç ile görüşüodu bugün. yd şey demiş hatta bize gelen bir yazı vs. yok uefadan (trollface) bizi bağlamaz. resmen aziz'e banane lan senin cezandan ne halin varsa gör ehehehe diyor.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Abi ülke futbolunda yer yerinden oynuyor TFF nin sesi çıkmıyor.
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 demirören reiz var orada ülke yıkılır tffye bişy olmaz raad ol
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Red said: tff'den ses yok dimi hala sdfs var kararlarimizin-arkasindayiz-yaptirim-beklemiyoruz demiş
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Emre-Volkan-Kuyt basın toplantısı yaptı takım olarak. Çok sesli dinleyemedim fakat en güzel yerine denk geldim sanırım Volkan Demirel: UEFA tapeleri okuyor ama yabancı bir adam Türkçe yazılanları nasıl anlayabilir?
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 butun davayi curutmus, helal olsun.
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 al baskanını vur oyuncusuna iste. su konuda bile gs den dert yanmıslar liverpool olsa everton ilgilenmezmiydi destek cıkmaz mıydı sonra "biz sampiyon olurken ilk 5 e giremeyenler dusunsunler" falan konuyu anlamamıs gene bunlar aman uefa catırdamasın.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 liverpool-everton örneğini de banko gece yatmadan ezberleyip çalışmış. ah ulan tosuncuk, saha içinde tiksindik zaten senden bari saha dışında yetiştiğin yere saygı göster Volkan desen zaten çok iyi oldu çok da güzel oldu tağam mı tier. Kuyt da garibim Galatasaray'ın yabancıları takımı sahiplenirken biz de eksik kalmayalım diye yönetimin sürekli medyanın önüne attığı, sen kariyerli herifsin abilik yap numaradan diye kullandığı bir adam. Kulaktan dolma bilgilerle birşeyler söylemeye çalışıyor iyi niyetle
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 volkan: "Destek olmuyorlar, UEFA'ya mail atıyorlar. Üşenmiyorlar, 200 küsür sayfa çevirip UEFA'ya mail atıyorlar. Ben konuşmak istemiyorum. Konuşursam ağır konuşurum, benim için sıkıntı olur. UEFA'nın önüne bir idda geliyor okuyor, konuşmalara bakıyor, tapeleri okuyor, yabancı bir adaam Türkçe'yi ne kadar anlayabilir. İngilizce bilen bir adam gelse, konuşsa ben anlayamam. UEFA'ya gerekli yazıyı yazacağız ve bize cevap vermek zorundalar. Umarım bir cevap verirler." diye konuştu. asfahsudhasd ABI GERCEKTEN 4 IQ LU KAPTANINIZ VAR YA
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 hamburger saglikli bir yiyecek cunku icinde et var
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Herkesin bi ge se si olmali bence.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Bir de medya artık bu kadar hezimeti taraftarın yüreği kaldırmaz diye çok gündeme getirmedi de, Aziz'in Ünal Aysal'a açtığı davalar ve takipsizlik kararları da çok bomba bu süreçte Aslında sırf Aziz'e kızıp, futbolculara ve taraftara üzülüyorum yaşadıkları için ama iki gruptan da öyle adamlar çıkıp birşeyler ifade etmeye çalışıyor ki, facepalm direk
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ne bu be ben kaçırmışım. Dava mı açtıydı aziz?
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 evet unal aysal "fenerbahce ve aziz yıldırım uefadan ceza alıcak" dedi diye "yargıyı yonlendirici acıklama" yapmaktan dava acmıstı aziz. yargı da "yek yea" dedi.
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Bence sike olayini cok karistirdilar taam mi Su su sekil turkce konusur, bu su sekil ingilizce konusur. Bu tape olayi kurban oldugum ya resulallahtan gelmisse de amma ve lakin ki oyle degildir. Eyyorlamam bu gadan.
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 reampage said: Geçen sene fenerbahçe es kaza uefayı alsa onuda geri mi alıcaklardı ? Uefayi basiretsiz tff sandin herhalde. Catir catir alacaklatdi tabi ahah.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Almazlardi. Cunku gecen sene sike yaptigina dair bir kanit yok.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 E o hesaba göre tazminat ödesin UEFA yayın ve performans gelirlerine göre geçen seneki, elediği takımlara
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 volkan buyuk sacmalamis, ama zaten futbolcu adamdan hele turk futbolcudan cok da mantikli bir aciklama beklemek hata. okumuyor adamlar cunku, lise terk cogu. belki liseyi bitirmistir. kac tane universite mezunu turk futbolcu var acaba? yabanci futbolcular gene daha kulturlu, bilgili dogduklari ulkenin kulturunu, gelismisligini aldiklari icin. bir bunlara bakiyorum (turk futbolculara), bir aldiklari paralara bakiyorum, bir de bizim gibi adamlara ve aldigimiz ya da almaya calistigimiz paralara bakiyorum, yazik... not: hakeden, bilgili, kulturlu ve futbolunu cikip catir catir oynayan, sonuna kadar profesyonelligini koruyan futbolculara aldiklari para helal olsun tabi ki.
Öne çıkan mesajlar