sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Selamlar, Evet, hangi monitör ? An itibari ile mecburen laptop kullanıcısıyım, Lenovo Y580. Ama ekranı cidden kötü. Renkler istediğim gibi veya benim gördüğüm gibi olmayacak diye fotoğrafları açıp editleyemiyorum. Sadece ev'e bir monitor alıp, fotoğraflar için laptop'ı monitor'e bağlamayı düşünüyorum. Hangi monitor'ü önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Selam, Ben evde Asus PA246Q kullanıyorum. Oldukça memnunum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Hah, tam "la Asus'un bi modeli vardı adı neydi?" diyip, adını aramaya üşenmişken, kullananı geldi :D O ekran ev için mantıklı. Gerçekten pro olarak yapıyosan (para kazanmak için yapıyosan), Dell'in ultrasharp 27" modeli vardı, onlar mökkemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Fiyatı nedir bu Asus'un ? Yurtdışı 400$ buldum ama TR fiyatını bulamıyorum internette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 en ucuz fujitsu hdmi girişli monitör aldıydım ben işyerine kod yazmak için. gayet güzel... markasını hatırlamıyorum 350tl bişiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Abi fotoğraf filan diyorlar ya kod yazmak filan başka şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Selam, Mr_Hand said: Hah, tam "la Asus'un bi modeli vardı adı neydi?" diyip, adını aramaya üşenmişken, kullananı geldi :D O ekran ev için mantıklı. Gerçekten pro olarak yapıyosan (para kazanmak için yapıyosan), Dell'in ultrasharp 27" modeli vardı, onlar mökkemmel. O Dell'ler deli para ya! Ben alalı daha 1 ay olmadı. Henüz kendisiyle Lighroom çalıştırmışlığımız yok :P DDO oynuyorum şimdilik :D En güzel yanı calibre edilmiş olması. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/samsung-s24b350h-24-s24b350h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60222 güzel 24 inch idare eder işte fp olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Selam, Alıp fotoğrafları editlemek için niyetlendiğinde piyasadaki birçok monitör yalan oluyor. sRGb ve AdobeRGB diyarındaki performansları konuşulmaya başlanıyor. Samsung bu noktadan bakınca yalan olan bir marka : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 paramecium, ben bu Asus'u beğendim ama sen nereden aldın acaba ? Bulamıyorum aleti nette ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 A O CE kullaniom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 22" samsung 2233bw kullanıyorum tam 4 yıl oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Selam, Ben direkt olarak Çizgi'den aldım. Son 2 taneydi aldığımda :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 philips 240bw. gayet memnunum. en güzel yanı yüksekliğinin 1080 değil 1200 pixel olması. analog monitörlerden 1600x1200 çözünürlüğe alışkın olanlar için 1080 yükseklik downgrade gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar