tokins Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Yavruyken sokakta buldum. Bir gözü çıkmıştı. Mecburen aldım eve getirdim bakımını yaptım, yemeğini suyunu verdim. Tuvalet alışkanlığı kazandırdım. Üç aydır bende kalıyor. Zaruri durumlar dışında asla yanıma yaklaştırmıyorum. Odama asla sokmuyorum. Evde serbest dolaşım hakkı var ama yanıma gelirse ayağımla ittiriyorum. Yeterince büyüdü. İsteyen varsa verebilirim yoksa sokağa atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ne diyeceğimi bilemedim. iyi bir insan mısın hin misin it misin belli değil. ne biçim adamsın vicdanlı mısın hayvan mısın anlamadım ben seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 çok duygusal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Kendını sokağa at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tokins Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ellaam said: Kendını sokağa at Sana vereyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Vingthor said: ne diyeceğimi bilemedim. iyi bir insan mısın hin misin it misin belli değil. ne biçim adamsın vicdanlı mısın hayvan mısın anlamadım ben seni. (tu) aynen hacit ya doktor bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Tam bir george r.r martin karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 sokağa atma da sığınaklara ver işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 tam olarak neden nefret ettiğini çözemedim 5-7 aylık falansa hareketli zamanları at gibi koşar durur evde diye mi? erkek kediyse koku yapar falan? nesinden nefret ediyorsun? söyle belki çaresini biliyoruzdur. ha durduk yere nefret ediyorsan ne diye aldın kediyi eve alıştırdın şimdi bir daha sokağa atacaksın üstelik de kör hayvan. baya kalpsizmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ablacım kedinin kendisi yazmamış bakan adam bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 pati pet bölümü var orada nefret et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 atacak vicdan olsa zaten alıp büyütmezdi, trollüyo sizi. öyle bi kedi var mı o da meçhul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tokins Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Lyv said: tam olarak neden nefret ettiğini çözemedim 5-7 aylık falansa hareketli zamanları at gibi koşar durur evde diye mi? erkek kediyse koku yapar falan? nesinden nefret ediyorsun? söyle belki çaresini biliyoruzdur. ha durduk yere nefret ediyorsan ne diye aldın kediyi eve alıştırdın şimdi bir daha sokağa atacaksın üstelik de kör hayvan. baya kalpsizmişsin. Ben kedi sevmiyorum. Zor bir durumdaydı aldım evde bakımını yaptım. Artık büyüdü ve bana ihtiyacı yok. Ben kalpsiz değilim. Kimse almadı o kediyi sokaktan. Ben aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Vingthor said: ne diyeceğimi bilemedim. iyi bir insan mısın hin misin it misin belli değil. ne biçim adamsın vicdanlı mısın hayvan mısın anlamadım ben seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 tek gözü kör iğreti geliyor belli ki arkadaşa vaktinde acıyıp ben buna bakarım belki alışırım demiş bakmış değişen birşey yok, gördükçe tiksiniyor hayvandan. Barınağa verebilirsin arkadaşım sokağa atacağına yazıktır günahtır kimse ayıplamaz seni, bari hayvan kurtulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 fotonun adının grey.jpg olması ve editlenme biçiminden troll olduğuna karar kıldım. zaten kıyamayan adam böyle tavırlara girmez, istermiyorsaa efendice ev bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 kör kediyi eve alıp besle büyüt sonra istemeyince gel buraya konu aç bum bum bum eto bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 kedileri hiç sevmeyen biri olarak ben de garipsedim seni şimdi. umarım sokağa atmak dışında bir çözüm bulursun. en kötü ihtimalle sokağa alıştırmayı deneyebilirsin çok geç kalmadıysan? dışarıya arada yem-su bırakırsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 2. sayfaya kadar kendimden diye okudum. adam kedisinden nefret ediyormuş. barınağa ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Troll bu, kasmayın kendinizi. Yeni trend fake hesaplarla rp oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 dışarıya bırakırsa o hayvan en fazla 1 haftada ölür. evde bebekliğini geçirmiş kedi sokakta tek gözle hayatta kalamaz. ayrıca adam troll gerçekten, beslemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 eye patch taksana pirate cat aye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 haaa troldu lan bu baktım eski mesajlarına karı mı döveyim mi diyen herif işte bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Fin said: eye patch taksana pirate cat aye ! hahah aynını düşündüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar