elesso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 şimdi evde mekik sehpası mevcut halterde mevcut ama ben bu sehpaya yatıp zımbırtıyı kaldırmaya başlayınca işim bitince indirecek yer bulamıyorum. e o yorgunlukla üstümdende atamıyorum göğsümün üstünden fiti fiti yuvarlayarak dizlere doğru itiyorum, haliyle can yakıyor. altında ezilip gidecem korkusu ile fazlada ağırlıkta takamıyorum o sebeple. eve yeni sehpa koycak yerim yok, yeni sehpa almakta işime gelmiyor şu an bunu yeni aldım sayılır... var mı böyle yatarken bırakmak için bir aparat yada başka pratik bir çözüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Var yanında biriyle calisman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 tavana as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Yerin varsa eğer mekik sehpasının baş tarafına arkası olan bir sandalye koy. En azından oraya bırakırsın. Ya da bırakmaya çalışırsın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 duvara sağlam çelik perde iplerini tutucu zımbırtılarından çak. sehpayı da oraya daya. işin bitince oraya koyarsın. bar da orda durur hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Nekro said: Var yanında biriyle calisman hehe eşim pet şişe kapağı açamıyorken bu konuda bana pek yardımcı olamaz. SmoLaFein said: Yerin varsa eğer mekik sehpasının baş tarafına arkası olan bir sandalye koy. En azından oraya bırakırsın. Ya da bırakmaya çalışırsın :S biraz sakat ama sandalye deneyeyim bi Killer said: duvara sağlam çelik perde iplerini tutucu zımbırtılarından çak. sehpayı da oraya daya. işin bitince oraya koyarsın. bar da orda durur hatta. sırf boru olsa mantıklı ama 20-30 cm çaplı ağırlıklar varken nasıl asacağım tam anlamadım. öyle uzunu var mı bunların? birde duvarı delmek sakat tabi Gizli said: tavana as bu hiç değil abi yok mu bunun aparatı :) sanki görmüştüm biryerlerde. ama bu tarz bir şeyi satan site bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 bench press yaparken french press içersen kalp krizi geçirebilirsin. press press supress olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 yatağa yakın yap yatağa at bi tarafı yatağa koyarsan sonra iki elle ittirirsin diğertaraftan. yükü alır yatak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 atarak olmıycağı apaçık ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 atarak olmuyorsa atarax iç abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 tamam bu sondu daha fazla kötü espiri yapmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ya atma dediğim yatağa paralel yapabiliyorsa eğer en kötü barın bi tarafını o yorgunlukla yatağa itebilirse sonra rahatça yatağın üstüne itebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 yatak veya sandalye işimi görecek gibi... şu tarz birşey arıyodum aslında ama yok galiba internet alışveriş sitelerinde bunun muadili daha ucuz ve küçük bir ürün. http://media.sporcum.com/catalog/product/thumbs/486x577/k/e/kettler_hantelablage_halter_sehpasi_7708_900.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 dediğim mantıkla o tutan yerleri asıcan abi. arayıp bulman lazım go go bahaaaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Bu tarz ürünler pahalı olur sanırım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Git sanayide yaptır birader, düşündüğün şeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 aynen tornacıda yaptır cok zor degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 zor değil yaptırmak ama tornacı makinesini tek parça için yüksek fiyattan çalıştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Sanayide yaptır arkadaşım, paran cebinde kalsın. plaka alırsın kalan paranla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Sanayide 100 lira cekerler en az. Uzerine de uzun malboro kokusu siner 5 saatte. Gittigidiyora bak , adler, voit marka 150 liraya temizini bulursun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Ne tornası abi adam kaynak atacak 5-6 parçaya tamam. Evde sen metal boyasıyla boyarsın, taş çatlasa tutacağı 30 40 liradır (Tabii sosyete sanayicisine gitmeyeceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar