Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mekik sehpası ve bench press

elesso

Öne çıkan mesajlar

şimdi evde mekik sehpası mevcut
halterde mevcut

ama ben bu sehpaya yatıp zımbırtıyı kaldırmaya başlayınca işim bitince indirecek yer bulamıyorum.

e o yorgunlukla üstümdende atamıyorum göğsümün üstünden fiti fiti yuvarlayarak dizlere doğru itiyorum, haliyle can yakıyor.

altında ezilip gidecem korkusu ile fazlada ağırlıkta takamıyorum o sebeple.

eve yeni sehpa koycak yerim yok, yeni sehpa almakta işime gelmiyor şu an bunu yeni aldım sayılır...

var mı böyle yatarken bırakmak için bir aparat yada başka pratik bir çözüm?
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

Var yanında biriyle calisman

hehe eşim pet şişe kapağı açamıyorken bu konuda bana pek yardımcı olamaz.

SmoLaFein said:

Yerin varsa eğer mekik sehpasının baş tarafına arkası olan bir sandalye koy. En azından oraya bırakırsın. Ya da bırakmaya çalışırsın :S

biraz sakat ama sandalye deneyeyim bi

Killer said:

duvara sağlam çelik perde iplerini tutucu zımbırtılarından çak. sehpayı da oraya daya. işin bitince oraya koyarsın. bar da orda durur hatta.

sırf boru olsa mantıklı ama 20-30 cm çaplı ağırlıklar varken nasıl asacağım tam anlamadım. öyle uzunu var mı bunların? birde duvarı delmek sakat tabi

Gizli said:

tavana as

bu hiç değil

abi yok mu bunun aparatı :) sanki görmüştüm biryerlerde. ama bu tarz bir şeyi satan site bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

yatak veya sandalye işimi görecek gibi...

şu tarz birşey arıyodum aslında ama yok galiba internet alışveriş sitelerinde bunun muadili daha ucuz ve küçük bir ürün.

http://media.sporcum.com/catalog/product/thumbs/486x577/k/e/kettler_hantelablage_halter_sehpasi_7708_900.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...