Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nereye gideyim?

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Tek başımayım, tek başıma kalmak istiyorum, medeniyetten ne kadar uzak olsa o kadar iyi; doğası güzel olsun, uzun yürüyüşler yapabileyim, iyice terleyince de denize atlayabiliyim.

Süre şu an 4-5 gün ama 9 güne kadar uzatabilirim, bayramdan önceki cumadan başlayacak; bütçe geniş yeterince.

Yurtiçi olsun bu arada :>
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

gökceada

bozcaada'ya göre 10 kat daha sessiz sakin, oraya göre denizi cok daha güzel, tertemiz hele adanın batı uçları.

Eski rum köyleri var tarihi, oralarda gezebilirsin, ormanlık alanda yürüşüş yaparsın, aksam kafanı koyar sessiz sessiz uyursun.

Bundan daha iyi bir secenek yok bence de. gecen hafta arkadasim oradaydi. baya memnun kaldi. Tursit kizlar da varmis birsuru kamp yapan. guzel vakit gecirdim pek yalniz kalamadim dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam bikmis yurtdisindan, vatanimda olayim gerekirse heroluk yapip bikac saate evimde olayim vatan havasi cekeyim ama tatilde isin icine dahil olsun istiyor.
Kafa dinleyeceksen kusadasi sahil sitelerine gideceksin. 12de hayat duruyor. Yabanci turist falanda var ama o kafa dinleme saatlerinde ayak altinda olmuyorlar. Kamp alanida var pek ugranmayan yuzmelik koylarda. Ortam acmassa herzaman yakin baska bir tatil beldesine gidebilirsin. Bodrum 2 3 saat suruyor mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Gökçeada ve Kazdağları güzel fikir, Gökçeada'ya daha önce hiç gitmedim, Bozcaada'dan güzelse mutlaka denemek lazım.

Yayla olayı da güzel aslında ama arkadaşın Ordu'da yaylada evi var, oraya gidiyoruz; bir de deniz yok, deniz istiyorum. DENİZ!

Bu arada az önce bir arkadaş Çıralı'ya gitcez istersen gel dedi de bilemedim; aklımda Olympos, Çıralı falan üniversite öğrencilerinin otobüs kaldırdığı mekanlar olarak kalmış hep. Bir de 10 sene önce falan tek gecelik gitmiştim, o gece de elektrikler kesilmişti nefret ettiydim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Olympos guzel ama bu aralar herhalde yaniyordur. Ben Eylul - Ekim arasi gitmistim guzeldi. Chimera'ya cikmistik iflahimiz kesilmisti. Turla ciktik da el feneri diye ucube bir seyler dagittilar yarisi calismadi, cep telefonunun fener app sini kullanarak 5 kisilik isik sagladiydim cikarken. Saglam kondisyon istiyor ama soyleyim. :)

Denizi falan gayet guzel dogasi da enfes. Sicak cok koymaz diyorsan Olympos'a git. Ha bir de sivrisinekler var tabi. Onlemini al.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...