deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Tek başımayım, tek başıma kalmak istiyorum, medeniyetten ne kadar uzak olsa o kadar iyi; doğası güzel olsun, uzun yürüyüşler yapabileyim, iyice terleyince de denize atlayabiliyim. Süre şu an 4-5 gün ama 9 güne kadar uzatabilirim, bayramdan önceki cumadan başlayacak; bütçe geniş yeterince. Yurtiçi olsun bu arada :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 marmaris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 gökceada bozcaada'ya göre 10 kat daha sessiz sakin, oraya göre denizi cok daha güzel, tertemiz hele adanın batı uçları. Eski rum köyleri var tarihi, oralarda gezebilirsin, ormanlık alanda yürüşüş yaparsın, aksam kafanı koyar sessiz sessiz uyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 http://www.kumbet.com.tr/index.asp deniz yok yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 applev0dka said: gökceada bozcaada'ya göre 10 kat daha sessiz sakin, oraya göre denizi cok daha güzel, tertemiz hele adanın batı uçları. Eski rum köyleri var tarihi, oralarda gezebilirsin, ormanlık alanda yürüşüş yaparsın, aksam kafanı koyar sessiz sessiz uyursun. Bundan daha iyi bir secenek yok bence de. gecen hafta arkadasim oradaydi. baya memnun kaldi. Tursit kizlar da varmis birsuru kamp yapan. guzel vakit gecirdim pek yalniz kalamadim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Sap erkege oda vermezler gokceadada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eycuf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 akyaka- gökova- boğsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Adam bikmis yurtdisindan, vatanimda olayim gerekirse heroluk yapip bikac saate evimde olayim vatan havasi cekeyim ama tatilde isin icine dahil olsun istiyor. Kafa dinleyeceksen kusadasi sahil sitelerine gideceksin. 12de hayat duruyor. Yabanci turist falanda var ama o kafa dinleme saatlerinde ayak altinda olmuyorlar. Kamp alanida var pek ugranmayan yuzmelik koylarda. Ortam acmassa herzaman yakin baska bir tatil beldesine gidebilirsin. Bodrum 2 3 saat suruyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Kazdaglari'na git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Myrica said: Butce genisse vize alip talline veya helsinkiye gidiyosun. Yurtici takilmanin mantigi yok bence çok yanlış bu düşünce. tr' de gezip, görülebilecek mükemmel yerler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Gökçeada ve Kazdağları güzel fikir, Gökçeada'ya daha önce hiç gitmedim, Bozcaada'dan güzelse mutlaka denemek lazım. Yayla olayı da güzel aslında ama arkadaşın Ordu'da yaylada evi var, oraya gidiyoruz; bir de deniz yok, deniz istiyorum. DENİZ! Bu arada az önce bir arkadaş Çıralı'ya gitcez istersen gel dedi de bilemedim; aklımda Olympos, Çıralı falan üniversite öğrencilerinin otobüs kaldırdığı mekanlar olarak kalmış hep. Bir de 10 sene önce falan tek gecelik gitmiştim, o gece de elektrikler kesilmişti nefret ettiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 kaş. yarımadada kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Olympos guzel ama bu aralar herhalde yaniyordur. Ben Eylul - Ekim arasi gitmistim guzeldi. Chimera'ya cikmistik iflahimiz kesilmisti. Turla ciktik da el feneri diye ucube bir seyler dagittilar yarisi calismadi, cep telefonunun fener app sini kullanarak 5 kisilik isik sagladiydim cikarken. Saglam kondisyon istiyor ama soyleyim. :) Denizi falan gayet guzel dogasi da enfes. Sicak cok koymaz diyorsan Olympos'a git. Ha bir de sivrisinekler var tabi. Onlemini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ölüdeniz, kaş, datça son 2sinin denizi soğuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Foça gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 datca da sıkılırsın havasi denizi cok guzel de pek atraksiyon yok windsurfculer olmayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar