khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Selam arkadaşlar, Bu yaz evleniyorum. Evi dizdim bi televizyon kaldı. Elde pek para da kalmadı o yüzden uçamıyorum. Televizyonu dışardakilere sorduğumda "kaçırma, çok ei tv o" filan diyorlar bir de sizlerin görüşünü alayım dedim. Alacağım televizyonun modeli: Philips 42pfl5008k TV guide bakın Bizim filmci abiye sorduğumda Philips markalı TV'lerin bazılarında kodek sorunu çıkıyor ortaya. MKV 'yi okumuyor bazıları. Bazıları okuyup sesi vermiyor vs vs vs gibi şeyler zırvaladı. Bildiğiniz bu tür sorunlar var mı bu markada. Nasıl bu televizyon alsam mı? veya 2bin TL'yi geçmeyecek şekilde önerileriniz var mı? sevgiler, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 tv'den tv görevi bekleyin abi. mkv'yi 150-200 liraya aldiginiz medya player ile halledersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 pcyi televizyona bağlayıp öylede izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Wyand said: tv'den tv görevi bekleyin abi. mkv'yi 150-200 liraya aldiginiz medya player ile halledersiniz. Tamam abi, tüplü televizyonları da aklımın bir köşesine yazdım şimdi. Önerin için sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 mkv olayını çözemedim ya her mkv yi oynatmıyo gibi. Bizde 4k lı modeli var sanırım gayet memnunum teledünya ile kullanıoyorum. 3d pron güzel oluyo bu arada büyük ekranda falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 adamın laptopu yoksa napacak, odadan odaya kasa mı taşıyacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 niye taşısın ki ? biraz kablo karmaşası ve tadilatla basit bi tak çıkar ile hem yan odada hemde salonda kullanabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Bu mkv filan izleme olayları Philips tvlerde cok iyi degil onu belirteyim. Bizde 7000 serisi var ki daha üst bir seri ancak ona ragmen usbden filan film izleme olayı sıkıntılı. Mkv aciyor ama bazi ses codecli olanlari aciyor ki en onemlisi de DTS. Altyazı olayı kötü çünkü TR karakterleri göstermediginden eciş bücüş oluyo yazılar. Bunun yanında altyazı boyutu ve rengi ayarlanmiyo ve baya kotü. Ancak özellikle SD yayınlarda Philips TVler iyi. LEDler arasında gercekci renkler konusunda basarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 peki kasanın yan odada olduğunu nereden bildin fsdg. diyorsun ki illa 11 metre kablo çek. 150 tl vermemek için evi deş, kablolarla boğuş. ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 serjuhan said: Bu mkv filan izleme olayları Philips tvlerde cok iyi degil onu belirteyim. Bizde 7000 serisi var ki daha üst bir seri ancak ona ragmen usbden filan film izleme olayı sıkıntılı. Mkv aciyor ama bazi ses codecli olanlari aciyor ki en onemlisi de DTS. Altyazı olayı kötü çünkü TR karakterleri göstermediginden eciş bücüş oluyo yazılar. Bunun yanında altyazı boyutu ve rengi ayarlanmiyo ve baya kotü. Ancak özellikle SD yayınlarda Philips TVler iyi. LEDler arasında gercekci renkler konusunda basarılı. katılıyorum aynı modelden var bende. altyaziduzenle.me adlı siteden türkçe karakterleri düzeltiyorum dizi film açma olaqyını böyle hallediyorum. kararlıyım media player almamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Vallahi soğudum Philips'ten. Başka öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 khazadum said: Vallahi soğudum Philips'ten. Başka öneriniz var mı? o kadar da soğuyacak bişey yok aslında ben memnunum genel olarak. panel kalitesi iyi. ses güzel. nebilim iphone dan açıyorum philipsin uygulamasını get lucky açıp içeride makarna yapıyorum falan güzel tv genel olarak. menüleri öldürecek kadar yavaş parlaklığı falan güzel. dts olayına gelince zAten çoğu tv dts yi açmıyor diye biliyorun telif haklarından dolayı yanlış mı biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Samsung açıyor sanırım. Ama bence media oynatma kısmına takılmazsan Philips gayet iyi ki 6000 serisi de güzel. Medya oynatmak içinse en kötü dandik mandik bir media player alıp hem codec sorunu yaşamazsın, hem de altyazı boyutu gibi ufak ama önemli şeyleri de ayarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 LG 640 S al , teknosada 1799 gibi bişiydi en son fiyatı. 10 numara televizyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 samsung d ve e serisinden 7000 modelini kullandım. Mkvlerin hiçbirinde sıkıntı yok. DLNA olayı güzel yalnız wifi üzerinden pc'ye bağlanıp film izleme olayı yüksek kalitede sıkıntılı. Televizyona ethernet bağlayabiliyorsan onda da sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 khazadum said: Selam arkadaşlar, Bu yaz evleniyorum. Evi dizdim bi televizyon kaldı. Elde pek para da kalmadı o yüzden uçamıyorum. Televizyonu dışardakilere sorduğumda "kaçırma, çok ei tv o" filan diyorlar bir de sizlerin görüşünü alayım dedim. Alacağım televizyonun modeli: Philips 42pfl5008k TV guide bakın Bizim filmci abiye sorduğumda Philips markalı TV'lerin bazılarında kodek sorunu çıkıyor ortaya. MKV 'yi okumuyor bazıları. Bazıları okuyup sesi vermiyor vs vs vs gibi şeyler zırvaladı. Bildiğiniz bu tür sorunlar var mı bu markada. Nasıl bu televizyon alsam mı? veya 2bin TL'yi geçmeyecek şekilde önerileriniz var mı? sevgiler, saygılar. bende philips var ambilight lı bir model. altyazı sorunu var dediler diye gidip philips in media playerını aldım 100 lira mı ne. direk çözüyor sorunu. ve philips teknik servisi gayet iyi edit; 42pfl8605 sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 2 seneden fazla kullanıcam diyorsan ne alırsan al mutlaka Smart özelliği olsun. Önümüzdeki dönemde çok yaygınlaşacak, hatta cep telefonlarının bağlanması falan sağlanacak, her 2 3 senede bir tv değiştiririm diyorsan salla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 yekeyeke said: 2 seneden fazla kullanıcam diyorsan ne alırsan al mutlaka Smart özelliği olsun. Önümüzdeki dönemde çok yaygınlaşacak, hatta cep telefonlarının bağlanması falan sağlanacak, her 2 3 senede bir tv değiştiririm diyorsan salla :D Valla 1.5 bin TL ve üzeri aldiğim elektronik eşyalari en az 3 sene kullanirim. Hala core2duo işlemcili 9800 GT ekran kartli bir bilgisayarim var :d Bu arada alaca im TV sanirim eski bi model ama özellikleri iyi duruyor. Sanirim bi tane de media player alacagim. Bu TV ye 1.8 bin TL vereceğim. Başka önerisi olan varsa söylersin bu fiyat ayarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Bende Samsung D serisinden 40 " olan LED var. Hiçbir sorun yok. Her türlü film formatı ve ses formatını destekliyor. Babam hiç sormadan Philips almış geçenlerde. Götürdüm bir HD film görüntü var ses yok. Sonra araştırdım Bluray olan filmlerde DTS ses formatı varmış. Philips TV lerde bu sorun var. DTS desteklemiyor Bir çok topic açılmış çeşitli forumlarda. Bir de TV nin ses kalitesi çok kötü. Bundan da şikayet ediyorlar. Harici olarak ses sistemi taktırmadan yetersiz kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Yok ya Philips media player özelliği dışında bence çok iyi. Hani tabi ki bir çok modeli var ama son tahlilde televizyon izleyicisi için düzgün renkler ve güzel görüntü veriyor. Güzel televizyon bence. Bu arada DTS lisansı bir tek Samsung'da var sanırım TVler için. Biraz daha bütçe olaydı Sony NX serisi alacaktık pehh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Selam, Al bir tane Panasonic 42GT50, bak keyfine! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Aynen. Saygılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bu konu hazır bitmişken ben bir soru soruyum. Bu devirde 32" TV almak ne kadar mantıklı? 900 TL civarlarında güzel bir şey alınabiliyor. PS ya da Xbox da alacağım, oyun oynayacağım yani. 42"'e çıktığımda 1.300 TL'leri görüyorum. 32" keyif verir mi ki aldıktan sonra pişman olur muyum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Odanın büyüklüğü de önemli tabi ancak almışken 42 inch alınır. 20 cm az bir fark değil. Aradaki fiyat farkına değer bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 hazır tv konusu varken bende sorayım. pcyi tüplüye nasıl bağlarım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar