McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Bi yaşlı amca dediydi bana. camı değişik bi kaba koy sonra üzerine bi ağırlık koy 2-3 sene sonra kabın şeklini alır demişti. :)[signature][hline]ICQ#:1439512 | Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Kesici sıvı diye düşününce de çok garip geliyo .. Vay be şu cam nelere kadir ? ![signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 mc, hiç denedin mi?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bozkurt42 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Evet cam akışkandır ve bunun akışkan olduğunu ilk Türkler bulmuştur... Dünya tarihinde çok yanlı ve yanlış bilgi var... Çin bizim sayemizde bu kadar gelişti..Sonra bazıları sayesinde (komunistler,solcular,vs...)sayesinde bir ara toplu iğneyi bile bulgarlardan almış hale geldik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: HerenIstiaron, 05 Aralık 2004 20:47 tarihinde demiş ki: Isı reaksiyon değil , ısıtma bir işlemdir . Bi de ısıtma akışkanlığı arttırmaz bildiğim kadarıyla , moleküler hareketi hızlandırır. Ama bunun sonucunda akışkanlık da biraz artra heralde Isının akışkanlığı arttırması lazım çünkü eğer cam sıvıysa mantık olarak eriyememesi lazım.Ama cama şekil vermek için ısıttıklarına göre ısı akışkanlığı arttırıyor.(ya da ısı akışkanlığı hızlandırmıyor cam bir istisna?)[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Herşey bir toz bulutuydu....[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Saeros, 05 Aralık 2004 20:55 tarihinde demiş ki: mc, hiç denedin mi? Yok nerdeee... denenir mi be. 2-3 sene bi kutuyu nerde saklıcan bide unutmuyacan o kutuyu :)[signature][hline]ICQ#:1439512 | Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 İ.T.Ü. İnşaat mühendisliği öğrencisi olarak ve malzeme derslerini almış biri olarak + şu an durability of concrete dersi almaktayım yani betonun durabilitesi. Evlerin yapısında su var. Ama bu su çimentonun betona döneşmesinde gerekli olan ve elementin bünyesine katılan bir su kimyasal tepkimeyle katılır. ayrıca cam sıvı değil katı bir maddedir. kaynak Bu tarz threadler açmadan önce iyice bir araştırma yapmakta fayda var. Hangi Prof. hangi başka bir bilim adamı olursa olsun tek başına yeterli değildir. Belirli bilim çevrelerince onaylanması gerekir. Bu kurum ülkemizde Tübitaktır. [signature][hline]There's someone who needs you. [Bu mesaj adonis tarafından 06 Aralık 2004 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Bozkurt42, 05 Aralık 2004 21:36 tarihinde demiş ki: Evet cam akışkandır ve bunun akışkan olduğunu ilk Türkler bulmuştur... Dünya tarihinde çok yanlı ve yanlış bilgi var... Çin bizim sayemizde bu kadar gelişti..Sonra bazıları sayesinde (komunistler,solcular,vs...)sayesinde bir ara toplu iğneyi bile bulgarlardan almış hale geldik.... bozkurt sana hastayım yaaa..(cidden)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 cam katımıdır sıvı mı? -gaz![signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Bence camın akışkanklığı insanın kendine yakışanı giymesidir. İnsan kendine yakışanı giyse, ortamlara girse, "Vaaay ortamlara akmışın" demezler mi? Kendini ortamlara salıp içini dışına dökersen de, cam gibi çocuk olursun. Kısaca camın akışkanlığı insanın kendine yakışanı giymesidir.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Hiç olmamış.. Bilmemkaçıncı emrah ablak taklidi.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 monitörümün camına birşey olursa suyundan fazla koymuşsunuz diye iade edebilir miyim ?[signature][hline]-Sticky yapmak isteyeceksiniz! beyazperde.com -Olağan üstü! Akademi ödüllü Chemical'dan üstün performans! sinema.com Chemical, 04 Aralık 2004 23:45 tarihinde demiş ki: sticky bile olabilir bu Sticky: Desire For Attention Coming Soon to a theatre near you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Herencim, Fazla kaptırma. Cam katıdır. Neden öyledir, arkadaşımız güzelce sunmuş. Bir şeyi biri sana öğrettiği zaman hemen aslını astarını kendin de araştır. Doğruları bulmak için bilgiler arasında karar ver.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 liquid crystal dendiğine göre ekrana,diyebilirsin ewet.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 cam sıvımıymış , hmm enteresan...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hı cam katıdır bu arada. o dibine akma durumu her maddede mevcuttur zaten. potansiyelini azaltmak için. camda görünüodur belki saydam olduğu için bilemem.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Eğer bir madde elastikse zaten, yerçekimine veya basınca uyaraktan bir noktada toplanabilir. Bu o maddenin sıvı olduğunu göstermez.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 yahu şu mesajların tümünü okuyun mesaj atmadan ya CAM KATIDIR. TÜBİTAK[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ya ben soyle bişi duymuştum..(lise 2 de nasıl katıdan dısarıyı goruıoz dıye sormustum) Cam katı veya sıvı olarak adlandırılamaz.Cunku krıstal bi yapısı var;Cok farklı bir madde.ayıca akışkan.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Tamam Adonis. Cam sıvıdır işte. Şaka şaka, ben teslim oldum. Cam likit kristaldir, donmayan şerefsiz bir maddedir. Kendini katı zannediyor, psikolojik rahatsız. Anlaştık?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bi yaşıma daha girdim iiyimi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: adonis, 06 Aralık 2004 01:38 tarihinde demiş ki: yahu şu mesajların tümünü okuyun mesaj atmadan ya CAM KATIDIR. TÜBİTAK vay süfermiş sağolasın =) amorf katıymış cam öyle asi çocuk tripleri atıyo[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: HerenIstiaron, 05 Aralık 2004 19:49 tarihinde demiş ki: Ya lisede öğretlinelerin çoğu yalan , yani mesela diyolar ki momentum her zaman korunur .. Ama momentum dış kuvvet olmadığı zamanlarda korunur işte , sürtünmeydi carttı curttu. Yani çoğu şey moleküler düzeyde veya dış etkilerde hesaba katılarak incelendiği zaman yanlış öğretiliyo lise düzeyinde. Tek doğru olan Toplam enerjinin hiçbir zaman değişmediği lisede bize hep surtunme kuvvetini hesaba katmadan hesap yapin diye not duserlerdi sorulara hocaya ve okula kalmis bisey o biraz..[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Allah allah , ben hiç havadaki sürtünme kuvvetini hesaplamaya katanı duymamıştım ? Vizkozluk ? , Cam sıvıdır diye biliyorum ben ama tubitak değil dediyse doğrudur[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar