Illumemati Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Kardeşimin tercihlerini yapıyoruz açıköğretim varken saçma mı buna gitmesi? gerçekten mesleği öğrenir ve stajı da bizim şirkette yaptırıp sap fi öğrenir biraz falan diyo düşünüyorum. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 2 yıllık bitirdikten sonra dgs ile lisansa geçebilir.Zor da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 muhasebeyi ogrenirse karsılıgını fazlasıyla alır.yapacak daha iyi bir ugrası yoksa mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 çocuğu satın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 yapacak daha iyi bi seçenek gözükmüyor hem bi yandan açığa devam eder yapabilirse dikey yapar stajda da biraz sap öğrenirse en azından ön muhasebede şansı artabilir diye kendimce düşündüm mantıklı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 biraz SAP öğrenirse mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Çocuğu satın ne ya haha Bence yollayın abi ardından açık öğretime direk geçiş yaptırısınız hem çocuk 2 yıl üni hayatı görmüş olur okulu bitirdiği an 3. sınıftan başlayabilir açık öğretimde 2 yıl da öyle bitirir. İşi de severse iyi öğrenirse bu işi iyi bir hayatı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Bence de satin , annen baban yasli degilse reroll atin. Bastan kasmak daha mantikli Saka bir yana , muhasebe pek sevilecek birsey degil (kazanc ve is bulma olanagi iyi olabilir ) Eger o da istiyorsa yollayin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 seçenek yok zaten kendi istiyor şu an göndericez sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Muhasebe iyidir. En azından SMMM, YMM olmak gibi bir yol da çizebilir kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 muhasebe bilen aç kalmaz, 5-10 yıl piştikten sonra da iyi kazanır. ama sıkıcı iştir çok. özellikle o 5-10 yıl bildiğin fabrika işçisi gibi klavye işçisi fatura erbabı getir götürcü oluyosun gözlemlediğim kadarıylan. 2 yıllık okurken aöf'ten 4 yıllık bişey tamamlasın ki smmm olma yolu açık olsun aksi takdirde 4 yıllık bir fakülteden muhasebe'nin m'sini bilmeyen adamın gerisinde kalıyormuş gibi hisseder kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 gitsin abi. 4 senelik aöf de bitirsin smm olmak için. burada denildiği kadar sıkıcı da değil. nerede çalıştığına bağlı sıkıcılık açısından, işin o yönünü hiç düşünmesi bence. ama 4 senelik lisans şart o yola girdiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Abi gerek yok aöfe yazılmasına ki. Şu an 2 yıllık okula gitsin onu tamamlayınca direk mezuniyet belgesini götürüp aöfe kayıt olabiliyor ve 3. sınıftan başlıyor direk. Onuda bitirir 2 senede. Kendi şirketiniz de varmış işte oradan başlar bir şekilde işi de kapınca tamam. Herkes mühendis mimar doktor vs olmak zorunda değil. İş ki bölüme gitmek istesin ve severek yapsın işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 yok ilerisi için dedim ben. smm filan olmak için 4 yıllık lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Soris said: Herkes mühendis mimar doktor vs olmak zorunda değil. İş ki bölüme gitmek istesin ve severek yapsın işini. öyle bi demişin ki adam tornacı olacak sanki mali müşavirlik de saydığın mesleklerden aşağı kalır yanı olmayan önemli bir meslektir esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Doğru, hele ki bir de YMM olursa olay bitmiştir diye düşünüyorum. Yolu açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Ne alakası var abi bende 2 yıllık mezunum zaten. Ordan direk tamamladım aöf den. Gerçi bana 1 sene intibak okuttular şimdi oda kalkmış ne güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Bizde öyle diyoruz patron zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 yok ben yav a dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 yav şimdi muhasebe müdürüyle konuştum bizim( bizim derken çalıştığım şirket bize ait değil yani) 2 yıllık okuyacağına aöf okusun o aradaki zamanda bir yerlerde başlasın tecrübesi olsun benim tanıdık çok falan dedi beynim bulandı lan iyice ne pis işmiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Açıköğretim okusun, muhasebecide çalışsın. Ama çalışsın mutlaka. 2 yıllık okuması demek 2 sene staj, çıraklık vs. yapmadan yatması demek. O 2 yılda öğreneceğini muhasebeci yanında 6 ayda öğrenir. Açığı bitirdiğinde de canavar olur. Babamın muhasebecisi bu şekilde 3-4 tane mali müşavir yetiştirdi. Çaycının, odabaşının, hademenin çocuklarını adam etti. Sonra yanına yeni aldığı şerefsizler adamı dolandırıp kahrından öldürdüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ikna edemedim yazdı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 SmoLaFein said: Doğru, hele ki bir de YMM olursa olay bitmiştir diye düşünüyorum. Yolu açık olsun. YMM öle her baba yiğidin harcı değil 6 kilo billur lazım onyun için. Zaten genelde devlet emeklilerini felan tercih ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Masticore said: Bence de satin , annen baban yasli degilse reroll atin. Bastan kasmak daha mantikli ahahahaha sabah sabah ne güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar