Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 türlü troleybitliklerle. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 evet ya. aha, saat 4 olmuş. zeki kayahan coşkun başlamıştır şov radyoda.kulaklık,telefon,istasyon açılır... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 salı için ne gibi süprizleriniz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 kuddisi linklerin devamını bekliyoruz ofiscenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 O troleybitlik senin bu troleybitlik benim hayat geçiyor vallahi. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 (o))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ben de yapıcam B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 valla ben öyle bir linke aktarma yapacağını bilsem yaşı kçük patileri de düşünerekten paylaşmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 garbage a bi tam bi öğrenci B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ellerinden tutup götürecek halimiz yok ya, sen iyi ettin link vererek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Çetoseks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 hmm speysle çeto da arç enemi değil miydi bir anda hatırladım. hadi niye kavga etmiyosunuz kavga edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Yok tatlı sert bir ilişkimiz var, çeto artık çok kızmıyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 adresini bulduruyordu en son buldu da gelince bişey mi oldu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 geldi kapıya kolunun altına verdim tavlayı yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 doğru diyor.feci düşeş atıyor kerata :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 sipeys sende düşüş var. eskisi kadar nefret edilmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 iş hayatı insanı yumuşatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 en son bandan yumuşamış döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 imamizer said: sipeys sende düşüş var. eskisi kadar nefret edilmiyorsun.abi vaktim olmuyor. nefret edilmek emek isteyen bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 "Düşmanımız kimdir bizim, kamu alem birdir bize." demiş Yunus Emre. Sevelim, sevilelim; sayalım, sayılalım gençler. Nefret kimseye bir fayda sağlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 KuddusiMavra said: "Düşmanımız kimdir bizim, kamu alem birdir bize." demiş Yunus Emre. Sevelim, sevilelim; sayalım, sayılalım gençler. Nefret kimseye bir fayda sağlamaz. Blekaysdaki nefret bugüne kadar kalbini kırdığım kızların hepsini topla daha fazladır. Bazen düşünmüyor değilim acaba hangisi ki bu diğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Cons said: kaset ne amk Seni ünlü yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Asteroth said: Cons said: kaset ne amk Seni ünlü yapıcam. Kaset yapıcam sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Sequoya said: KuddusiMavra said: "Düşmanımız kimdir bizim, kamu alem birdir bize." demiş Yunus Emre. Sevelim, sevilelim; sayalım, sayılalım gençler. Nefret kimseye bir fayda sağlamaz. Blekaysdaki nefret bugüne kadar kalbini kırdığım kızların hepsini topla daha fazladır. Bazen düşünmüyor değilim acaba hangisi ki bu diğe. sıkıcı oldun iyice ben gidiyorum. http://forum.paticik.com/thumbnails/bb3/0c5/ade/f55/122/83f/b43/a38/fea/c85/7e_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar