Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vucutcular buraya

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Sequoya said:

Kanuni said:

secim iste, senin 81 lik halin steroidlilerden benim adima cok daha guzel. cunku benim steroidliden anladigim vucut gelistirmeci bambaska bir yerde.

neysem ney.

spor yapinda dogalindan mis gibi..

bile bile ladese gerek yok adima.

Hacım kusura bakma ama vucut konularında en çok konuşan ama en az resmi olan (1 sene önce sadece 1 konuda) sensin bu forumda.

Şuan yapiyor musun yapmıyor musun belli değil. Resim at denilince geçen sene atmıştım ya diyorsun:)

Koy bi güncel foto yorumlayalım az güleriz gibime geliyor :)

yapmiyorum :(

yetemiyorum :(

guncel foto yerine aynaya bak ayniyiz senin oglun benim kizim var :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Sequoya said:

Kanuni said:

secim iste, senin 81 lik halin steroidlilerden benim adima cok daha guzel. cunku benim steroidliden anladigim vucut gelistirmeci bambaska bir yerde.

neysem ney.

spor yapinda dogalindan mis gibi..

bile bile ladese gerek yok adima.

Hacım kusura bakma ama vucut konularında en çok konuşan ama en az resmi olan (1 sene önce sadece 1 konuda) sensin bu forumda.

Şuan yapiyor musun yapmıyor musun belli değil. Resim at denilince geçen sene atmıştım ya diyorsun:)

Koy bi güncel foto yorumlayalım az güleriz gibime geliyor :)

yapmiyorum :(

yetemiyorum :(

guncel foto yerine aynaya bak ayniyiz senin oglun benim kizim var :)

Ya hacı senin benle aynı olma gibi durumunu geçtim olasılığın yok kusura bakma ama:)

Ben şahsen şuanda adam gibi bir vucuda sahip olduğunu dahi düşünmüyorum. Kendini tatmin ediyorsun gibime geliyor:)
Sosyal ağlarda paylaş

neden herkes her mesajı baskasına saldırı olarak anlıyor ki , ortada kıyaslama felan yok adam 90 kiloyum %10 yağ ile dedi neyime kıyaslıycam ben 75-80 arası halim ile cevap vermek istedigim parasız bu hale gelemessiniz demesi gayet de gelinir , 2 sene olmadı ben spor yapmıya baslıyalı üstüne bi 2 daha eklersem gayet de olunur ,

kilee o fotoyu uyandıktan sonra dus sonrası cektim 0 pump ile ayrıce mekik cekmiyorum karın direk genetik

steroid de kullanılır gayet herkesin hedefi farklı adam cok iyi kütle aldı ama estetik yok iste olay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...