Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 monoscope said: steroid basıp şişmek çirkin kızın makyaj yapıp güzelleşmesi gibi bişey Bilgi yoksunu yorum hani yaırş arabasına ekstra nos basıp gitmek desen anlardım da:) Steroidi sadece çirkin erkekler yapmıyor. Mantık yoksunu bir yorumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 e sen cirkinsin iste :D gogo estetik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Sequoya said: Kanuni said: secim iste, senin 81 lik halin steroidlilerden benim adima cok daha guzel. cunku benim steroidliden anladigim vucut gelistirmeci bambaska bir yerde. neysem ney. spor yapinda dogalindan mis gibi.. bile bile ladese gerek yok adima. Hacım kusura bakma ama vucut konularında en çok konuşan ama en az resmi olan (1 sene önce sadece 1 konuda) sensin bu forumda. Şuan yapiyor musun yapmıyor musun belli değil. Resim at denilince geçen sene atmıştım ya diyorsun:) Koy bi güncel foto yorumlayalım az güleriz gibime geliyor :) yapmiyorum :( yetemiyorum :( guncel foto yerine aynaya bak ayniyiz senin oglun benim kizim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Kanuni said: Sequoya said: Kanuni said: secim iste, senin 81 lik halin steroidlilerden benim adima cok daha guzel. cunku benim steroidliden anladigim vucut gelistirmeci bambaska bir yerde. neysem ney. spor yapinda dogalindan mis gibi.. bile bile ladese gerek yok adima. Hacım kusura bakma ama vucut konularında en çok konuşan ama en az resmi olan (1 sene önce sadece 1 konuda) sensin bu forumda. Şuan yapiyor musun yapmıyor musun belli değil. Resim at denilince geçen sene atmıştım ya diyorsun:) Koy bi güncel foto yorumlayalım az güleriz gibime geliyor :) yapmiyorum :( yetemiyorum :( guncel foto yerine aynaya bak ayniyiz senin oglun benim kizim var :) Ya hacı senin benle aynı olma gibi durumunu geçtim olasılığın yok kusura bakma ama:) Ben şahsen şuanda adam gibi bir vucuda sahip olduğunu dahi düşünmüyorum. Kendini tatmin ediyorsun gibime geliyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 bir arkadasdan pm aldim. kapiyorum konuyu. kusura bakma sequo bilmiyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 götünüze bıçağı takarlar adam olun B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Kanuni R'ye takmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 abi ben nerden bileyim adamin photosop kullandigini kollar iyi falan dedim o kadar. ciddi ciddi yazdim surda. steroid + photoshop demekki degismeyen ikili gibi bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 neden herkes her mesajı baskasına saldırı olarak anlıyor ki , ortada kıyaslama felan yok adam 90 kiloyum %10 yağ ile dedi neyime kıyaslıycam ben 75-80 arası halim ile cevap vermek istedigim parasız bu hale gelemessiniz demesi gayet de gelinir , 2 sene olmadı ben spor yapmıya baslıyalı üstüne bi 2 daha eklersem gayet de olunur , kilee o fotoyu uyandıktan sonra dus sonrası cektim 0 pump ile ayrıce mekik cekmiyorum karın direk genetik steroid de kullanılır gayet herkesin hedefi farklı adam cok iyi kütle aldı ama estetik yok iste olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 photoshop mu ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Sequoya said: http://i.imgur.com/MV3OtUA.jpg kapiya dikiz.. kapi yamulmasaymis supermisde kapi hafif yamulunca patidaslardan birisi gormus olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ahahahah bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 psikoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Kanuni said: Soris said: Bence Cheaz ın vücudu gayet fit gözüküyor. Herkesin amacı farklı tabi. this "Amacım öyle çok kas yapmak değil. Fit olmak. Düzgün görünmek." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 kapı zengin kapısı olm yamuk üretiliyor onlar o değil de shopluk bir olay yok ki orda zaten kilolu kollarını göstermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ulan spor yapayım da sağlıklı olayım diyenleri amma yerden yre vurdunuz. bi siz biliyosunuz kas yapmayı. omocum kos yopmok değil blablala size ne amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 kolun adamı var adamın kolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 benim bildiğim seq bu suçlamalar karşısında video çeker koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 evet sequo ya söz hakkı doğdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 adamın kasları kapıyı bükmüş beyler yanlış anlamışınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 sonuc olarak sabah portakal suyu ve ekmek iciyorum ama kilo aliyorum ne yapmami onerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Saylolos ekle diyete. Birde mercimek corbasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Haha olm adam da hem vicit yok hemde bok atiyor http://youtu.be/vf4DZGN4q1Q Http://www.youtube.com/watch?v=vf4DZGN4q1Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 sipeyskeyk said: benim bildiğim seq bu suçlamalar karşısında video çeker koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 photosoplusu daha guzel duruyor dogruya dogru.. kocamanlar masallah :) videoda 5 gun oncesinin, aslinda simdi daha buyumustur o.. forumun rengisin resmen seq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar