Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Bıyık mı o? http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/08/sudden-clarity.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 aha sequo nun hasımı da geldi. olm mesai saatin değil mi bunlar senin? hangi firmada çalışıyorsun sen? ne işin var patide? kesitleri çıkarttın mı sen? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Bir yandan çiziyorum bir yandan hasımla uğraşıyorum. Bazen de iş gelmiyor yeni bütün ilgimi hasma yönlendiriyorum. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 enerji etkin bina tasarımı, akıllı ev sistemleri işi oldu mu hemen bana paslıyorsun çorbanı alıyorsun tamam mı kenks ;) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 incdarkness said: sequ steroid yapmadan kanuninin yanina bile yaklasamazsin hic ugrasma çekirge karışma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 sequo ölçü yazsana boy moyda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ÇÜNKÜ KOLLAR BAŞ VERMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 chrome said: enerji etkin bina tasarımı, akıllı ev sistemleri işi oldu mu hemen bana paslıyorsun çorbanı alıyorsun tamam mı kenks ;) ;) kenks sen bana pasla esas. bizde apartuman var isteği bitmeyen müteahit var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 orçun kabardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 sizin ofis low tier o zaman hacıt. şirketini aç, biraz tavşan kovalayalım beraber. green falan çok ekmek var piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bakalım daha var o işlere. açınca gelcem sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Killer said: incdarkness said: sequ steroid yapmadan kanuninin yanina bile yaklasamazsin hic ugrasma çekirge karışma sen peki master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 yancılık steroidi geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 forgiver said: yancılık steroidi geçmiş bizim killer ile master cirak iliskimiz var gayet seviyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 seqo yancılığından bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ha pardon bebem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bana mı diyon lan bağışlayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 yoğsam bağa mı didin? özelden geldim oraya da cevap vermiyorsun. fitneci misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 killer benim için bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 zaten yabancı forum jargonunu bu kadar itici kullanan başka bir üye görmemiştim paticikte bu güne kadar. özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 yabancı forum jargonu çok fifiymiş lan vay anasını kendi jargonum herhangi bi forumdan değil + eli bar tutup hırsla ağırlık kaldıran herkesi savunurum benim kafa yapımdaki yani bu forgiver da olabilirdi sequoya düşmansınız tabi yancı bellediniz beni de çok da zkmde hahafd sequonun küre girmeden konuştuğu bi kaç adam var onlardan biri de benim. napim bana soru soran adama ya pamps bok gibi olmuşun bırak mı diyim? mirinss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 kavga ciksin lutfin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 killer sen para lazım diye sequo'ya dilenmiyor muydun? para için sayfalarca savunmadın mı adamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ya bebe otelim var 30 gündür tatildeyim ne parası forumda 2 3 lafı hemen ciddiye alıp gazlanıyosunuz adama bana sponsor ol dedim bide doktora götür dedim questlerinden birinde de 100 lirasını cukkaladım ihtiyacım olduğunda değil sadece muhabbet neyi abartıyosunuz anlamıyorumki gayet de efendi bi adam da siz galeyana getiriyosunz herifi paso sonra sequo şöyle böyle diyince biz yancı oluyoruz. he her desteklediğimizin yancısıyzı yani dfgsd ya bakın işinize hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 kedi boku mu yedin killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar