Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 7 gün ne ya sdfsdf, devam devam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 omuz bas omuzlar dar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Rasmon said: omuz bas omuzlar dar. http://img12.imageshack.us/img12/8099/tumblrmc5gtkctjf1rd16td.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 salon çirkinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 alla dar işte gördüğümüzü söylüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 bu adama birisi sporcu pozlarini ogretsin. koydugu resimden hic bisey anlasilmiyor ki yorum yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Sequo said: Hayvan gibi basmak ne ya. Nasıl bir deyim o ahaha. Gerçekten güldüm. Bişey diyeyim mi hocam 50 kg bench yap dese hiç korkmuyorum en fazla kaldıramam diyorum. Ama 10 KG tak benche dediği zaman götüm üşüşmeye başlıyor. Sete başlamadan saoğuk terler döküyorum. Değişik hareketler yaptırıyor her spordan geldiğimde pestil gibi yatıyorum kas ağrısından duramıyorum. Bu ne lan. Hayvan gibi basman lazım böööeeee diyenler bi çekilsinler lütfen kenara vallaha olay ağırlık değil. Kiloyu 10 tak dediğinde kaçasım geliyor a.k Bugün tamamen kol çalıştık triceps de birşey yaptırdı bana korkudan bunun adı ne diyemedim. Bidaha karşıma çıkmasın diye. 10 KG ile bide. offf offf. hayvan gibi basmak senin su yazdiklarin zaten be adam. ne sandin ki :) zurafami hayal ettin salonda. olabildigince performansli calismak illa 100 kg degil senin kendi kapasiten icinde elinden geleni yapmak.. eger su yazdiklarini yapiyorsan super iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Perfectionist said: Hayvanlar gibi basmasa bile diyet dogru ise oturdugu yerden kas yapmasi mumkun. Hatta dogal calisanlardan fazla bile kazanabilir. http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199607043350101 Adama elestiri yapacaktim ama diyetine dikkat et desem verir listeyi hizmetlisi hazirlar benden iyi makro ayarlar. Iyi calis desem adam musabik sporcuyla calisacak benden iyi idman cikarir. Kur aslinda gereksiz ilaclar iceriyor ama adam basarili olacak. Yarida birakmazsa goruruz. ne arastirdin be perfect :) devamli ordan yazi burdan link. eger anlattigi gibi calisiyorsa eyvallah zaten. bencede anavar winny clen sanki gereksiz uclu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 sana bi killer lazım seq poz ve motivasyon için. yemişm hocanı sdf ayrıca topicte so much lol var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 şaka ve motivasyon verme bi yana aradığında da söyledim ben de gh'li bi kür düşünmezdim ilk defa yapıcak biri için. hele kür için erken daha bu işte ve kendinde görmen gereken çok şey var. misal şu ağırlık konusunu kendin söyledin şu an giremiyorum üşeniyorum falan diye. kür belli bi noktaya gelmiş ve ilerleyemenler, kafası kırıklar, ya da bu işle azcık uğraşıp tamam gogo diye kısa yolu seçenler için önceden sporla uğraştığın için az çok anatomini biliyosundur. hani kaslanınca hoşuna gitmeyecek bir görüntü de olabilir mesala. sırf AHA GAS yaptım işi değil çünkü he aldın giriyosun falan artık başladın destekliyorum tabi herşekilde. güzel bir sonuç alacağını düşünüyorum. sen de memnun kalırsın umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 kaç para bu streoidler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 1 malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 seko kutu gibi adamsın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Kanuni said: bencede anavar winny clen sanki gereksiz uclu olmus. olur mu? anavar ve winny en pahalıları arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Kür 4. gün http://i.imgur.com/AXtRcnd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Buz gibi sulardan gelen steroid istiyor mu assdxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 önce kilo verip sonra başlsaydın daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 libido ne durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 sanki body kuru degil de, oroyini birakma kampi dorduncu gun giib cikmissin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 rehabitasyonu iyi biliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Gozler melullesmeye baslamis.. guzelll. Yakinda kramplar ve eklem kurumalari baslar 3. Hafta gibi.. gogus ger onlara ilersinde kaslar sertlesecek dusda yikanirken sert sert gelecek ele oh yes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bu olayın riskleri ne şimdi. adam küt diye yığılabilir mi mesela sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 sönüyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Olm ne rerörö ettiniz ya:) Az kaldı 3 ay sonra ağzınız yamulcak öm atacaksınız sürekli ne kullandın diye asudhasudh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar