SCelen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Selam, Yaz gelmesiyle birlikte bilgisayarım saçmalamaya başladı. 6 ay önce kasmayan oyunda bile şu an takılıyor. Sıcaklık değerlerine bakınca anladım ki işlemci aşırı derecede sıcak gibi geldi bana. Şu sıcaklık değerlerini bir yorumlayabilirmisiniz? Arka planda çalışan oyun varken çektim resimleri. PC özellikleri ve Sıcaklık değerleri aşağıdadır. http://i44.tinypic.com/oho9yc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 115c de ruyalarda bulusuruz bu isiyla kavusuruuuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Fani calismiyo ya da heatsink yerinden oynamis, toz kaplamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 fan gg olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 normal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Fan çalışıyorsa heatsink kanalları tozla dolmuştur denildiği gibi. Uzun kıllı bi yağlı boya fırçası alıp temizle. Hava tutma imkanı varsa hava tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 şimdi netten core temp diye bir program indirdim ve işlemci sıcaklığını ölçen ve iki tane rakam var. ikiside 47 48 49 arası değişiyor. bu durumda senin ki çok yüksekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 rubenis klima taktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 toshiba kompresörü var. alet kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 patlar o patlar kaç sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bu kadar boktan bi tema kullanmandan bilgisayar bile illallah etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 local network IP'ni sansurledigin iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 işlemci sıcaksa oyun yavaşlamaz. ekran kartı sıcaksa yavaşlar dolayısıyla sanmıyorum ısıdan dolayı olsun problem. ayrıca makine kapanmadığı sürece işlemcinin ısısının yüksek olması bir tehlike art etmez. sonuçta tüm işlemcilerin bir kill ısısı var, herhangi bir arıza çıkarmasın sisteme diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 evet abi. hatta ne kadar ısınırsa o kadar hızlı çalışıyor diye biliyorum. su 100°C' de mi kaynıyordu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Az daha zorla kıvılcım çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 benim alet 200 derece civarında coşuyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ne kadar ısınırsa o kadar hızlı çalışıyo da iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 oyunlarda anlık ve rastgele periyodlarla devam eden takılmalar, fps düşüşleri neden olur peki? hazır bahsi geçmişken sorim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 O fan direk gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 S3RHat o makina yanar haciiiii ii iiiii iiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 fan al fan. çok pahalı değil sessiz işlemci fanları, hem kafan s...lmez. ben aldım çok rahat ettim. idle 19C şu an. klima kapalıyken 25-26 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 o nebiçim masaüstü bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 merhaba, o işlemcinin yanına 2-3 tane patates, kabak, koy, salçasını, sarımsağını falan yapıştır, arzuna göre baharat da kullanabilirsin. 40 dk sonra pişmiş olur ve afiyetle yersin. (patatesler biraz geç pişebiliyor kontrol et çıkarmadan). afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 SpiderS_DangeR said: local network IP'ni sansurledigin iyi olmus. Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 samaella said: o nebiçim masaüstü bre denedim görünce, epey gereksiz abi sdf. çok cpu kullanıyor bi de dreamscreen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar