aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 gs'de baskanlar olene kadar kalmiyo zaten, ya zamani dolan secimde gidiyo, ya beceremeyen erken secime gidiyo. klup uzerinden cebine para atma durumu da yok, alisik oldugunuz seyler olmuyo pek diger takimlarda.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 moriarty said: aynı şey mi? o ses kayıtlarını dinledik. bu ses kayıtlarını dinledik mi? kaldı ki dediğin aslında sizi eleştiriyo daha çok. işine gelen tape işine gelen gerçek olayı. ergenekona inanmayıp buna inanmak. yazılı delilden sonuç çıkarmak. ha madem çok ciddisiniz bu kanıtlar konusunda, trabzonun seksen tane tapesi var şike yaptığına dair bizzat aynı davadan. neden kupa trabzona gitsin diye başınız götünüz ayrı oynuyo trabzonla birlikte kaç senedir? neden kimse kupa bursanın hakkı yazmıyor? ben şike olmuştur olmamıştırında değilim işin. aziz yıldırım mahkemede ben demedim bunları dinletin kayıtları dicekti o zaman dinlemek istiyomusunuz diye sorduklarında yok eheh lazım değil demicekti
barbu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 tabi canım. kendi hissedarını dolandırmak filan da yok. borsa manipulasyonu filan da yok. lol aquilada bile fanatik embesilliği çıktı lan. körü körüne aziz yıldırımın saçmaladığı şeyleri savunan FBliler gibi.
Remus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Ünal baktı basketbol felan filan para kaybettiriyor, sattı hemen takımı. Çileklere para yetiştirmek kolay değil.
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 sen sus lan önce watsaptan cevap yaz
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ya ben şikeyi kendim için değil takımım için yaptım diyen adamın savunulcak neyi var hala, tapede adı geçen hakemin maça verilmesi bile epic failken şunları konuşmak bile salakça
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ya yarim gram aklin yok, gelmis taraftarlik yapiyosun sagda solda okudugun anlamadigin seylerle, bi de laf atiyosun aptal aptal. coluk cocukla ugrasiyoruz bosuna.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 tamam aquila :) ahahah. şu olayda bile ünal aysalı savunanlar ile aziz yıldırımın sıçışlarında savunanları birleştirip bir takım taraftarı yapsak ya.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 moriarty said: sen sus lan önce watsaptan cevap yaz ordada saçma sapan bişeyler yazmışın
unity Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 aziz yildirim ve tayyip erdoganin yasadigi ulke bence komple kapatilmali
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 WaNTeD said: ya ben şikeyi kendim için değil takımım için yaptım diyen adamın savunulcak neyi var hala, tapede adı geçen hakemin maça verilmesi bile epic failken şunları konuşmak bile salakça adam öyle demedi o cümlede. cümle 2 satırsa o cümlenin 1 satırını dinlediğin zaman öyle bir sonuç çıkıyor. satırın tamamını dinlediğinde o konuşmada adamın dediği o değildi. adamı mantıklı eleştirin şikeciyse bile.
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Cons said: moriarty said: sen sus lan önce watsaptan cevap yaz ordada saçma sapan bişeyler yazmışın dayımı yolluyorum bi kessin götünü.
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 neyse ben daha topice uğramam alıntılara cevap yazmam paticik futbol basketbola geldi zaten boku çıktı yine topicin.
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Futbol sampiyonluklari gidince ana branslari basketbol olmustu ne guzel sdfg
Remus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 GS vs Mantık :) http://www.radikal.com.tr/spor/galatasarayin_ates_puskurdugu_hakem_recep_ankarali_kimdir-1197610 Hakem Recep Ankaralı, Beko Basketbol finallerinde Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker takımları arasında oynanan serinin ikinci maçında verdiği kararlarla Galatasaray camiasının büyük tepkisini çekmişti. Galatasaray yönetiminin "şaibeli hakem" olarak nitelendirdiği Recep Ankaralı'nın 7. maça da atanmasıyla ipler koptu. TBF'ye ateş püsküren ve seriden çekilen Sarı-Kırmızılılar'ın, Recep Ankaralı'yı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) şikayet edeceği öğrenildi. Peki Recep Ankaralı kimdir? İşte cevabı...
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 3-3 te seriyi kaybetmekten korkan takim durum 3-2 iken niye maca ciksin?
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 unity said: bu arada bu adam hakikaten yurekli adam. oyle 100 defa takimi cekerim, 50 defa bu dava onurumuzdur diyip %100 oranda doneklikle olmuyor bu isler. adam tam bir baskan. cekerim dedi ve cekti. oyle laga luga yok"hukukun hakim olduğu ülkelerde, spor dünyasının içinde olmaması gereken “şike hükümlüsü” bir şahsın, kurulları ve hakemleri baskı altına alabildiği bir düzende, sporda adaletten ve ahlaktan söz edilemez." yürek? " ve hatta Fransa ve Belçika başta olmak üzere istedikleri her yerde bu müsabakayı oynamaya amade ve hazır olduğumuzun bilinmesidir.."
Remus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 @liebe Senide AHİM'e sikayet edicekler, ne öyle post yazmalar felan.
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 FBnin açıklamayı hangi ergen yazmış harbi merak ettim çünkü komik olmuş.
Öne çıkan mesajlar