arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ahah GSyi savunmak aquila'ya kalmış. durum vahim.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 sagda solda ileri geri konusuyosun arkamdan, kiricam boynuzunu.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 eldar said: güzelim bir şampiyonluk eksik fazla, galatasaray'a koymaz. Ama şikeciliğiniz ebediyete kadar tescilli, üstelik bir tane kendini bilmezin yanlışı da değil. Adam hala başkan, resmen ahlak değerlerini yitirmiş şike destekçisi bir konumda fenerbahçe taraftarı.güzelim nedir ya hoslanmadigim hitap sekilleri tanissak neyse bıdı bıdı şököcö tököm lololo gerisi
eldar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 hehe adam şikeci olmaktan rahatsız olmuyor, güzelim dememden rahatsız oluyor. İşte ahlaksızlık kanıksanınca böyle oluyor. Tamam mı güzelim :).
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 eldar iticilikte çığır açtın tebrik ederim güzelim.
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Fistan said: 20 sene sonra kimse federasyon deplasmandaki maça seyircisiz cezası vermedi gs maça çıkmadı fener şampiyon oldu demeyecek 2013-2014 şampiyonu fenerbahce diye yazacak gs li olsam yönetime kızardım TAM TERSİ, 10 sene sonra 2014 basketbol erkekler şampiyonu kimdi diye sorsan kimse hatırlamaz. Final serisinde durum 3-3 iken son maçta takımı çekmişti Unal baskan hikayesini HERKES hatırlıyor olacak.
eldar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 şike yapanı destekleyeni gererim güzellerim :).
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 sostizm said: Fistan said: 20 sene sonra kimse federasyon deplasmandaki maça seyircisiz cezası vermedi gs maça çıkmadı fener şampiyon oldu demeyecek 2013-2014 şampiyonu fenerbahce diye yazacak gs li olsam yönetime kızardım TAM TERSİ, 10 sene sonra 2014 basketbol erkekler şampiyonu kimdi diye sorsan kimse hatırlamaz. Final serisinde durum 3-3 iken son maçta takımı çekmişti Unal baskan hikayesini HERKES hatırlıyor olacak. sanmıyorum :) ortaokulda okuyan bir cocuk girip gecmiş istatistiklere bakıcak wikiye falan bakacak :)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ŞAAAAMMPİİYONN yazık lan bu troll Ünalın aklına uyanlara, yarın çekip gidecek röpteşambırıyla arkasında batık bir kulüp bırakıp
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 20 yil daha boyle devam edicekse, turkiyede spor olsa nolur olmasa nolur.
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Fistan said: 20 sene sonra kimse federasyon deplasmandaki maça seyircisiz cezası vermedi gs maça çıkmadı fener şampiyon oldu demeyecek 2013-2014 şampiyonu fenerbahce diye yazacak gs li olsam yönetime kızardım 20 sene sonra 2013-2014 şampiyonluğu sadece sayı olacak, fb şu kadar şampiyon oldu diye. ama belki şu an, tbf'ndaki nasıl hitap etsem bilemediğim herifler biraz utanır da istifa ederler. ya da kendilerine çeki düzen verirler. ayrıca hatırlanır bazen bu tarz olaylar, galatasaray-modaspor yarım kupa diye aratırsan görürsün. anlamak istemediğiniz şey türk basketbolunun bu işten ağır bir darbe alacağı, hele hele gs şubeleri kapatma kararı falan almaya kalkarsa. beğenin beğenmeyin, euroleague'de başarılı sayılabilecek takımlardan galatasaray. gs-fb derbisinin de imajı fena sayılmaz avrupa penceresinden bakıldığında. hele bir de kadın basketi de düşüneceğiz falan demişler. tamam takım dağıldı sayılır ama yine de isim yapmışlardı tam falan. neyse tabi, inşallah öyle bir salaklık yapmaz bizim yönetim.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 anlamak istemediğiniz şey demişsin de benim anlamak istemediğin şey yok söylediklerin de basketbola zarar vereceği konusunda haklısın anlamak istemediğiniz şey derken kimse onlar onların mesajını alıntılarsan daha güzel olur
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 anlamak, istekle olan bisey degil.
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ya özellikle senden bahsetmiyorum tabi ki. bir sürü insan olaya "ŞAMPİYON FB ZAAAAAAAAAAA" veya "korkak gs, orkaklıkta çığır açtı" diye yaklaşmış, onlara diyorum ben. olay gayet ciddi ve gayet üzücü bence. bana kalsa tükürdüklerini yalasınlar, çıksınlar maça hala. ama yapacak bişey yok. yine söyleyeyim direk sana hitap etmek istememiştim o kısımda, benim hatam olmuş öyle bi fikir uyandırdıysa.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 olayın muhatabı fenerbahce değil federasyon biz niye sevinemiyoruz şampiyonluga ?
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Seride durum 3.5 AHAHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAHA
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Yalniz borsa cambazi unal basketbolda kuculmeye gidecekti en son, böylece 'biz yapmadik federasyon yuzunden kapattik subeyi' diye 50 sene aglar.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Turk basketbolu zarar goruyorsa sebebi yine gs. Can guvenligi yok diyip maca cikmamak nedir, sanki onceki maclarda fbli taraftarlar pusu kurup gs takim otobusunu tasladi.
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 şu maçın seyircili oynanması normal geliyosa size, benim diyecek pek birşeyim yok.
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Theridone said: Seride durum 3.5 AHAHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAHA fadsadasfa bu iyimiş
unity Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 siyasette AKP ile sporda FB ne kadar benziyorlar birbirine.
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 fizban said: Turk basketbolu zarar goruyorsa sebebi yine gs. Can guvenligi yok diyip maca cikmamak nedir, sanki onceki maclarda fbli taraftarlar pusu kurup gs takim otobusunu tasladi. Onu sadece elit gs taraftari yapar. Dikkat ettiysen ellerinde tas ve bordeaux sarabi vardi
loop Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Hırsızların birbirine benzemesi hiç şaşırtıcı değil. Hep çirkef, hep pislik.
Öne çıkan mesajlar