Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi 2013-14

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eldar said:

güzelim bir şampiyonluk eksik fazla, galatasaray'a koymaz. Ama şikeciliğiniz ebediyete kadar tescilli, üstelik bir tane kendini bilmezin yanlışı da değil. Adam hala başkan, resmen ahlak değerlerini yitirmiş şike destekçisi bir konumda fenerbahçe taraftarı.
güzelim nedir ya hoslanmadigim hitap sekilleri
tanissak neyse
bıdı bıdı şököcö tököm lololo gerisi
Mesaj tarihi:
Fistan said:

20 sene sonra kimse federasyon deplasmandaki maça seyircisiz cezası vermedi gs maça çıkmadı fener şampiyon oldu demeyecek
2013-2014 şampiyonu fenerbahce diye yazacak
gs li olsam yönetime kızardım

TAM TERSİ, 10 sene sonra 2014 basketbol erkekler şampiyonu kimdi diye sorsan kimse hatırlamaz. Final serisinde durum 3-3 iken son maçta takımı çekmişti Unal baskan hikayesini HERKES hatırlıyor olacak.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

Fistan said:

20 sene sonra kimse federasyon deplasmandaki maça seyircisiz cezası vermedi gs maça çıkmadı fener şampiyon oldu demeyecek

TAM TERSİ, 10 sene sonra 2014 basketbol erkekler şampiyonu kimdi diye sorsan kimse hatırlamaz. Final serisinde durum 3-3 iken son maçta takımı çekmişti Unal baskan hikayesini HERKES hatırlıyor olacak.

sanmıyorum :)
ortaokulda okuyan bir cocuk girip gecmiş istatistiklere bakıcak
wikiye falan bakacak :)
Mesaj tarihi:
Fistan said:

20 sene sonra 2013-2014 şampiyonluğu sadece sayı olacak, fb şu kadar şampiyon oldu diye. ama belki şu an, tbf'ndaki nasıl hitap etsem bilemediğim herifler biraz utanır da istifa ederler. ya da kendilerine çeki düzen verirler.

ayrıca hatırlanır bazen bu tarz olaylar, galatasaray-modaspor yarım kupa diye aratırsan görürsün.

anlamak istemediğiniz şey türk basketbolunun bu işten ağır bir darbe alacağı, hele hele gs şubeleri kapatma kararı falan almaya kalkarsa. beğenin beğenmeyin, euroleague'de başarılı sayılabilecek takımlardan galatasaray. gs-fb derbisinin de imajı fena sayılmaz avrupa penceresinden bakıldığında. hele bir de kadın basketi de düşüneceğiz falan demişler. tamam takım dağıldı sayılır ama yine de isim yapmışlardı tam falan.

neyse tabi, inşallah öyle bir salaklık yapmaz bizim yönetim.
Mesaj tarihi:
anlamak istemediğiniz şey demişsin de
benim anlamak istemediğin şey yok
söylediklerin de basketbola zarar vereceği konusunda haklısın
anlamak istemediğiniz şey derken kimse onlar onların mesajını alıntılarsan daha güzel olur
Mesaj tarihi:
ya özellikle senden bahsetmiyorum tabi ki. bir sürü insan olaya "ŞAMPİYON FB ZAAAAAAAAAAA" veya "korkak gs, orkaklıkta çığır açtı" diye yaklaşmış, onlara diyorum ben. olay gayet ciddi ve gayet üzücü bence.

bana kalsa tükürdüklerini yalasınlar, çıksınlar maça hala. ama yapacak bişey yok.

yine söyleyeyim direk sana hitap etmek istememiştim o kısımda, benim hatam olmuş öyle bi fikir uyandırdıysa.
Mesaj tarihi:
fizban said:

Turk basketbolu zarar goruyorsa sebebi yine gs. Can guvenligi yok diyip maca cikmamak nedir, sanki onceki maclarda fbli taraftarlar pusu kurup gs takim otobusunu tasladi.

Onu sadece elit gs taraftari yapar. Dikkat ettiysen ellerinde tas ve bordeaux sarabi vardi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...