Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ekşisözlükte şu anki reklamla mı alakalı , adblocka update geldi de o mu karıştırdı bilmiyorum da adblock açıkken chrome'da bembeyaz çıkıyor sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ne alakaymış dedim benimki de bembeyaz çıktı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 http://antik.eksisozluk.com/ abi şunu kullanın bunda sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 abin yesin seni şeker şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 düzelmiş şu an yok yok aynı beyaz ekran hala. İlk girdiğim an bir düzelmiş gibiydi ilginç:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bende sorun yok hiç, sabah da yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Şu an bende de düzeldi ya, anlamadım valla bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Bende de gidip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Ayarlardan Fanboy's Social Blocking List ve EasyPrivacy'i devredışı bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ObuzHapsever said: Ayarlardan Fanboy's Social Blocking List ve EasyPrivacy'i devredışı bırak. bulamadım o ayarları, neredeler? İlk gün süleyman şah üniversitesi diye bir üniversitenin reklamı vardı, bugün de fatih üniversitesi var. Onlar yüzündne oluyor galiba. edit: O dediğin ayarlar ad block plus ayarlarıymış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Uzantılardan Adblock seçeneklerine tıkla işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 onlar sonradan isteğe göre eklenen şeyler zaten, ben de yok onlar. Bir de dediğim gibi benim sorun adblock ile, adblock plus ile değil. Gerçi abp de aynı sorunu yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Bugün yine başladı bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Su adblock u yapan herife bu reklam verenler ne kufur etmistir ama ya. Resmen got oluyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 aynı sorun bende de var aket, beyaz sayfa çıkıyor bugün başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Eksisozluge gereken muameleyi yapmis adblock. Sene 2013, lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 demek ondan acılmıyor sabahtan beri, kimbilir ne reklamı koydularda bok oldu site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 butun siteyi icine falan almak lazim aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 dostum çok prosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ben bi ara onun için greasemonkey scripti yazmıştım da çok efektif olmuyor direk silmek adamı, ortada bi drama dönüyor ama herkes kendi kendine konuşuyor gibi bir ortam yaratılıyor o yüzden çok efektif değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar