oldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ezan okunmaya basladiktan sonra mi bittikten sonra mi oruc basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bence başladıktan sonra.. ama ezan bitine kadar yenilir deniliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 oruç ezan okunmaya başladığı anda başlar. ezan okunurken yememek gerekiyor. imsak vaktinde yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bitene kadar vaktin var mümin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 neden sordun şimdi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ofisde biri ezan okununca su icecektim vazgectim dedi televizyonda da sacma span bir dizide ezan okunuyor su icip yatalim dediler merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ezan okunsun bitsin 3-4 dk daha vaktin var nooblar bilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Fistan said: ezan okunsun bitsin 3-4 dk daha vaktin var nooblar bilmez hatta 10 dk falan. Buna ek olarak ezanı da bir kaç dakika erken okuyolar nolur nolmaz diye, 15dk falan ediyor toplam vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ezan süresinde yiyip içebilirsin. ama yapmasan daha iyi. lan ana ezan okunuyo unuttum dediğin zamanlar aban suya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 rahat rahat ye hacı ya ben allah olsam 3-5dk nın hesabını yapmam yani, gençler niyet etsin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 herkesin tek tek tutuluyo dakikalar allah tarafindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 siyah iplik beyaz iplikten ayrılıncaya kadar yiyip içebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 dünya saniyesiyle melekler yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Server hot update geldi dun gece.. Kartli sisteme gecis basladi artik. Revizyonlari takip edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 SekerPembe said: siyah iplik beyaz iplikten ayrılıncaya kadar yiyip içebilirsin o ney :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 SekerPembe said: siyah iplik beyaz iplikten ayrılıncaya kadar yiyip içebilirsin ne bu hurafe mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 cok mu zor google a yazip aramak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 wk demekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sabah namazının ezanı siyah iplikle beyaz ipliğin farkı görülebildiğinde okunur ama türkiye'de sabah namazının ezanı daha erken saatte okunuyor. insanlar daha erken saatte namaza çağırılıyor. yanlış zamanda sabah ezanı okunuyor yani. o yüzden ezan sırasında yiyip içebilirsiniz. bir sorun oluşturmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mc_Lovin said: sabah namazının ezanı siyah iplikle beyaz ipliğin farkı görülebildiğinde okunur ama türkiye'de sabah namazının ezanı daha erken saatte okunuyor. insanlar daha erken saatte namaza çağırılıyor. yanlış zamanda sabah ezanı okunuyor yani. o yüzden ezan sırasında yiyip içebilirsiniz. bir sorun oluşturmaz. ciddimisin bu konuda? neden peki böyle oluyor. ayrıca diğer ülkeler neden bir gün önce oruç tutmaya başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 her sene tartisalim bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 SekerPembe said: siyah iplik beyaz iplikten ayrılıncaya kadar yiyip içebilirsin oha anneannem gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bi de ben bişey sorcam. ben bi ramazan bi gün viski ile sahur yaptım. ertesi gün de oruç tuttum. kesin hill mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kesin hill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar