senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 elesso said: superonline kabloyu döşüyorda kablonun ucu gene ttnette. yurtdışına da kablo döşediğini sanmıyorum superonlineın. superonline, turk telekomdan bagimsiz cikiyor disariya. iki isp'de ayni transmisyon hattini kullaniyorlar ama. superonline tt'ye baglanip oyle cikmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 GERGE said: TTNET altyapisi bu da. TTNET ile stream bekleme. Uydunet'in 3 mbps Hulu'da 720p stream ediyor ama TTNET'in 8 mbps yapamiyor bazen. Bir sorun var onlarda. abi yeter gari uydunet stream performansı reklamın yau ahaha uydunet genelgeçer superior hizmeti veriyormuş gibi konuşup duruyorsun, rezaletin de ötesi olduğu yer o kadar çok ki halbuki ttnet'i sevdiğimden değil yeni de uydunet fanboysun resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taylocan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 arkadaşlar ben size bir bilgi vereyim...bu gece kuşu kampanyası şöyle..bu tarifeye geçiş gününün farkı alınıp o ayki normal ücrete ekleniyor.. üstelik 18 tllik damga vergiside 1 seferlik ödeniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 E her tarife öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 2002 den beri uydunet (eski adıyla ultratv) kullanıcısıyım bölgesel bakım/arıza sorunları haricinde hiç çıldırtacak bir sorunum olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bana bunu 9 tl ye vermek istedilerdi de almadım. şu an akk'nin 1/4'ünü doldurursam kendimi şanslı sayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bizim internet bundan. gece dizi oyun film ve albüm indiriyorum. memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar