Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sonra bunu buldum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-otomobil-gercin-grup-kiralik-ferrari-f-458-italia-112771326/pasif-ilan/#classifiedTitle eğlenceliymiş bu araştırma işi de lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Catze said: ne demek istedin orda anlamadım ki ? orası şirketin sitesi ya, f458 yok orada listeli demek istedim. sonra sahibinden de buldum bir ilan dur bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 o zaman şöyle bi soru sorayım bu ferrari ile ilgili. en son ne zaman dedi bu ferrari benim diye? ordan yola çıkıp yalan yakalıcam. banada müsade edin bende dedektiflik kasayım az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 zengin var, zengin var şimdi! bakın mesela şu zengin daha lüks bir araç aldığında iş makineleriyle eski ferrarisini kitap arasında çiçek misali ezip saklamış https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/6284_10151659313972459_99361594_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 diaboliq said: o zaman şöyle bi soru sorayım bu ferrari ile ilgili. en son ne zaman dedi bu ferrari benim diye? ordan yola çıkıp yalan yakalıcam. banada müsade edin bende dedektiflik kasayım az. bu ferrariyi catze tapledi başkasında skill kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 çocuğunu karıştırma ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 evet 2. kuddisi vakası olmasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 aquila said: Cocugu da cast ajansindan almis. dfgdsfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 olm işsiz misiniz lan adamın arabasıdır veya değildir size ne aq adam daha resim falan koymayacam size demiş zaten boş boş dramaya ne meraklı adamlarsınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Catze said: çocuğunu karıştırma +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 diger arabalarini da bulun madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 valla şu teklifimi çözümlese de hepimiz aydınlansak diyorum ben sonuçta ağaç taşımak kolay değil öyle zengun gerektiriyor! gerçi benim questlerime tepkisiz kalıyor kendisi ama, neyse coco said: Sequo said: aslında bu eyleme bir proses daha koysak da şu yalovadaki inşaat ve harfiyat altında kalan Atatürk ağaç müzesinde ki ağaçlardan kurtarabildiklerimizi taşısak ya bize önerilecek alana!? araç ayarlayabilirsin heralde hıms!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Coco iyi düşünüyor ya. Organizator özellikli biri. Sequ biraz daha dikkat et cocoya panpası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bence sadece 3.35 coupe sequonun çünkü projesi arabası diye baya bi modify etti onu(sonuçta kiralık araba olsa müdahale edemez) yani durumu 3.35 coupe'ye binicek zenginlikte yani öyle zannettiğimiz gibi aşırı uç'larda değil.Zaten e92 kasa 3.35 e binen adamda günlük 1000 lira savurabilir.Ama ferrariler,maseratiler falan hepsi bir oyundu dostlar safdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Adam araba alım satım işi yapıyordu yanılmıyorsam. Dönen sermayesinin bu arabaları kapsayabilmesi pek şaşırtıcı olmaz. Siz fakirler de anca atıp tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Akito said: Adam araba alım satım işi yapıyordu yanılmıyorsam. Dönen sermayesinin bu arabaları kapsayabilmesi pek şaşırtıcı olmaz. Siz fakirler de anca atıp tutun. iyi de f458 italia güncel olarak bende diyordu sanırım adam,e catzede güncel olarak kiralama şirketinde dedi araba,peki bu adam arabayı kiralama şirketine mi sattı yoksa tesadüf mü bunlar hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Akito dostum söz verdiğin kasideler, methiyeler nerede kaldı bekliyorum yok ne zaman gelecekler of yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Catze said: Abi siz hala bu adamın burada gösterdiği kadar zengin olduğunu mu düşünüyorsunuz ya ? Bir ciddi cevap verin Allah aşkına ? itali da doğru dürüst egzos olmadığında anlamlıydık panpa. ayrıca, araştırmacı patinin eline düşenin vay haline. bu forum çok örneğini gördü çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Abi siz saka gibisiniz ferronun plakasi G plakaydi ilk paylastigimda da suanda cekeyim isterseniz g plaka sadeve 1 k8s8 kullanabilir demek hangi kiralama firmasindan bahsediyorsunuz gram akliniz yok yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 o değil de ferrarinin önde plakası olmuo mu? nereye takıyorsunuz arkadaşım plakayı aydınlatın ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sahibi geldi tavuk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dworgian said: o değil de ferrarinin önde plakası olmuo mu? nereye takıyorsunuz arkadaşım plakayı aydınlatın ltfn Arkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo said: Yeni plakamıda aldım en sonunda fakirler hadi tam gaz devam edelim:) http://forum.paticik.com/read.php?62,6820679,6838472#msg-6838462 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo said: Dworgian said: o değil de ferrarinin önde plakası olmuo mu? nereye takıyorsunuz arkadaşım plakayı aydınlatın ltfn Arkaya ya tamam da arabalarda hem ön hem arka plaka olması gibi bir kural yok mu ben mi saçmalıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar