Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Joker eleman olmak

monoscope

Öne çıkan mesajlar

Yaptığım en büyük hatalardan birisi heralde. front-end asıl işim ama yok efendim audiolar parçalancak ben yaparım muhasebeciye evraklar götürülcek ben götürürüm, dükkanı sabah ben açarım vs.vs. Ama tabi günün sonunda çalışanların arasında en az maaşı ben alırım (1.5k civarı).

Bazen düşünüyorum malmıyım diye. Aralıkta askere gidicem sırf o yüzden çıkmıyorum işten ve sabrediyorum. Tüm patronlar mı çalışanı rüzgara karşı domaltmaya meraklı ?
Sosyal ağlarda paylaş

monoscope said:

Yaptığım en büyük hatalardan birisi heralde. front-end asıl işim ama yok efendim audiolar parçalancak ben yaparım muhasebeciye evraklar götürülcek ben götürürüm, dükkanı sabah ben açarım vs.vs. Ama tabi günün sonunda çalışanların arasında en az maaşı ben alırım (1.5k civarı).

Bazen düşünüyorum malmıyım diye. Aralıkta askere gidicem sırf o yüzden çıkmıyorum işten ve sabrediyorum. Tüm patronlar mı çalışanı rüzgara karşı domaltmaya meraklı ?

işi yapan ses çıkartmayan bulundu mu tabii ki üzerine yıkılır malesef
Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

yok be abi kurumsal şirketlerde bok. onlarda aynı şeyi yapıyolar ki çalışanlarına özellile de bankalar.

ya sektörüne göre de değişiyordur belki de.
diğer sektörleri bilmiyorum da, yazılım/network'te pek olmuyor joker eleman.
hadi networkte bi derece olabiliyor, çok zorda kaldıklarında git şurdaki dslam'a bi sen bakıver vs diyebiliyorlar da, yazılımda hiç yok o tür bişi. yazılımcı adam yazılmdan başka bişiden anlamaz zaten :) onun da etkisi var.
Sosyal ağlarda paylaş

heh işte bankalar zaten o sebepten bok çünkü benim şefim ziraat mezunuydu , müdürüm gazetecilik mezunuydu , ondan önceki müdürüm elektrik mezunuydu. yani aslında bankada çalışmak için iibf yada muadili fakültelerden mezun olmaya gerek yok. o sebepten herkes herkesin işini yuapabiliyordu. yaptığın işin köşeleri yoktu.

burdan mesaj da vereyim bari;
varsa yakınınızda iş hayatına atılaca olan , ne olur akıl sağlığı için ona bankacılıktan uzak durmasını söyleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...