monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Yaptığım en büyük hatalardan birisi heralde. front-end asıl işim ama yok efendim audiolar parçalancak ben yaparım muhasebeciye evraklar götürülcek ben götürürüm, dükkanı sabah ben açarım vs.vs. Ama tabi günün sonunda çalışanların arasında en az maaşı ben alırım (1.5k civarı). Bazen düşünüyorum malmıyım diye. Aralıkta askere gidicem sırf o yüzden çıkmıyorum işten ve sabrediyorum. Tüm patronlar mı çalışanı rüzgara karşı domaltmaya meraklı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 askerde öğretirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bu senin hatan.Orta ölçekli şirketler de işinle alakalı olmayan şeyi yapmayacaksın yoksa hep sen yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 nasıl döneriz bu noktadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 "Elimde iş var" de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ve sonra elini göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 1.5 k az degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kime göre neye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 monoscope said: Yaptığım en büyük hatalardan birisi heralde. front-end asıl işim ama yok efendim audiolar parçalancak ben yaparım muhasebeciye evraklar götürülcek ben götürürüm, dükkanı sabah ben açarım vs.vs. Ama tabi günün sonunda çalışanların arasında en az maaşı ben alırım (1.5k civarı). Bazen düşünüyorum malmıyım diye. Aralıkta askere gidicem sırf o yüzden çıkmıyorum işten ve sabrediyorum. Tüm patronlar mı çalışanı rüzgara karşı domaltmaya meraklı ? işi yapan ses çıkartmayan bulundu mu tabii ki üzerine yıkılır malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Askere gitmeyen yeni ise giren adama gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 küçük firmalarda çok normal joker eleman olmak. Genelde herkes her işe bakar, illa ki benim işim budur sabahtan gelip bunu yapar giderim olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 İşe yeni başlayan hemen herkesin başına gelir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bir iki kere s.ç batır sana verilen işi , bak ozaman bidaha veriyolar mı? benim klasik tatktikti bu. çok faydasını gördüm. kimse ses de çıkaramıyo sana işi batırınca çünkü iş senin işin değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 joker olmak istemiyorsanız kurumsal şirketlere girin. kimin ne yaptığını ne yapacağı belli, mis gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yok be abi kurumsal şirketlerde bok. onlarda aynı şeyi yapıyolar ki çalışanlarına özellile de bankalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Turkiyede kurumsal şirket mi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 diaboliq said: yok be abi kurumsal şirketlerde bok. onlarda aynı şeyi yapıyolar ki çalışanlarına özellile de bankalar. ya sektörüne göre de değişiyordur belki de. diğer sektörleri bilmiyorum da, yazılım/network'te pek olmuyor joker eleman. hadi networkte bi derece olabiliyor, çok zorda kaldıklarında git şurdaki dslam'a bi sen bakıver vs diyebiliyorlar da, yazılımda hiç yok o tür bişi. yazılımcı adam yazılmdan başka bişiden anlamaz zaten :) onun da etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 heh işte bankalar zaten o sebepten bok çünkü benim şefim ziraat mezunuydu , müdürüm gazetecilik mezunuydu , ondan önceki müdürüm elektrik mezunuydu. yani aslında bankada çalışmak için iibf yada muadili fakültelerden mezun olmaya gerek yok. o sebepten herkes herkesin işini yuapabiliyordu. yaptığın işin köşeleri yoktu. burdan mesaj da vereyim bari; varsa yakınınızda iş hayatına atılaca olan , ne olur akıl sağlığı için ona bankacılıktan uzak durmasını söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Yuh bankacı ziraat mezunu ne alaka lan ortama bak ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ziraat bankası nokta com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 benim bildiğim jokerlik güzel kızların yanındaki şişman yahut geylerle muhattab olma kahramanlıgını yapmaktır helal olsun gercek bir jokersen kutluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 en temizi grafiker olmak aslında kafa rahat sorumluluk yok server patlatma derdi yok falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 vur joker vur uzulme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sacindan tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 monoscope said: en temizi grafiker olmak aslında kafa rahat sorumluluk yok server patlatma derdi yok falan server patlayınca front end ci mi bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar