Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 3 arkadaş konuşuyo aralarında. Bi tanesinin (a) annesi rahatsızlandı ve doktora götürüldü. Doktorun söylediklerini diğer ikisine anlatıyor. Aralarından biri de (b) okumuş etmiş ama kütük modda akeepee adamı. a: doktor diyo ki 60 70 yaındaki bi kadının 17 saat susuz kalması sağlık açısından ne kadar doğru bilemiyorum. b: yani şimdi... a: ama b, o yaştaki insanın iç organınlarının çalışma sistemi tamamen farklı oluyomuş... a: 60-70 yaşına gelmiş birinin bu kadar uzun susuz kalması bence hiç doğru değil diyo doktor c: yaaani şimdi... b: ona bence doktor karar veremez a: eskiden insanların yaşama şeyleri böyle değildi. (yaşama süresinden bahsediyo) b: ben ona inanmıyorum, o tamamen inanca bağlı bişey kimse orucunu tut tutma diyemez. c: tabii ki yani... ben (içimden): BEYNİNİZE SÇAYIM LAN GERİZEKALILARRRR!!1 edit: 3'ü de üniversite mezunu bunların.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 benzeri dialoglar çok farklı platformlarda (farklı şirketlerde) gördüm, alt düzeylerde sadece.
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 sen de karışsaydın olaya, sessiz kalacağına.
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 A kişisi b ve c kişilerine bu durumu anlatması zaten başından saçma.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 karış*mak çok anlamsız abi, hele ki o insanlarla aynı ortamda barınmak zorundaysan, kötü olursun insanlarla gereksiz olarak. en güzelini yapmışsın sessiz kalmışsın, zamanı gelince yeri geldiğinde lafı koyarsın ama aynı adamla 3 yıl aynı odada oturacaksan kötü olmanın luzümü yok.
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 neden? a kişisi bence b'ye karşı yanına birini alsa gayet tartışmadan galip çıkabilirdi. naif bir insan olduğu için b karşısında sessiz kalmış. neden kötü olacak ki? güzel güzel anlatacaksın.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 tartışmadan galip çıkmak nedir abi, paticik mi iş dünyası.
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 vay emenike gören de holding'de yönetim kurulunda yapılan bir muhabbet sanacak. neymiş iş dünyası? haha
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Şimdi şöyle, a kişisi de akp yandaşı gibi (direkt söylemese de belli oluyo) c kişisi sadece muhafazakar, akepeci falan değil. Muhabbete girip sinirlerimi daha fazla bozmak istemedim bi de. Orda anlatmaya başlayacam, "17 saat susuz kalıp zaten böbreklerin eline veriyosunuz en başta, sonra kan kalınlaşıyor, bi de üstüne bir anda yemek yiyip, tansiyonu altüst ediyosun. sen bile gelince "başım ağrıyo yeaa" diyip duruyosun ondan sonra. bık bık bık." Çekilmez. Bu arada konuşanlar muhasebe departmanında. Biri muhasebe müdürü. Ufak bi şirket de sayılmayız.
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Ahaa bir saat olmadı salak karı tutmuş bana soruyor sen neden oruç tutmuyorsun diye.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 diyelim muhasebe departmanında çalışıyosun. muhasebe personelisin, daha 1. yılın deneyim kazanıyorsun. müdürle karşılıklı oturuyorsun, müdür mal mal konuşuyor verilen örnekteki gibi. dialoga girdin, adamı da bir güzel göt ettin, ağzını açamadı. sen kazandın argümanı. yanındaki adamlara da rezil ettin adamı. sonra? ne olacak yani, adam gelip elini mi sıkacak "ulan ne güzel anlattın, aslında ben hiç böyle düşünmemiştim, benim gözlerimi" açtın mı diyecek sanıyorsun. adam sana bilenecek, sana iş koyacak, patrona fısıldayacak, eğitimini, gelişimini yokuşa sürecek. her gün yüzyüze baktığın adamla odada sürekli bir fil olacak. soracağın şeyi soramayacaksın vs. vs. aşırı kurumsal bir şirkette olmayabilir fakat aile şirketlerinde, küçük - orta boyutlu işletmelerde bu olur. argüman kazanmakla olay bitmiyor kısacası. edit : OHA LAN NASIL ÖRNEKTEKİ İNSANLARI BİLMİŞİM AHAHAHHA
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ahah ben muhasebeci değilim ama :D
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 abii örneği okurken muhasebe departmanı canlandı direkt gözümde asdasdasd
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 mr hand muhasebeye yakın oturuyorsa gümrükçüdür, antrepo'dan malları çektiriyordur ? di mi lan
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Muhasebe insanın içini çürüten bi meslek abi resmen. Her şekilde. Şahit oluyorum birinci elden. Denetçisi de aynı müdürü de aynı... Adamlarda sorgulama araştırma merak yok. Sadece rakamlarla topla çıkar yapmaktan hayalgücünü öldüryolar resmen. edit: Hayır, bilgi işlem.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 öldürmeyen güçlendirir oruçtan ölen gördünüz mü oruç tutmayanlar daha çok yaşıyor ve vucudlarına zarar vermedikleri için daha sağlıklılar gibi bir çalışma varsa onlarla gel buraya çok da kolay araştırması yapılır, tez konusu
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 BlaCk said: hemen istifanı ver. Bu konuyla alakasız ama birkaç gelişmeyi bekliyorum, yoksa basacam zaten.
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bingildak said: tartışmadan galip çıkmak nedir abi, paticik mi iş dünyası. şunu imza yapayım asdf
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Bizim şirkette de 3 kişi tutuyor oruç... Allahsız şirket olmuşuz biz... ::o
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 doğal seleksiyonda elenecekleri günü bekliyorum.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 hücre yenilenmesi diye bir şey duydunuz mu ilk saatlerden sonra karbonhidrat tükeniyor daha sonra protein ve yağ yıkımı başlıyor iftar vakti yemek yiyince de yeni hücreler oluşmaya başlıyor tabi çok bilinçli beslenmek lazım sürekli yenilen durumda, hücre yıkımı fazla olmuyor ve sürekli üstüne ekleniyor oruçtan daha sağlıklı yaşam tarzları da var hızlı oruç olan spor yapmayı deneyebilrisiniz spor+düzgün yemekle vucudunu oruca göre daha fazla yorarak fit kalabilirsin ya da en güzeli olan hafif sporlar ve düzgün beslenme tutabiliyorsan da yılda bir ay oruç, onu da yapamıyorsan oruç insanı öldürüyor demesen yeterli herşeyden önce iftarda içilen suyu tadı çok güzel, baya bir süre unutamıyorsun o tadı
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 yaz sıcağında vücudumu saatlerce susuz bırakıyorum. mükemmel kondisyondayım.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Black-ice said: yaz sıcağında vücudumu saatlerce susuz bırakıyorum. mükemmel kondisyondayım. sporla aynı mantıkta düşün biri 1 saat sürüyor hızlı biri 16 saat sürüyor yavaş oruç tutan veya tutmayan o kadar insan var ki dediğim gibi çok kolay araştırması yapılır tutanla tutmayan arasında ne fark var
Öne çıkan mesajlar