Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patenciler!

Liebe

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

Ne bileyim mesela 550tl limit desem ? 500 veriyorsam bir daha almak istemem ama yeni birşey ( üç beş kuruş fazla veririm 1 kez alırım) ^^

Atıyorum onun yerine 200-300 tl'ye birşeyle başla , ileride kendini geliştirirsen 1000 tl'lik birşey almayı mı önerirsin bilemiyorum.

Ama tabi 200 tl lik roller la 500tl'lik roller arasında rahatlık,kolaylık,kendini geliştirme açısından arada fark varsa ucuzunu almak istemem.

şimdi tercih biraz sana kalıyor. genelde millet oxelo fit3 (140tl) tarzı ucuz paten alıp başlıyor kaymaya çünkü emin olamıyor insan 500 lira verip de ya 2 günde sıkılırsam diye. ben çok eminim çıkar dolanırım sürekli diyorsan paraya kıy tabiki arada inanılmaz rahatlık farkı oluyor.

patenim rahat olsun ayağım rahat etsin düz yolda dümdüz kayıcam diyorsan fitness tarzı paten alacaksın demektir. rollerblade spark 80 veya spark 84 öneririm. arasındaki fark ne dersen birisi 80 mm ötekisi 84mm soran olursa büyük teker daha çok küçük teker daha çok manevra kabiliyeti derler ama aradaki farkı anlamak çok profesyonel işi :) spark80 alüminyum frame ( tekerlekleri tutan kısım) daha sağlam ötekisine göre spark 84 biraz daha dandirik parça kullanıyor bildiğim kadarıyla.

ben 100 kilo halimle rollerblade spiritblade ( full plastik frame) kullandım açıkçası hiç bir şey olmadı patene ama her gören şaşırıyordu nasıl parçalanmadı ayağında hala diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...