Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wp-config.php'yi yanlışlıkla değiştirdim.


Seru

Öne çıkan mesajlar

siteyi webmatrix ile kendi bilgisayarımda tasarldım. daha sonra server bilgileri geldi ve tüm dosyaları ftp'dne server'a atarken mysql database ile aynı olsun deyi wp.config'i değiştirip ftp'ye atmışım. dolayısıyla şimdi bilgisayarım üzerindeki hazır siteye ulaşmaya çalışırken database hatası alıyorum.

server'daki site sorunsuz açılıyor fakat sanırım import export yapmadığım için şu an içi boş. webmatrix ile pc'mdeki siteye giremediğim için export da yapamıyorum. wp.config'i çalışır hale getirmek için ne yapmalıyım. bilgisi olan? thanks in advance guys.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu değiştireyim de ne database ismini ne şifreyi ne de kullanıcı adımı hatırlıyorum. sonuçta webmatrix sallamıştım ilk kurarken bilmiyordum da bu dosyanın bu kadar fatal olduğunu sonuçta çok aşina olduğum şeyler değil. server'a dosyaları atarken atmadan config'i değiştirdim. şu an pc'deki config dosyasında server'un database'nin bilgileri var. dolayısıyla ulaşamıyorum local'deki siteye database hatası veriyor.


bu şifre ve bilgilere bakabileceğim bir yer var mı? ya da webmatrix'den nasıl yeni kullanıcı açarım bu çözüm olur mu? Hepsiini geçtim server'da tüm dosyalar olmasına rağmen aktif olmuyor import yapmadan bunu nasıl benim pc'dkei gibi hale getireblirim ince bi ayarı var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

khazadum said:

Webmatrix database tuto

şurda bi tuto var. Webmatrix database yöneticisini nasıl kullanırım diye. Webmatrix kullanmadım daha önce ama yukardaki video'dan database ile ilgili bilgilere erişebilirsin sanırım.


bu kadarını ben de çözdüm ama database'den kullanıcıya giremiyorum şifre ve user farklı olduğu için hata veriyor.



yani bu işin başka bi yolu yok mu mesela dosyaları siteye attıktan sonra export import haricinde siteyi aktif etmenin başka bir yolu var mı wordpress'de? o şekilde de işimi görür. tüm dosyaları gereken herşey server'da ama import yapmadığım için siteyi göremiyorum?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

phpmyadmin pluginleri var, plugin kurmayı becerebiliyorsan ordan hiç olmazsa database adı kullanıcı adı gibi şeylere erişme imkanın olabilir. yani dosyaları klasöre attıktan sonra aktif etmeyi başarabilirsen olur bu da tabi.
aklıma başka bir şey gelmiyor bile.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...