Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 dasaaa said: bingildak said: Noyzura said: whey protein alsana 3kg bu mübarek zamanlarda ne makbüle geçer. ayrıca, Dynamickin ağzından söz çıktığınd bitiyor mu direk herşey. Bence fikrini söylemiş ama bunu söylemesi harfiyen uymamızı gerektirmez. noyan bak sequo izmirde tatildeymiş, adreslerini öğren, evlerinin kapısının önüne yat. çok tatlı allah bağışlasın bir çocukları da var anladığım kadarıyla, ona şebeklikler yaparsın, kedi boku falan yer eğlendirirsin insanları, onlarda sana kıyamaz akşam yemeğinden artanları kapının önüne koyarlar, güzel güzel karnını doyurursun. paticikte sequo dışında para dağıtan bir kişilik yok. dün Dynamick adamdan rica etti, o bıraktığını söyledi. genel yöneticinin herşeyi banla yapma zorunluluğu yoktur, rica etmiş ama o YAPIN demek oluyor. of kraldan çok kıralcı. paranız yerine sizi yiyeyim eminim kedi bokundan daha lezzetlisinizdir asdfg
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 yürü be spiritüel lider, parasıyla değil mi, veririz yersin* lezzetle.
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Laorx said: Noyzura'nın kaç tane fake account'u var acaba. 0 . ama paticikte 3 accountum daha var eski ama ikisinin şifresini hatırlamıyorum.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Akito said: Sequ görev veriyor noyzura yapıp parayı alıyor da itiraz eden kitleye ne oluyor ? Bence onlar halen iptal edilen quest peşinde. Hergün bir tatlı kaşığı deniyorlar. Sen neyin peşindesin peki? Kaşık küçük geldi de kepçe mi arıyorsun?
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 kraldan çok kralcılıkla ne alakası var?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 o kadar romantiksen paraya gerek duymayan sürprizler yap? hani biz kaptalist düzenin çarklarında ezilirken sen özgürdün ya bir yolunu bulursun diye düşünmüştüm, bizimki peçete romantizmi olduğundan değil parasız, paralı romantizmi bile anlayamayız
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 abi hep mi yuatacak enerji lazım
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bence herkes en azından bir tane sequo questi yapmalı durumu anlamak için. Hani herkesin zengin olmak için sürekli birilerinin tüm zamanını ve emeğini sömürdüğü bir dünyada Seqou gibi zevkine, eğlencesine random questler yapan biri gerçekten çok renkli biri. bu questlerden sonra gerçekten zengin olmayı istedim çünkü parayla alışılmışın dışında çok eğlenebileceğimi farkettim. Bende paticikte questler yapmak istiyorum. Alınma Seqou hani fikiri senden aldım ama çok daha ilginç ve herkesi sürükleyecek questler yapma niyetindeyim ;)
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 şahsen borcum var biyere kapatmak için q'ları kollamaya deavm ediyorum fghf 100 lira aldım kaldı 250lira
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 aa öyle demeyin adam paraya karşı.sizin gibi para için yıllarca okuyan aptal insanlardan değil,özgür.arada para için özgürlüğünden ödün verip seqonun oyuncağı oluyor da kimse buna karışamaz O KAFASININ İSTEDİĞİNİ YAPAR SDFSDF
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 neler neler yaptırtacam böyle zaten kostümcüm falan v.s. off quest itemlar yollatıp öyle yaptırtacam. Mesela taksimin ortasında shaolin mon kostümüyle danslar. Boğa heykelinin üzerinde yoga. Erotik questler falan .. oh oh ;D sadece bu yüzden bile zengin olabilirim ;D
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Birinin idealleri ve çelişkileri ile ilgili tartışacaksanız veya o kişiyi eleştirecekseniz, keşke lise terk seviyesinde argümanlar ve tavırlar sergilemeseniz.
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ULAN QUESTLERİ YAPAN 3 KİŞİYİZ ZATEN SEN ONLARI KİME YAPTIRIYON AKFASD YET
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 yok ya 5 kişi falan olduk. birde isteyip de yapamayanlar var. Birde benim questlerimin sosyal sorumluluk yönü de büyük olur ya. Tinerci gençlere yemek ısmarlayıp hayat hikayesi anlattırmacalar. Huzur evinde wisdom kovalamalar. Akıl hastanesinden tuhaf ve anlaşılması güç dialoglar getirmeler. Hayvan barınaklarında kurtlarla dans v.s.. Spor bölümünde aslanlara da çoşkuyu vericek challangelar falan. Hem mekan falan tutarım böyle olimpiyat tadında işlere de girişirim. Patiler gelir içer çoşar v.s. ;)
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bence fikirler çok güzel, keşke şu tavırla şu tarz şeyler yapsa insanlar.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 tutarsızlık konusunda örnek bir vatandaş kendisi
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 oyun turnuvaları da düzenlerim ya. ama old school böyle quake 2 , unreal , hl opposing force deathmatchları falan. dota maçları , age of empires hatta paticik uo serverını aktif ederdim. role play üzerine alırdı ama bir pvp areanası olurdu. haftanın şampiyonuna ödül falan. role play kısmında da int gerektiren questlerle ödül falan verirdim.
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 BabacumMostors said: tutarsızlık konusunda örnek bir vatandaş kendisi en basit anlamda mutlak tutarlılık bence insanın kendisini gereksiz yere kasmasından ve kendi olmaktan vazgeçmesinden başka birşey değil. milyarlarca insan ve anlayış var. hepsine göre tutarlı olmak için gerçekten çok kasman lazım. ne gerek var ? hiç eğlenceli değil.
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Killer said: tamam lan fakir hayal kurma asdas bu aralar çok taktım ya ne zaman ezan okunsa böyle o arapça sözlerden bir yerde sanki iki defa "HayYyyaalll EtsanaaağĞğğğğ" diyor . hayallere dalıyorum güle güle ;D
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ASDFPĞDKOGASD OLM ZENGİN KADIN BULAMADIN MI KENDİNİE SPİRİTMOD
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Killer düzgün yazamıyo musun? Capssiz salya akıtmadan falan.
Öne çıkan mesajlar