quixef Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Bioshock: Infinite denmiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 tam Dishonered denmesine çemkirecektim Mass Effect 3 denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Dishonored in nesine çemkirecektin ? Burda yazılan çoğu oyundan daha fazla oynanması gereken bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 tallboylardan tek yemiş gelip çemkiriyo işte burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ps3 de cıkmamıs , sadece pc de olan bknz : SC tarzı civ5 tarzı ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 BlaCk said: olabilir aga, zevk meselesi tabi. Kimisi çok seviyo Skyrim'i ama benim için oyun hayatımda oynadığım en kötü oyunlar top 5 e kafadan girer. yanlış oyunu oynamışsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 evet çok yanlış bir oyundu hakkaten berbat ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 off skyrim dendikçe o dandik atak patternleri ve shield tossu geliyor gözümün önüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 skyrim combat çok kötü zaten. ama işte adamlar oyunu sattırdı. iyi pazarladılar.müzikleri başarılı ve dünyası güzel ama o kadar sadece. fiyatının hala 20-60 dolarlar arasında gezmesi terbiyesizlik. ne oyunlar 4 dolara düşmüşken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Sana tavisye edeceğim iki seri var. Birincisi Witcher serisidir. Senaryo ve sürükleyicilik çok çok başarılı, özellikle 2. oyun, ilk oyunda çok iyidir. İkincisi ise Dead Space serisidir, 3 oyunu da al oyna derim, film gibidir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 deux ex: human revolution'u oynamadan önce diger deux ex'leri oynamak gerekir mi ? hikaye olarak baglayıcı bir yönü var mi, ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Guzel konu Bloodlines Kotor serisi Dead space serisi Bioshock serisi Dishonored System shock 2 Hangisine dalayim ? Combat rpg vs onemli degil istedigim saglam hikaye ve yaratilmis dunya.. Thx Ps: liste disindakilerde olur ama no elf dorf fantasy dragon atm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 bioshock 1 dishonored bloodlines. onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Bioshock 1 mi sadece ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Bioshock Infinite oynayın film gibi oyun.1 ve 2 den bağımsız ayrıca ayrı bi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Adam son 4-5 yıl demiş System Shock falan demişsiniz. Oldu olacak Doom falan da deyin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Ben kendim kendime yazdim yahu ? 4-5 seneyi gec.. Listeden hangisi seklinde.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Bioshock infinite hikayesi (tu) 1920lerde geçen, jingoismle eugenicsle bezeli steampunk distopya hikayenin elizabeth derinliğinde female protagonist üzerinden anlatılması... James cameron şu yukardaki filmi çekse insanlar filmi seyrederek mastürbasyon yaparlar, film kafadan kült olur falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 bioshock o zaman. serisine basliyorum. thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Kanuni said: Guzel konu Bloodlines Kotor serisi Dead space serisi Bioshock serisi Dishonored System shock 2 Hangisine dalayim ? Combat rpg vs onemli degil istedigim saglam hikaye ve yaratilmis dunya.. Thx Ps: liste disindakilerde olur ama no elf dorf fantasy dragon atm... Şu sırayla gitmeni tavsiye ederim: Bioshock 1, Bloodlines, Dishonored, bu üçlü çok net. Sonra da Bioshock: Infinite. Bunlar tahmin edemediğim bir aksilik çıkmazsa seni en fazla tatmin edecek oyunlar. Bioshock 2'yi es geçebilirsin. System shock 2 ve Dead Space serisine hiç bulaşma. Kotor 2'ye öbürlerini bitirirsen, canın SW çekerse bakarsın. Hikaye kontenjanından tavsiye edilecek bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 bloodlines dediğiniz Vampire the Masquerade: Bloodlines mı ? son 4-5 yılda çıkmadı ama bundan başka oyun duymadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Cok saol arcane bioshock 1 e basladim.. Ya aslinda son 4-5 sene diilde klasikler ozellikle, hikaye ve dunyasi onemli.. En kolayda oynuyorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 arcane said: Kanuni said: Guzel konu Bloodlines Kotor serisi Dead space serisi Bioshock serisi Dishonored System shock 2 Hangisine dalayim ? Combat rpg vs onemli degil istedigim saglam hikaye ve yaratilmis dunya.. Thx Ps: liste disindakilerde olur ama no elf dorf fantasy dragon atm... Şu sırayla gitmeni tavsiye ederim: Bioshock 1, Bloodlines, Dishonored, bu üçlü çok net. Sonra da Bioshock: Infinite. Bunlar tahmin edemediğim bir aksilik çıkmazsa seni en fazla tatmin edecek oyunlar. Bioshock 2'yi es geçebilirsin. System shock 2 ve Dead Space serisine hiç bulaşma. Kotor 2'ye öbürlerini bitirirsen, canın SW çekerse bakarsın. Hikaye kontenjanından tavsiye edilecek bir oyun. kotor 2 o listedeki bütün oyunları göt cebinden çıkarır sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 S-H said: bloodlines dediğiniz Vampire the Masquerade: Bloodlines mı ? son 4-5 yılda çıkmadı ama bundan başka oyun duymadım hiç. Bu mesajı görünce düşündüm de, oha, nerdeyse 10 yıl olmuş oyun çıkalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Sparkcaster said: arcane said: Kanuni said: Guzel konu Bloodlines Kotor serisi Dead space serisi Bioshock serisi Dishonored System shock 2 Hangisine dalayim ? Combat rpg vs onemli degil istedigim saglam hikaye ve yaratilmis dunya.. Thx Ps: liste disindakilerde olur ama no elf dorf fantasy dragon atm... Şu sırayla gitmeni tavsiye ederim: Bioshock 1, Bloodlines, Dishonored, bu üçlü çok net. Sonra da Bioshock: Infinite. Bunlar tahmin edemediğim bir aksilik çıkmazsa seni en fazla tatmin edecek oyunlar. Bioshock 2'yi es geçebilirsin. System shock 2 ve Dead Space serisine hiç bulaşma. Kotor 2'ye öbürlerini bitirirsen, canın SW çekerse bakarsın. Hikaye kontenjanından tavsiye edilecek bir oyun. kotor 2 o listedeki bütün oyunları göt cebinden çıkarır sori. kotor 2 göt cebinden ancak publisherdan gelen ültimatom çıkarır. ben de sen böyle bir insan olduğun için hakikaten üzgünüm. keşke ailen iki haftalık olmadan iade etseymiş veya internet erişimi olmayan bir aile ile bebekler karışsaymış. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar