knox Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 biraz fazla iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 biraz daha kalabalık olsun, daha fazla esnaf olsun al sana blade-runner :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 29.99 $ mış, çıktığı hafta %10 indirimli olucakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 abi cyberpunk neden bir uzak-doğuda ki bir şehirde geçmek zorunda. bir hongkong, tokyo falan neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 neden olmasın? orada geçmeyen de var tonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 e bütün dev/efso elektronik firmaları uzak doğu kökenli. (olmayanlar da made in çayna) dolayısıyla "oo cyber-kun, nasılsın?" oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 early access açıldı bugün, grafikler efsane olmuş. shadowrun filan kapasın kepenkleri. ilk defa iyi grafikli bir ks oyunu gördüm, divinity'i saymıyorum onların parası vardı. isteyince oluyormuş demek. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=355091552 44tl bize, ks'ten filan almayan varsa fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 grafikler sahane olmus, engine unity sanirim ama adamlar dibine kadar kullanmislar. 10 dakika oynadim, begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Sam sen backlemis miydin bunu? Gameplay nasil onu yazsana muh graphics cekene kadar sdfsd onu ss'e bakinca anliyoruz zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 backledim, gameplay deneyecek kadar oynamadım çünkü direkt görevin ortasına atıyor early access ama bayağı syndicate gibi yapmışlar gördüğüm. caddeler kalabalık, polis devriyeleri geziyor arada. çevrede hacklenecek geçiş noktaları, cctv kameraları var. silah satın alınabilen noktalar vardı. karakterler ayrı sınıflar işte. harita büyük bayağı. objective seçince minimap'te sonar gibi pingliyor aynı syndicate gibi, onu görünce zaten nostalji yaşadım bayağı. sadece herşeyi maxladım diye grafikler yavaştı ama düşürürüm olmazsa napalım. olmuş gibi bayağı ama combat'a girmedim. steam yorumları da olumlu gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Bu oyun çıktı sanırım, çıkma tarihi ne eğer çıkmadıysa? Demosunu filan da bulamadım ya oynayıp bakacaktım,güzelse alacaktım. Boşu boşuna para basmak istemiyorum, oyun nası görmek istiyom ilk başka :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 early access, betada hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ne zaman çıkıyo sam üstad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 kesin tarih yok ama 2015 içindedir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 oyunun suan ki durumuna bakalirsa, 2015 fall diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 şurda preview yapmışlar: http://www.entertainmentbuddha.com/satellite-reign-hands-on-preview/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Ne zaman geliyo beklemekten iflahim kesildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 şurda preview yapmışlar: http://www.capsulecomputers.com.au/2015/01/satellite-reign-preview/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=cVw9NiOGnNk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Hnngggg...28 Agustos...early access'ciler ses verin nedir durum? http://www.youtube.com/watch?v=5L3AeCib1F8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Release Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 ya pardon sormuştun da yazmayı unutmuştum, en son geçen ay baktığımda daha release olacakmış gibi durmuyordu pek ama bir ayda 3 build filan çıkmış. launch sürümüne bakıp tekrar yazarım. trailer çok iyi yalnız, ea'in bi sıkımlık aklı olsa şu adamlarla anlaşma yapardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 muthis bir trailer cidden. umarim beklentileri karsilar oh be yazin olulugu bitiyor sonunda, yavas yavas geliyor oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 arkadaşlar oyun gelince söyleyin biz de oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 oo çalan parçada çok güzel lam trailerdaki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar