Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satellite Reign: Syndicate spiritual successor

Sam

Öne çıkan mesajlar

early access açıldı bugün, grafikler efsane olmuş. shadowrun filan kapasın kepenkleri. ilk defa iyi grafikli bir ks oyunu gördüm, divinity'i saymıyorum onların parası vardı. isteyince oluyormuş demek.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=355091552
44tl bize, ks'ten filan almayan varsa fyi.
Sosyal ağlarda paylaş

backledim, gameplay deneyecek kadar oynamadım çünkü direkt görevin ortasına atıyor early access ama bayağı syndicate gibi yapmışlar gördüğüm. caddeler kalabalık, polis devriyeleri geziyor arada. çevrede hacklenecek geçiş noktaları, cctv kameraları var. silah satın alınabilen noktalar vardı. karakterler ayrı sınıflar işte. harita büyük bayağı. objective seçince minimap'te sonar gibi pingliyor aynı syndicate gibi, onu görünce zaten nostalji yaşadım bayağı.

sadece herşeyi maxladım diye grafikler yavaştı ama düşürürüm olmazsa napalım. olmuş gibi bayağı ama combat'a girmedim. steam yorumları da olumlu gördüğüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
ya pardon sormuştun da yazmayı unutmuştum, en son geçen ay baktığımda daha release olacakmış gibi durmuyordu pek ama bir ayda 3 build filan çıkmış. launch sürümüne bakıp tekrar yazarım.

trailer çok iyi yalnız, ea'in bi sıkımlık aklı olsa şu adamlarla anlaşma yapardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...