Smith Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 bak bence olay şudur matrix içi matrix yoktur ama matrixin yaraticisi denilen herif kendide bilmeden aslinda bir matrixin içindedir ve tesadüfen iki matrixin chosenide Neodur....Yani herşeyin bir kurgusu ve sistemi olduğu anlatilmaya çalışılabilir. Bence Neonun orda o hareketleri yapabilmesinin nedeni budur. Iki tarafinda choseni..[hline]This is our war and we are the soldiers.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smith Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Nasi insanlar matrixin varoldugunu bilemiyorlarsa matrixin yaraticisida baska bir matrixin var oldugunu bilmiyor bu matrixler tanri katina kadar suruyor ve orda sona eriyor... (Cok mu abarti oldu yoksa mantiklimi?)[hline]This is our war and we are the soldiers.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 zaten bi sürü topic var bu konu hakkında..[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 evet diğer başlıklara bakabilirdin, fazlasıyla tartışıldı.. yaklaşma bak ama elini arkanda tut aman diyim.. ;)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smith Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Sadece dier topicler çoğaldi gittikçe bunda devam ederis die dusundum dusunduklerinizi yazarsaniz memlun olurum.....[hline]This is our war and we are the soldiers.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 zauhaha hay zokayım matrixinize emi :) matrix çıktı vizyon bölümü açıldığından beri almadığı kadar mesajı 3.gün de aldı bütün matrix topiclerinin garbage a kaldırılmasını diliyorum :)[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 da niye sırf bunu söylemek için account açmışsın gibi bi izlenim oluştu bende acaba? adının altındaki baloncuklardan olabilir... hmm. neden böyle bişey yapmış olabilirsin ki?[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Sonunda matrix sandığımız olay bilgisayar oyunu çıkacak hepimiz patlıcaz ahan. Hatta patlama Efektide yapayım *BOM*[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Kim bağlamıştıda çözüldü?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: DeMiRMaSKe, 23 May 2003 00:26 tarihinde demiş ki: Sonunda matrix sandığımız olay bilgisayar oyunu çıkacak hepimiz patlıcaz ahan. Hatta patlama Efektide yapayım *BOM*[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for? ben diyorum ki salak keanu kendini bilgisayara bağlamış yapay tecrübe merkezi gibi bi yerde takılıyo ööle...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: Smith, 22 May 2003 23:22 tarihinde demiş ki: Sadece dier topicler çoğaldi gittikçe bunda devam ederis die dusundum dusunduklerinizi yazarsaniz memlun olurum.....[hline]This is our war and we are the soldiers.... memlun= memnun This is our war and we are the soldiers = This is a war and we are soldiers[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: Grudge, 22 May 2003 23:59 tarihinde demiş ki: da niye sırf bunu söylemek için account açmışsın gibi bi izlenim oluştu bende acaba? adının altındaki baloncuklardan olabilir... hmm. neden böyle bişey yapmış olabilirsin ki?[hline]Endure. In enduring, grow strong... akLın yoLu bir tabi. Okurken aklımdan direk bu geçiyodu da şimdi kasıp yazamam diyodum hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 benim düşüncem şöyle agent smith neo ya senin içinde benden bişiler var dedi. neo zaten büyük bi beyin kapasitesine sahip. ve içindeki bu parçayla 2.nin sonunda o makinaları yok etti[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ahah grudge'ın dedii gibi çıktıını düşünmek bile istemiyorum.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bence de neo uyuyo 3.filmin sonunda uyanıcak..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Dygrogrand, 23 May 2003 23:50 tarihinde demiş ki: bence de neo uyuyo 3.filmin sonunda uyanıcak..[hline] abi deli saçma olur ztn ilk filmin başında uyuyodu dimi.........anaaaaaa..........ay çok gerizekalıca olur espri yaptığını zanneden wac bilmemne biraderleri gırtlaklarım!!!!![hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bence matrix yazışın alasıdır :)[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 reloaded ın dvd screenerını buldum. filmi ben bi hatmedeyim. o zaman daha detaylı yorumlar yaparım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mysterio Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 The Matrix: Revolutions..... Son 5dk. olaylar çözülecek, heyecan doruk noktasında.... Ekran kararır, açılır. Mr.Anderson kanepesinden doğrulur: "Çok garip bir rüya gördüm. Sanki gerçekti! Amaan sktiret matrixmiş what is matrix lann"[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Mysterio, 24 May 2003 01:06 tarihinde demiş ki: The Matrix: Revolutions..... Son 5dk. olaylar çözülecek, heyecan doruk noktasında.... Ekran kararır, açılır. Mr.Anderson kanepesinden doğrulur: "Çok garip bir rüya gördüm. Sanki gerçekti! Amaan sktiret matrixmiş what is matrix lann"[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin... HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 matrix3 Smithde aşmış oluyor hatta Smithler sıraya diziliyor 1tane smithlen Neo dövüşüyor.Neoylan smith aynı anda birbirlerine vuruyorlar 2side ayrı yerlere uçuyor Smithde azıcıgından kaçık biri oluyor 3de[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Mysterio, 24 May 2003 01:06 tarihinde demiş ki: The Matrix: Revolutions..... Son 5dk. olaylar çözülecek, heyecan doruk noktasında.... Ekran kararır, açılır. Mr.Anderson kanepesinden doğrulur: "Çok garip bir rüya gördüm. Sanki gerçekti! Amaan sktiret matrixmiş what is matrix lann"[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin... ahaha :D :D :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Mysterio, 24 May 2003 01:06 tarihinde demiş ki: The Matrix: Revolutions..... Son 5dk. olaylar çözülecek, heyecan doruk noktasında.... Ekran kararır, açılır. Mr.Anderson kanepesinden doğrulur: "Çok garip bir rüya gördüm. Sanki gerçekti! Amaan sktiret matrixmiş what is matrix lann"[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin... aynen bilg başında uyancak[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ya da "ben mesihim imana gelin materyalist dünyanın zavallı insancıkları" diyecek ve vaşovski biraderler matrix bible'ı piyasaya sürüp bill gates'ten daha zengin olacak..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smith Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Dygrogrand, 23 May 2003 23:50 tarihinde demiş ki: bence de neo uyuyo 3.filmin sonunda uyanıcak..[hline] yok aslinda 3. filmin sonunda neo uyanio ve hayatina normal bi şekilde devam edio bunlarin hepsi ruyaymış felan çocuk filmi gibi....[hline]Mr. Andersson suprise to see me ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar