BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Dehşet bir maç oluyo ispanya-italya uzatmalara kaldı inanılmaz final maçı gibi pati uyuma
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Süper maçtı. 4. devre başında İspanya bitirdi diyordum ben de :)
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Finlandiya'ya yenilerek başladık,şaftımız kaydı ama adamlar ne takım kurmuşlar.Helal olsun.
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Ihsan bayulken ne bos yorumcu ya uyuz etti turnuva boyunca
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 İhsan Bayülken bir Hidayet veya Turgay Demirel kadar beladır Türk basketbol kapalı kutusunda. Adam basketbolu bilmiyor, yanlış bir şekilde öğreniyor izleyen çocuklar ahah
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 doğuş un sponsorluğu yüzünden, işler boka sardı diyorlar, varmı aslı?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ben de öyle düşünüyorum biraz. her sene ntv garanti falan reklam yapardı. bu sene 0 reklam 0 ilgi. bir şeyler dönüyor arkada.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 reklamla oynanan oyunun ne ilgili var?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 şöyle toplumsal bir destek oluşmadı yani takımın üstünde. malum duygusal millet olduğumuzdan biraz gazla oynuyor bizim oyuncular. meraklısı haricinde kimse ne olup bittiğini bile anlamadı ülkede. bir buçuk aylık kamptan sonra bile 0 motivasyonla oynamalarını buna bağlıyorum biraz. sonra cenk akyol mevzusu. takım içinde buna çok bozulan ama laf etmeyen insanlar var. hidayetin göt göbek yapması ama hala liderliği ona vermeleri vs. berduş bir hali vardı yani takımın. belki gündem olsa bunlar toplum baskısıyla dengelenebilirdi.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 dreagloth said: reklamla oynanan oyunun ne ilgili var? Maddi manevi lölölölö. Primlerin kaynağı sponsorlar büyük ölçüde, no totti no party durumu oldu malesef paranın ucunu göstermeyince
Öne çıkan mesajlar