kavurma Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 12 mal adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 lan italyan seyircilerin bazıları orta parmak falan yapıyorlar,kime yapıyorlar?zaten eziyorlar lan takımı?!uyuz oldum valla!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 abi,şu saatten sonra adamları tamamen dış atışa zorlasınlar.takımı uzatmalı koç bence.nasıl olsa atıyor herifler,içeriden ve dışarıdan.bari semih,ömer,kerem gönlüm aynı an da oynasınlar;belki dışarıdan kaçan toplarla bir şans olur.ne bilim ya,son yıllarda bu kadar çaresiz bir milli takım izlemedim.dünkü fin maçına yetişemedim,orada da böylelermiş herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ersanda hidoyu örnek almış kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Hedo o kadar agir ki ben bile gecip sayi yaparim. Bu Semih'i Boston nasil aldi zamaninda aklim almiyor. Faul yapmaktan baska bir ozelligi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hedo best greek baller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 lan ne kalan 3 maçı alması,ne diyon olm ya? ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 3 sayılıklarda çok kötüyüz. 2li hücumlarda çok kötüyüz. pota altında çok kötüyüz. vs vs O kadar çok şeyde çok kötüyüz ki serbest atış çalışmıyo takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Daha da izmlemek istemiyorum Avrupa Şampiyonası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 8-9 yaşlarımdan beri basketbol oynarım,izlerim. ufuk sarıcalı,volkanlı,tamerli efesin yıldızlarında 4 sene basketbol oynadım. ve 30 küsür senedir bizim takımın bir türlü halledemediği 2 şey var: 1)TAKIM OLMAK 2)SERBEST ATIŞ ATAMAMAK edit: avrupa 2inciliğinde de,dünya 2inciliğinde de takım olamamıştık...takıma benzer tek takımımız dünya 6ıncısı olduğumuz kadro idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Dartanian said: 3 sayılıklarda çok kötüyüz. 2li hücumlarda çok kötüyüz. pota altında çok kötüyüz. vs vs O kadar çok şeyde çok kötüyüz ki serbest atış çalışmıyo takım serbest atışlarda hiç bir zaman iyi olamadık ki onu kafadan silmek lazım zaten oraya bel bağlanmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 öyle böyle kötü değil lan takım. bi iki şey yazsam dedim de, o kadar çok yetersizlik var ki. AMKspor da Bogdan ekolünden devam: http://amkspor.com/2013/09/05/haberler-bogdan.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 :) çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 normalde deli olurum basket maçlarında , ama bu turnuva takım yenildikçe içimin yağları eriyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 3. bogdan haber ne olcak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Kenan Sipahi Kerem Tunçeri Tutku Açık ve Mehmet Yağmur varken hayatında guard oynadığı meçhul Sinan Güler ilk beş guard olarak çıkıyor. Basketbol da bir deyiş vardır 1 numaran ne ise o kadar oynarsın. Yalakalık düzeni üzerine kurduğunuz kadro çok Bogdan be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 kerem tunçeriyi o kadar salak saçma eleştirdiler ki adam gelmiyor milli takıma...şu takımda daha 2-3 sene oynar ama işte belki de akıllı adam...Takım takım değil...Kerem Tunçeri,Kerem Gönlüm,Hüseyin Beşok,Ender,Ermal,Kaya,Ömer Onan,Mirsadlı dünya 6ıncısı olduğumuz kadro heyecan vericiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ne köy olur ne kasaba 10 yıl milli takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Tc nin hic bi seyinden olmaz hic bir sey. Acaip oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ibrahim kutluay radyoda çok güzel bir şey söyledi. ben yıllarca o benchte oturdum, oyuncuların yüzlerinden anlarım. Hiçbiri mutlu değil, büyük sorunlar var belli vs. diye. Abi Hidayet'e 25-30 dakika süre verirsen hiçbir bok yapmadığı halde yedeği değil, bütün takım etkilenir tabii. Adam kayırma ülkenin her yerinde, buralara bile bulaşmış... Göt göbek bağlamış adama süper yıldız muamelesi yaparsan da herkes tokatlar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 yıllar geçiyor ama değişmiyor.tanjeviçle doruğa çıktı.takım olamıyoruz,oyuncular motive değil ve birbirini sevmiyor. bu iş 2003'de başladı.hatırlarsınız bir saç boyama rezaleti çıkmıştı.ilkokul takımında olmayacak kepazelik yüzünden perişan olduk.ibrahim'in saçını boyatmaması üzerine takım bölündü. 2005 ve 2007'de mirsad,hidayet,mehmet üçlüsü soyunma odasında birbirlerini boğazlıyordu her maç.diğer oyuncularda taraf olmuştu. şu açık tanjeviç de bu sevgisiz ve kötü milli takım ortamına çanak tutuyor. ama bu sefer ciddi siyasal etkilerde var.cenk akyol olayı çok etkiledi takımı.siyasetin ve ferit şahenkin müdahalesi bazı isimleri takım içinde böldürdü yine.bogdan tanjeviç ve bogdan turgay da tarafı bu bölünmenin tabi ki böyle rezalet bir spor yönetimi olan bir ülkeden fazlasını beklemeyin.diğerleri detaydır.akp'nin el attığı kurutuyor.gerçi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Turgay Demirel federasyonu insanları basketboldan soğuttu, takım bu şampiyonaya hiç hazırlanmamış, bir önceki gün turnuvadan haberdar olmuşlar gibi organizasyon resmen. Turnuva da pek sevimsiz, özellikle erken maçlarda alışığız boş salonlara da Slovenya'dan beklemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 yukarıda arkadaşlar güzel ifade etmiş.bu iktidar altında sporun bile tadı kalmadı.geçen sene bu zaman,"vay lan,olimpiyatlarda aynı koşuda 1 birincimiz,1 ikincimiz var ve her ikisi de devşirme değil" diye sevinirken bugün 1incinin doping yaptığını öğreniyoruz. 100 metrede Avrupa şampiyonu olan kızımızın dopingten 2 sene men cezası aldığını öğreniyoruz.yüzlerce yıllık kırkpınar güreşlerinin bu seneki başpehlivanının doping yaptığını öğreniyoruz.40 küsür sporcumuzun ki çoğunluğu halterci doping cezalısı olduğunu öğreniyoruz. futbol takımının durumu ortada. basketbol takımı zaten şu an tartıştığımız takım. ata sporumuz güreşin durumu ortada. hangi spor dalını ele alsak hiçbirinde başarı yok. işte bunlar da hep bu iktidarın <>. inşallah bu iktidardan kurtulduğumuz zaman üzerimizdeki ölü toprağını da atacağız ve hep birlikte artacak olan moralimiz bu spor dallarını da olumlu etkileyecek diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Arkadaşlar, federasyonlar spora siyaseti karıştırıyor olabilir de siz karıştırmayın rica ediyorum, bölümün amacı basketbolu konuşmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 eyvallah dreagloth.sen de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar