Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Arabami cizenin gotunu keserim laaaaan
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 camına köpek boku, sileceklerine nutella sürüp, egzosuna da şöbiyet yerleştirene maliyet+100 tl de benden
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 miyaw33 said: Sequ hangi tarafta kalıyorsun bodrumda, ben su senin arabayı çizme Questini yapmaya kararverdim.48 saatte tamamlarim Questi. Hilton civarlarındaydı en son
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Hahaha biri adamin arabayi cizecek sora hepinizi azmettirmekten sikayet edecek adam lol Ha ne olur bilmem de
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 la olm adam kendi çizer sonra parasını bizden toplar. tatili de beleşe getirir.
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Dworgian said: Hahaha biri adamin arabayi cizecek sora hepinizi azmettirmekten sikayet edecek adam lol Ha ne olur bilmem de onu bunu bilmem 500 lira oldu toplam ödül, fena para değil.
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Resim koymadiktan sonra questi nasıl bitirecek:) ben çizmek yerine arabayla sürtecegim boydan boya, nasıl olsa kaskoyu deldirdim, yenisini yaptırmadan söyle boydan boya surterim.
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Zevkine sikayet eder ya parasina niye takilsin lol
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 BlaCk said: Dworgian said: Hahaha biri adamin arabayi cizecek sora hepinizi azmettirmekten sikayet edecek adam lol Ha ne olur bilmem de onu bunu bilmem 500 lira oldu toplam ödül, fena para değil. O risk icin bayaaaaagi az para
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 yalnız öyle birşey olursa bu questler ona karşı dönerse ne gülerim ya. başyaveri noyzura bile şimdi den bodrum'a bilet almıştır. Esh reyisi bile çizebilir her an.. asddsfs
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Dönebilir. Quest ödulleri olarak verdigi parayi buranin herhalde %50 60 i da verebilir birine quest icin
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 beyler koordinatları verin yola çıktım
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Sequ her türlü kazanır. Parasıyla ferrarinin yanında yatacak adam tutar en kolayindan.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Akito said: Sequ her türlü kazanır. Parasıyla ferrarinin yanında yatacak adam tutar en kolayindan.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Herkese cevap vermekten yoruldum. Arkadaslar bu konu ve benzeri onceki konular, forum kurallarina uygun oldugu surece kilitlenmesine, sequo nun kicina tekme vurulmasina, parasi ile banini tekrar acip tekrar tekmelenmesine vb gerek yoktur. Ha pati adminleri cok bozdu, eskiden olsa sutlarlardi vb diye yorum yapanlar da oluyor. Kusura bakmayin biz yonetmesini beceremiyorsak. Ya da sizin fikirlerinize uygun olmayan herkes haksiz ise de kusura bakmayin. bu ve onceki konular acikcasi bana gayet komik geliyor. ciddiye alip gurur meselesi yapmaniz ise daha komik. icerigi bu kadar rahatsiz ediyorsa, internetinizin fisini cekin. internet de emin olun ki burada yazilanlardan cok daha rahatsiz edici seyler var. forumda bu bolum disinda onlarca bolum var ve binlerce konu icinde milyonlarca mesaj var. baska seyleri okuyun, baska yerlere mesaj atin. zaten kimse begenmese bu konu da herhalde kendi kendine ayakta kalmaz. rahat olun biraz, okudugunuz okulda, calistiginiz firmada hakkinizi yiyen hocaya/patrona bu kadar bagirmiyorsunuz da burada iki farkli uye kendi aralarinda mesajlasirken bunu okumaniz mi sizi bu kadar rahatsiz ediyor? Ha yonetim geregi, konular belli kurallar disina cikarsa gereken mudahele yapiliyor. ayrica uyelere de uyari veriliyor. sequo da hatali oldugu bir sey icin uyarildi. Bizzat onlarca uyeyi uyardim gecen ay. Amacim forumdan banlemek degil, uyararak belki de bilmedikleri seyleri gosteriyoruz. Olmadi hatirlatiyoruz. Baktik hic oluru yok, umursanmiyoruz, o zaman ban cezasi veriliyor. - daha da sikayet eden olursa bu mesajin linkini veriniz.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Akito said: Sequ her türlü kazanır. Parasıyla ferrarinin yanında yatacak adam tutar en kolayindan.
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Ya arkadaş gerçekçi yaklaştığım duruma bile yalakalik deniyor ya... Bi gün baslayacam sequya yalakalik yapmaya o zaman göreceksiniz yalakalik nedir ne degildir. Kasideler duzecem herife iki dilde. Epicler yazacam üzerine.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 yaparsın noolcak az daha gayret
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 DoGMeaT said: biz sekonun dötüğün gılıyıııız yokki adam kaymak gibi , kız gibin edıt: gavur kızları gibi, yanlış anlasılma olmasın
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 "Tatar Ramazan" said: yaparsın noolcak az daha gayret Çocukken havale mi gecirdin
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Ben kaçırdım olayları şimdi çarşamba gününde yapılacak olan iddia yattı mı?
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 DynamicK said: Herkese cevap vermekten yoruldum. Arkadaslar bu konu ve benzeri onceki konular, forum kurallarina uygun oldugu surece kilitlenmesine, sequo nun kicina tekme vurulmasina, parasi ile banini tekrar acip tekrar tekmelenmesine vb gerek yoktur. Ha pati adminleri cok bozdu, eskiden olsa sutlarlardi vb diye yorum yapanlar da oluyor. Kusura bakmayin biz yonetmesini beceremiyorsak. Ya da sizin fikirlerinize uygun olmayan herkes haksiz ise de kusura bakmayin. bu ve onceki konular acikcasi bana gayet komik geliyor. ciddiye alip gurur meselesi yapmaniz ise daha komik. icerigi bu kadar rahatsiz ediyorsa, internetinizin fisini cekin. internet de emin olun ki burada yazilanlardan cok daha rahatsiz edici seyler var. forumda bu bolum disinda onlarca bolum var ve binlerce konu icinde milyonlarca mesaj var. baska seyleri okuyun, baska yerlere mesaj atin. zaten kimse begenmese bu konu da herhalde kendi kendine ayakta kalmaz. rahat olun biraz, okudugunuz okulda, calistiginiz firmada hakkinizi yiyen hocaya/patrona bu kadar bagirmiyorsunuz da burada iki farkli uye kendi aralarinda mesajlasirken bunu okumaniz mi sizi bu kadar rahatsiz ediyor? Ha yonetim geregi, konular belli kurallar disina cikarsa gereken mudahele yapiliyor. ayrica uyelere de uyari veriliyor. sequo da hatali oldugu bir sey icin uyarildi. Bizzat onlarca uyeyi uyardim gecen ay. Amacim forumdan banlemek degil, uyararak belki de bilmedikleri seyleri gosteriyoruz. Olmadi hatirlatiyoruz. Baktik hic oluru yok, umursanmiyoruz, o zaman ban cezasi veriliyor. - daha da sikayet eden olursa bu mesajin linkini veriniz. Madcat said: olm varya yemin ediyorum küfür edicem artık bunca yıldır paticikteyim böyle idare görmedim. banlayın lan artık bu ne amk? madem öyle küfür ettim banlayın.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Madcat said: DynamicK said: Herkese cevap vermekten yoruldum. Arkadaslar bu konu ve benzeri onceki konular, forum kurallarina uygun oldugu surece kilitlenmesine, sequo nun kicina tekme vurulmasina, parasi ile banini tekrar acip tekrar tekmelenmesine vb gerek yoktur. Ha pati adminleri cok bozdu, eskiden olsa sutlarlardi vb diye yorum yapanlar da oluyor. Kusura bakmayin biz yonetmesini beceremiyorsak. Ya da sizin fikirlerinize uygun olmayan herkes haksiz ise de kusura bakmayin. bu ve onceki konular acikcasi bana gayet komik geliyor. ciddiye alip gurur meselesi yapmaniz ise daha komik. icerigi bu kadar rahatsiz ediyorsa, internetinizin fisini cekin. internet de emin olun ki burada yazilanlardan cok daha rahatsiz edici seyler var. forumda bu bolum disinda onlarca bolum var ve binlerce konu icinde milyonlarca mesaj var. baska seyleri okuyun, baska yerlere mesaj atin. zaten kimse begenmese bu konu da herhalde kendi kendine ayakta kalmaz. rahat olun biraz, okudugunuz okulda, calistiginiz firmada hakkinizi yiyen hocaya/patrona bu kadar bagirmiyorsunuz da burada iki farkli uye kendi aralarinda mesajlasirken bunu okumaniz mi sizi bu kadar rahatsiz ediyor? Ha yonetim geregi, konular belli kurallar disina cikarsa gereken mudahele yapiliyor. ayrica uyelere de uyari veriliyor. sequo da hatali oldugu bir sey icin uyarildi. Bizzat onlarca uyeyi uyardim gecen ay. Amacim forumdan banlemek degil, uyararak belki de bilmedikleri seyleri gosteriyoruz. Olmadi hatirlatiyoruz. Baktik hic oluru yok, umursanmiyoruz, o zaman ban cezasi veriliyor. - daha da sikayet eden olursa bu mesajin linkini veriniz. Madcat said: olm varya yemin ediyorum küfür edicem artık bunca yıldır paticikteyim böyle idare görmedim. banlayın lan artık bu ne amk? madem öyle küfür ettim banlayın. Banladım seni logout ol pls
Öne çıkan mesajlar