SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Cons said: AHAHAHHAHAHAHAHAH BUNU YAPANA BENDE 5 LİRA VERCEM LAN Ben sana 5 lira vereyim dudağımdan öp şapşal.
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 e abi kendiniz kasınıyosunuz, adama kızdıkça feedliyosunuz, sonra tayyeap v2.0 oluyo işte. yazmıcaksınız topiğe mesaj, kendi kendine q yazıp yazıp gidicek.
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 SeaGle said: Ben sana 250 lira vereyim, üzerine işeyeyim? golden shower yapmaz hacı..
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 yiyecek potansiyele sahip tipler var patide.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 SeaGle said: Sendikalı mı, harranlı mı acaba? bu filmdeki olm işte banker maho http://i1.ytimg.com/vi/jV-v1Vk91q8/hqdefault.jpg boş hayal satıyor, yok penis büyütücü yok karı bulucu yok zayıflatıcı
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 valla abi hiç kusura bakmayın durumun bu hale gelmesinin nedeni sizin salaklığınız.adam dedi zaten ben paranın ne lanet bir şey olduğunu göstermek için ayı takliti yapıyorum prim vermeyin diye.bunu kendisi resmen söyledi,daha önceden de anlaşılıyordu gerçi. hadi noyzura bunu da yap spor salonuna git istanbulda.yanlış anlama karışmıyorum sen kafana eseni yaparsın akarsın
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Öncelikle şimdiden yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Sequo sendende mindfuck ve int,dex,str gerektiren sexy questler bekliyoruz. Unutmayın : önemli olan yarismaktir
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 nordlydian said: SeaGle said: Ben sana 250 lira vereyim, üzerine işeyeyim? golden shower yapmaz hacı.. http://www.youtube.com/watch?v=jVQMBTL9fKM&feature=youtu.be&t=3m40s 3.40 dan izleyin :D
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Sequo said: "Tatar Ramazan" said: Sequo said: Yeni Q: Kopek boku yemece. Yapiliş şekli: kopek yada kedi boku bulun. Minimum 1 yemek kaşığını dolduracak ölçude olacak. Bir kaba koyun uzerine 1 yemek kaşığı nutella dokun iyice karıştırın. Yanında soğuk bir ayranla servis yapıp afiyetle yiyin. Hazırlanışından itibaren videoya çekin. Ödul: 250 TL silmeden alıntılıyakta delil olsun asdf Silmek yok q tam gaz devam. Alıştınız kolay yoldan para kazanmaya biraz uğraşın. Tvlerde tarantula yediriyorlar okuz gibi rayting yapiyorlar kopek boku daha insalcıl lan kekolar sizi Birader keko falan olmasın, benim senin questinlen paranlan işim yok, karşılıklı saygı içinde kalalım, maymunluk ettirdiklerine yazarsın onu.
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bu ne saçmalıktır ya, site para mı yiyor bu heriften. hala banlanmadı
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 abi biz cok ciddiyim ''aglama'' yazdık diye ceza aldık bu forumda. adam kedi boku yiyin kekolar, pis fakirler kıvamında takılıyor en ufak bişey yok.. bunca yıllık pati'nin düştüğü hale bak yazık
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Sirke cevirdin diyeceksin 250 tl var işin içinde bi kaşık köpek bokundan bişey olmaz uuu beybiii
BigMan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 sequo çok bozdu baya bozdu yani öyle böyle değil inanılmaz bozdu çok fazla bozdu yani öyle bozdu. o kadar bozdu önünü alamadık öyle kötü bozdu yani bozdu bozdu bozdu bi yerden sonra bozmaz diye bekledik daha da bozdu artık bozmasın dedik iyice bozdu artık inanamadık bozdu bozdu gitti yani sequo bıraktım bende bu sequoyu daha nasıl bozulur ya dedim bu bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben ben bi yerde durcak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 applev0dka said: abi biz cok ciddiyim ''aglama'' yazdık diye ceza aldık bu forumda. adam kedi boku yiyin kekolar, pis fakirler kıvamında takılıyor en ufak bişey yok.. bunca yıllık pati'nin düştüğü hale bak yazık http://m.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Yazık ya.. hala bu herif banlanmadı.. İlla aleni küfür mü etmeli.. Ülkenin adalet sistemine döndü burası da.. Yozlaşmanın son hali. Daha da gelmem bu topice..
riza_calimbay Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 350 tl vereyim de sen benim bokumu ye.
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Adamın ayarını bozdunuz lan. Kapatamadi barzolugu.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Akito said: Adamın ayarını bozdunuz lan. Kapatamadi barzolugu. Haci o bişey değil tune ettim kendimi bide artık 2 fast 2 furiyim
Öne çıkan mesajlar