moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 aaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 compressionwear giydirsem sokaktaki süleyman abi de böyle durur, kimse kimseyi kandırmasın kıyafetle ışık oyunlarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 ulan soguk antremansız üstüne normal ışıkta çektim. nah durursunuz öyle sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 çok ciddisin ya, kimi o şekil kimi bu şekil deyip geçmen lazımdı kanka =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 sdfyi cümle sonuna boşnua eklemiyoruz olum. yumuşatıcı efekt o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 sen beni dinleme, vücudun şekil karşim, çekemeyen anten taksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 do u even rep the big anus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 ya anus manus donuyor burda. spor yapanlar fag mi oluyor nedir? ona göre başlamayıp, kaçıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 they aint us demek istiyor galiba orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 alın köylüler http://www.youtube.com/watch?v=_vuU0yFn9Mc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 moriarty said: ulan soguk antremansız üstüne normal ışıkta çektim. nah durursunuz öyle sdf. do yu even lift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 sizi banein batmani kırdığı gibi kırarım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 moriarty said: alın köylüler http://www.youtube.com/watch?v=_vuU0yFn9Mc ahaha flimden mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 aynen sdfsd. you just smile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 moriarty said: http://i.imgur.com/gC4rpvJ.jpg böyle terin soğumuş olacak nemli soğuk olacak etin, giydiğin badi de akrilik naylon bi şey olacak sonra bunu çıkarmaya çalışacaksın. yemin ediyorum badi buildinge tövbe edersin. 200 kg bench basarken o kadar terlemezsin. düşündükçe darlandım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 sporda hayatta giymem bunu. çok dar oluyo zaten. çıkarırken omuzdan bi kaç tendon atar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 en güzeli atlet. nikimin reklamını yapmıyorum. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Ben çıplak giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 triceps idmanı üstüne soyunma odasında tişörtü çıkarırken ikinci triceps idmanı oluyor dssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bugün iki eleman konuşurken birisi diğerine "göğüslerin çok güzel" dedi irkildim. homofobik değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 AthleT said: bugün iki eleman konuşurken birisi diğerine "göğüslerin çok güzel" dedi irkildim. homofobik değilim. http://www.youtube.com/watch?v=9EBIX348FE0 2:37'den itibaren izlersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 mori moriarty said: http://i.imgur.com/gC4rpvJ.jpg trapezlerin çok zayıf. ayrıca sırt çok dar duruyor. deadlift denedin mi daha önce? bak bacak çalışmak çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 evet 165kg deadliftim şu an strap kullanırsam. edit: trapez için özel hareket yapmıyorum. yapmayı da düşünmüyorum. trapez minik minik çalışıyo zaten diger hareketlerde. omuzun geniş durması daha estetik kendi düşünceme göre. sırt kollar arkada olduğu için öyle duruyor. belki şu an bulk olarak 95kgye çıktıgım için bel genişledi ondan öyle duruyodur. bi kaç ay önceki hali bu. şu an budnan iyi durumda. http://i.imgur.com/qY9gDo7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 moriarty said: sporda hayatta giymem bunu. çok dar oluyo zaten. çıkarırken omuzdan bi kaç tendon atar heralde. bunu direkt yirtarak cikartacaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar