erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Ya benim belim çok kalınlaştı son 6 aydır. Üst Bacaklardaki popodaki yağ, bele ve göbeğe transfer oldu adeta. Çözümü nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 karaciğer gg , alkolu bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 gobekten yag aldir, gotune enjekte ettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Allahrazıolsun karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 incdarkness said: jaeger reis, izindeyiz sdfgh cok sağlam yapmışsın be helal ama o bele bi çare bul artık :) popo'da biraz sırıtmış artık, squat elinden öper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 pascalnouman said: aga karacigere bi baktır sırttaki sivilceler pek hayra alamet degil bende de var ordan biliom bahar alerjisi o polen bastiriyo arada o zaman oyle oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 @masticore tesekkurler :) diz kapaginda paso sorun cikti son 1 yil duzenli bacak calisamadim seneye yazin kalca bacaklar falanda duzgun halde foto atarim deadlift 150 kgx3 cikiyo son zamanlarda squad anca 80 kg cikar bu sira :/ bench press 100x1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 helal lan inc güzel çıkmış sırt daha güzel pozla daha iyi durur aslında ben de poz özürlüyüm ordan biliyom sfds bu arada elmada jinekomasti falan yok gördüğüm kadarıyla resimlerden abartılcak bişi yok gayet fit bi kardeşimiz olmuşun :D o sivilcelerde hiç bişi bulk dönemi bende 10 kt daha fazla ve daha büyük çıkıyo karaciğer değerlerim normal hep her sporcu gibi üre ve creatinine gibi protein yıkım ürünleri yüksek çıkıyor bol suyla dengeliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 120 bench yapamayanlar yazmasin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 jaeger hulkimizdan helal lan bile aldik dogru yapiyorum biseyleri belli sdfhj edit: kanka poz vermek harbi sikintili bi durum ya beceremiyorum bildigin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Drall said: Elma neredeyse her mesajında kızlar yazıyorsun, hanımların ilgisi yazıyorsun, ama fotoğraf gülümsemen hiç hanımlara ya da kızlara gibi değil. Ya da ben spor yapmadığımdan kıskanıyorum, bilmiyorum kiza attigim bakislari size de mi atiym o tarz mi istiyosunuz anlamadim ki ehe Ben burda siz panpalarim icin ozel foto cekiyorum. Size ayri hanimlara ayri fotolar atiyorum ehe, kendinizi ozel hissedebilirsiniz hadi iyisiniz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Jaegerjaquez said: bu arada elmada jinekomasti falan yok gördüğüm kadarıyla resimlerden abartılcak bişi yok gayet fit bi kardeşimiz olmuşun :D sagol bro. fitness mitness biseyle ugrasiyoruz biz de kendi capimizda hehe Bi ara diyeti ciddi yapip farki gorcem insallah. Simdi keyif aldigim kadar temiz yiyorum, yuzmeyi bol tutuyorum yine sekle giriyo gibi aynada belli oluyo. Tartidaki rakam ayni kalsin, muscle mass koyim kalan inatci fatleri burn edim bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Aluriel said: 120 bench yapamayanlar yazmasin lutfen bi de vucud agirligini deadlift yapamayan kendine sporcu demesin lutfen (Cenk Hoca ehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Ben vucut agirligimin 2 katini yapiyorum ama bi kere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 ben cok agirim ya, o is zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Cenk hoca vucut agirliginin 2 katini deadlift yapamayan kendine sporcu demesin demis olmasin ? Dusununce 80 kg deadlift komik geliyo 60 kg military press yapiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Kizim sana soyluyorum gelinim sen anla sdfs Hepimiz yalansiniz bi jager panpam iyi motive ediyo Greg plitt gibi. Gerisi hep moral bozucu jinekoymus tuzlu sodyumlu mu yiyomusum hep tiri viri bunla. Genclerin onunu acin durduramazsiniz hikmetinizle gunesin ozanlarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 eheuheh buraların adeti diye harasslıyorum. şahsen şişkoyum ve memelerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Incdarkness, sen bunlara bakma bunlar klavye onunde ekran basinda cips kola yiyip fitness yorumu yapiyo, sorsan ne bi incline fly yapmisliklari, ne bi donkey raiselemislikleri var. Aquila, Ben baslarken total 50 kilo deadlift yapamiyordum, where is your god now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Ne yalan söyleyim eşek de kaldırmadım hayatımda. Yapayım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 donkey raise bende yapmadim :d calve sux :( junior jaeger nickini 1 seneye alirim umarim sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 kangurular sizi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Arkadaslar stok fazlasi var, ihtiyaci olan kardeslerime takdim edebilirim. Sequo o kadar laf ettin, where is your god now sdfsdf Son kez artislik yapiyorum burda, kizlardan baydim isime gucume odaklaniyorum artik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar